Saturday 5 May 2012

Antimykotisk Shampoo

Seborroiskt eksem är en hudsjukdom som drabbar huden på huvudet och bålen. En typ av jäst Pityrosporum ovale infekterar talgkörtlar som finns i denna region. Som ett resultat, huden blir på detta område rött, inflammerad och fjällande. Ofta är seborroiskt eksem generellt som mjäll, är det dock mycket allvarlig än normalt mjäll. Även är seborroiskt eksem mycket svårt att bota helt, kan det säkert vara kontrollerad med hjälp av OTC-läkemedel. Antimykotisk schampo, som kan hittas med eller utan recept spelar en mycket viktig roll i kontrollen hårbotten dermatit.
Antibakteriella mot svamp Schampo, Denna typ av schampo är effektivt mot svamp-och bakterieinfektioner. Det lugnar också inflammation och läker hårbotten stötar. Den levereras oftast med en stark formulering med medicinska egenskaper. På grund av läkemedlet ingredienser, raderas svampen, bekämpar bakterier och rengör olje-och smuts från hårbotten. Vissa av dessa schampon är naturliga svampdödande schampo med växtextrakt som effektivt dödar svamp och bakterier. Panthenol är en ingrediens som används för att läka och lugna inflammation. Emu olja används ofta för att tränga igenom lagren av dermis och rengör hårbotten underifrån. Mer om antimykotisk medicinering.
Medicated mot svamp Schampo, Det finns vissa läkemedel mot svamp schampon som finns på marknaden som kan köpas utan recept. These schampo är kända för att effektivt bli av hårbotten svamp. Ingredienserna i dessa schampon varierar beroende på tillverkning varumärket har dock de flesta av dessa ingredienser uppvisar samma medicinska egenskaper. Huvudingredienserna finns i dessa schampo, i varierande proportioner är selen svavelväte, pyritionzink sebulon, tjära, etc. Ketokonazol är den mest avgörande ingrediens känd för sina svampdödande och anti-inflammatoriska egenskaper. Alla dessa schampon har en stark lukt medicinerad på grund av sin speciella ingredienser. Läs mer om antimykotisk tvål.
Antimykotisk Schampo för Ringorm, Ringorm i hårbotten eller skägg är vanligast tillsammans med svampinfektioner. Om det inte behandlas på rätt sätt kan ringorm smitta ge tillträde till bakterier genom sår. Detta kan förvärra infektionen, som blir svåra att behandla med receptfria mediciner. Även antimykotisk schampo sällan förstöra ringorm smitta på egen hand, kan de användas tillsammans med andra behandlingar och läkemedel såsom kortikosteroider. Mer om antimykotisk for ringorm.
Vägbeskrivning till Använd svamp Schampo, anvisningarna för att använda alla medel mot svamp schampon mer eller mindre liknande. Om du har en tung svampinfektion, är det rekommenderat att du använder dessa schampo varje dag, tills du märker en betydande minskning av infektion. Ta en sked av antimykotisk schampo eller mer, beroende på längden på ditt hår. Använd den ordentligt i hårbotten och hår och låt den stå ca 10 minuter. Skölja av med ljummet vatten och upprepa proceduren om det behövs. Efter att symptomen avtar, kan du begränsa användningen av svampdödande schampo till ca 2 - 3 gånger i veckan. Svampinfektionen bör klara av inom 2 - 3 veckor. Du måste dock fortsätta att använda svampdödande schampo i ytterligare 2 - 3 veckor för att förhindra att symtomen återkommer. Svampdödande schampo kan appliceras på ansikte och andra delar av kroppen, som har smittats. Riktningarna är samma, dock inte tillämpar schampo någonstans i närheten av ögonen.
Den främsta orsaken till svampinfektioner är bristen på god hygien åtgärder. Svampdödande schampo kan vara effektivt endast om du stödja dem genom att vidta lämpliga hygienåtgärder. Solljus är känt för att döda svamp och andra mikrober och därvid utsätter den drabbade området för solljus hjälper till att kontrollera svampinfektion.

No comments:

Post a Comment