Monday, 14 May 2012

Rose Vatten för Face

Rose vatten är en hydrosol del i destillatet produkt av rosenblad. Kommersiellt är det säljs i flaskor i olika storlekar i skönhet butiker och gourmet matbutiker. Rose vatten har många tillämpningar, med start smaksättning av livsmedel till formulering av läkemedel, aromaterapi och religiösa ändamål i Asien och Europa. En naturlig hud toner, steg den härliga doften av vatten ger en avslappnande effekt, när de appliceras på ansikte och andra hudpartier. I denna artikel kommer vi att diskutera om fördelarna med rosenvatten för ansiktet.
Hur ökade vatten Made?
Rose vatten gav som en biprodukt i processen för att utvinna rosenolja, som är en dyr parfymer ingrediens. Ingen tvekan, rosenvatten i sig används i olika parfym märken. Ren form av rosenvatten också är beredd ångdestillation på kronbladen. För denna metod är doftande rosor damast med många kronblad används. Du kan också göra rosenvatten på egen hand med hjälp av kronblad av lila färg ros sorter. Det enklaste receptet är att lägga rosenblad i solen te burk, fylld med rent vatten. Placera den i solen i flera dagar och du får en mild doftande, ros hemlagad vatten. Använd den omedelbart, annars finns det risk för mikrobiell tillväxt i rosenvatten.
Hur man använder Rose Vatten på Face?
Använda rosenvatten för hudvård är inte ett nytt koncept. Anses vara den mildaste kända sammandragande, rosenvatten passar alla typer av hud, särskilt de av rättvisa och torr hud. Det mjukar upp och lugnar huden, vilket minskar torrhet, fjällning, peeling och andra symptom hud. Vederbörlig vikt vid dessa fördelar ökade vatten för ansiktet, det används ofta i utformningen av ansiktskrämer och hudvårdsprodukter såsom mjukgörare och kalla krämer. Se tipsen som anges nedan för att använda rosenvatten i ansiktet:, Den sammandragande egendom rosenvatten gör det till en idealisk toner för personer med känslig hud. Du kan sätta 2-3 droppar rosenvatten på en bomullstuss och använda den för att torka ansiktet efter en tröttsam dag. Det kommer att fräscha upp huden och ta bort fastnat damm och smuts. , Använder rosenvatten ensam är utmärkt att ha en glödande hud. Du kan dock lägga till glycerin och trollhassel öka sin fuktgivande effekt. Kombinera ihop ½ kopp rosenvatten, ¼ kopp trollhassel och 3 droppar glycerin för att förbereda en hud toner. Läs mer på glycerin och rosenvatten. ; Att stoltsera en bedårande hud, tillämpa rosenvatten ensam eller hemlagad rosenvatten toner efter rengöring (men före fuktgivande) varje dag. För fet hud, använda mindre mängder glycerin i att toner. De kommer folk med torr hud gynnas av måttliga mängder glycerin. , Rose vatten är också effektivt för att behandla akne i ansiktet. Använda ovannämnda hemgjorda toner hjälper till att minska acne, porer åtstramning och minimera åldrande linjer. Vid mindre skador och hudirritationer, kommer att tillämpa steg vattnet lugnar skick och påskynda läkningen perioden. Veta mer om rosenvatten och akne. ; Du kan lägga ett par droppar rosenvatten samtidigt som ansiktsmask. Det kommer att rengöra och rena huden och samtidigt hålla huden hydrerad. Totalt sett ökade användning av vatten i ansiktet gör huden föryngras och mjuk att röra vid. Du kan läsa detaljerad information om sandelträ pasta och rosenvatten. , Ärligt talat, rosenvatten är ett bra botemedel för alla hudtyper. Som ni redan känner till om fördelarna med rosenvatten för ansiktet, gå vidare och använda det regelbundet för att få en smidig glödande hud. För att få maximal rosenvatten förmåner är det av yttersta vikt att välja ren form. I vissa fall ökade vatten säljs på marknaden innehåller konstgjorda konserveringsmedel. Om tillgängligt, väljer en bra kvalitet, ökade organiskt vatten fritt från bekämpningsmedel och skadliga kemikalier för att använda den på ditt ansikte.

No comments:

Post a Comment