Monday 9 January 2012

Emo Eye Makeup

Är du intresserad av att lära sig tillämpa emo ögonmakeup? Innan vi går vidare till emo ögonmakeup, låt oss först förstå innebörden av begreppet emo. Begreppet "emo" är kortformen av känslomässiga. Emo är en subkultur som är kopplad till hardcore punk rock scen i mitten av 1970-talet. Det är förknippat med utvecklingen av en genre av musik som återspeglade tanken processen för emo människor. De som är en del av detta subculture har en annan känsla för mode och konsten.
Så långt som mode handlar om, de som vill bära emo ser, slitage dramatisk makeup och klä sig i ett unikt sätt. Att känsliga, känslomässiga och lättstött är typiska personlighetsdrag av emo människor. Their sympatier går mot mörka poesi och den dystra sidan av livet och detta återspeglas också i hur de bär sig själva. Emo människor kan ses bära svarta kläder och dramatiska ögon makeup. Deras dramatiska och mörka ögon makeup är en viktig del av deras utseende. Läs mer på emo mode och frisyrer.
Så här ansöker Emo Eye Makeup
Titta runt för folk som tror på emo subkultur och du hittar blek och insjunkna ansikten med mörk ögonmakeup. På idrotten denna look, måste du veta mer om smink emo ögat idéer. Du måste följa vissa instruktioner för emo ögonmakeup.
Det första steget är att tillämpa primer eller en ögonskuggsbas över ögonlocken. Detta kommer att tillåta makeup för att räcka längre. Applicera svart / grå ögonskugga över ögonlocken med hjälp av en pensel ögonskugga. Du kan också lägga till färger som rött eller lila till den yttre hörn. Apply svart eyeliner i botten fransraden. Använd din eyeliner generöst, bör det vara tjock och mörk. Applicera kajal på liknande sätt över det övre ögonlock och alltid nära ögonfransarna. Kontrollera att du använder eyeliner på ett sådant sätt att eyeliner ihop i hörnet. Ett av emo tips ögonmakeup kan göra eyeliner på yttre hörnet snett upp något mot tinningarna. Nu gäller mascara men se till att det inte blir rörigt. Tillämpa flera lager mascara kan ge den falska ögonfransar effekt som krävs för att slutföra emo utseende.
Emo Eye Makeup för tjejer
Emo eye makeup kan bäras av både flickor och pojkar. Flickor, om du infoga delar av emo mode som emo kläder, accessoarer och kvinnliga frisörer emo få EMO utseende, men missa emo idéer ögonmakeup, kanske du inte kan idrotten den verkliga emo utseende. Så, för att hindra andra från att kalla dig ett poser, måste du prova olika stilar emo ögonmakeup.
Du kan prova den bleka utseende, fantasi emo ser eller catty emo ögonmakeup. For the catty ögonmakeup Använd den vanliga emo tekniken ögon makeup men se till att på inre och yttre hörn, är eyeliners gjort att träffas. Du kan också använda en skvätt ljust färgad ögonskugga på utsidan av övre och undre ögonlocket. For fantasin utseendet använder en tjock linje för det övre ögonlocket och en tunn en för det undre ögonlocket. Applicera mörk ögonskugga över eyelinern runt övre och undre ögonlocket. Use ljusa och skimrande rosa mascara för ögat ögonfransarna. Att skapa en dramatisk utseende, kan du också använda färger som magenta, lila, lila, oliv-eller djupblå. Du kan också använda Volumizing mascara med en glänsande glans eller sätta långa lösögonfransar till din rökiga ögonen för en teater utseende.
Hoppas du hittade informationen om smink emo öga stilar intressant. Du kan använda dessa emo motiv ögonmakeup att uttrycka din tro i denna subkultur. För dem som inte tror på subtila makeup och vilja prova dramatiska ögonmakeup kanske emo ögon makeup vara det perfekta valet. Så vad väntar d Prova emo titt snart!

No comments:

Post a Comment