Friday 4 May 2012

Citrus Fruktträd

Generellt fruktträd är uppdelade i två kategorier, citrus och lövträd. Citrusfrukterna familjen omfattar huvudsakligen apelsiner, citron, lime, clementiner, grapefrukt, Tangelo, kumquats, mandariner, tangeriner och satsumas. Träden hör till släktet Citrus och familj Rutaceae, odlas i tropiska och subtropiska sydöstra regioner i världen. Trädet har glänsande gröna blad, vita doftande blommor, och färggranna, näringsrika frukter som produceras i överflöd och är kända för sina många hälsofördelar. Citrusfrukterna i sura i naturen och är laddade med vitaminer och mineraler som vitamin C och kalcium som bidrar till att förhindra förkylningar och influensa. Dessa frukter fungera utmärkt som detoxifiers och därmed att bidra bort skadliga toxiner från kroppen. Detta var bara en kort inblick om citrusfrukter träd. Låt oss nu lära sig att odla dessa växter på rätt sätt. Läs mer på blommande växter.
Citrus Fruktträd
Marken för citrusfrukter Träd, Alla citrusträd växer bra i en jord som har både bra yta och inre dränering. Ytdränering innebär i grunden ett omval för att hålla vattnet från att samlas runt trädet. Inre dränering hänvisar till möjligheten av vatten att tränga igenom marken för att förhindra överbelastning av rotzonen. Därför citrus växter växer bra på en något sluttande mark med en jord med pH-värde mellan 6 till 8. Bortsett från detta, undvika jordar som har ett högt caliche innehållet eller är mycket salt i naturen som växterna inte kommer att mogna väl i sådana jordar.
Ympning Citrus Fruktträd, ympning är det bästa alternativet för föröknings citrusfrukter träd. I denna metod, måste man helt enkelt in en nedskärning gren från ett väl blomstrade fruktträd i en klippa i en annan kompatibel fruktträd. Och en attraktiv egenskap hos dessa citrus träd är att de är kompatibla med alla andra citrus. Därför är allt du behöver göra för att ympa eller infoga rotstocken eller blivande grenar från den typ av citrus träd du vill växa in i en annan citrusfrukt träd.
Watering Citrus Fruktträd, regelbunden vattning är nödvändig, särskilt i torra säsonger som ojämn vattenkanna leda till uppdelning av frukterna före förfallodagen. Därför kan en droppbevattning system vara ett bra alternativ som tillräcklig tillgång på vatten är avgörande under blomningstid speciellt efter befruktningen. Bortsett från dessa, är det också rekommenderat att kompost de grunda rötterna för att undvika överdriven konkurrens från ogräs och för att hålla rötterna torkar ut.
Beskärning Citrus Fruktträd, citrusträd växer vanligtvis i en rund form och kräver lite beskärning. Beskärning kan innebära lite av trim i nedre bladen att minska skadorna från sniglar och jord-plaskade svampar tillsammans med borttagning av sjuka eller döda ved. Men i vintrar dvärgen citrusfrukter träd kräver mer allvarliga beskärning. Läs mer på beskärning av fruktträd information.
Gödning Citrus Fruktträd, de vanligaste skadedjur att attackera citrusträd är bladlöss och skalbaggar sköld som kan märkas som en svart beläggning eller sot växer på trädens löv. Därför växterna behöver matas regelbundet med gödselmedel som bör fördelas jämnt över hela anläggningen. Förutom dessa, spraya trädet med vita olja är också effektivt att rensa skadedjur.
Citrusfrukter träd är ett idealiskt val för ett landskap fruktträd. Den enda nackdelen är att växten inte kan tolerera kylan och även måttliga frysa kan orsaka allvarliga skador på anläggningen. Därför massor av solljus är väsentligt för citrusfruktsodlingssektorn träd. Jag hoppas att ovanstående uppgifter på citrusfrukter trädvård och tillväxten visar sig vara till hjälp för dig.

No comments:

Post a Comment