Sunday, 13 May 2012

Pixie Haircut

Idag arbetar kvinnor inte hittar tid att styla håret. Och på grund av detta, föredrar de oftast håret vara kortare. Det finns många korta frisyrer som du kan bära om man vill undvika att tillbringa mycket tid i styling. En av dessa bästa frisyrer som kan bäras av upptagen kvinnor är ett pixie frisyr.
Generellt är en pixie frisyr en stil där håret är kortklippt tills örat längd och nära hårbotten, varför det också är känd som en av frisyrerna ansiktet inramning. This frisyr ser cool när den är gjord på silkeslen, rak och fint hår, eller mönstrade hår. Man kan säga att detta är en typ av ett pojkaktigt frisyr. Du kanske har sett flera kvinnliga kändisar idrottsliga denna frisyr med variationer. Några av de välkända personligheter är Rihanna, Keira Knightly, Katie Holmes, Sharon Stone, Victoria Beckham, och många andra.
Fördelar med Pixie Klippning
Det finns många fördelar med att ha en pyssling frisyr. Den största fördelen är att detta avdrag kan titulera på bara några minuter, utan att du tillbringar mycket av din tid framför toalettbord. Dessutom är det också mycket lätt att underhålla. Någon av den mycket korta frisyrer kommer säkert att ta mindre tid för styling. Håret på en pixie frisyr kan helt enkelt vara utformade med bara händer. Eftersom håret är kort, är detta ett bra frisyr för att bära i varmt sommar tider på året. Det finns ingen anledning att tvätta och villkor håret varje dag, vilket kan resultera i friska och näring hår. Om du vill lägga till lite stil på din frisyr, måste du använda hårgelé eller hårspray, och ställa dig hår i olika mönster enligt dina önskemål.
Pixie Haircut med lugg
Bangs spelar en mycket viktig roll i att bidra till stilen på pixie hårklippning. De kan ställas på dessa frisyrer som helst, men den mest framträdande man är sidan sopade lugg. Om du vill skapa en punk frisyr, kan du välja hackig fransar med en del idéer hårfärg. Du kan även låta en del av hackig fransar falla över ansiktet och ögonen, som är en stil särskilt prunkade av Rihanna. Baby lugg kan användas om du vill ställa upp håret med hjälp av hårgelé, ungefär som en spik snitt.
Variationer i Pixie Klippning
Om ditt hår är lockigt, kan pixie hårklippning göras genom att räta håret. En lång pixie frisyr kan tjäna bra för ett företags utseende och även en emo ser ut. En annan variant av att vända ett pixie frisyr till en emo frisyr är att låta den sida håret växa bortom öronhöjd och stil i en hackig sätt. Du kan hålla håret på en typisk avslappnad pixie frisyr eller ställa in den rätt upp med hårgelé. En pixie cut är inte alls ett bra alternativ för kvinnor som har en kvadratisk, rektangulär eller rund ansiktsform. Det är mest lämpad för kvinnor med en bra ansikts benstomme och en fin jawline och kindben. On the negativa sida pixie haircuts du kanske att åka till hårstylist very ofta för att hålla lång hår appropriate.
Läs mer på:; Styling Kort hår, Söt Kort frisyrer, sätt att Style Kort hår, jag hoppas efter att ha läst den här artikeln kan du ha fått bra information om styling en pyssling hårklippning. Innan bär pixie frisyr, se till att håret volym och längd passar ordentligt med din ansiktsform.

No comments:

Post a Comment