Thursday 3 May 2012

Uppfart Bana Kostnad

Om du undrar över uppfart bana kostnad, då det första du bör veta är att denna kostnad beror i hög grad på var i ditt hem. Det kommer naturligtvis inte kosta lika mycket pengar för att bereda en utfart överallt, eftersom det finns många andra faktorer som spelar in.
Ett hus som är isolerad eller på landet någonstans kommer att kräva mycket mer arbete än på uppfarten till ett hus i staden lokaler. Således är uppfarten banar kostnaden är starkt beroende på var huset ligger. Med tanke på detta som den viktigaste faktorn, några andra parametrar som också tas i beaktande är dränering frågor på plats, tillståndet i marken där, finns utrymme för förvaring av alla nödvändiga material och lagarna efterlevs i samhället.
Uppfart bana kostnadsberäkning, uppgift uppskatta uppfarten bana kostnaden är inte lätt, eftersom det beror på en mängd olika faktorer. Vissa av dessa faktorer är fast medan några är variabel. Entreprenören du har hyrt för att hem konstruktion kommer att kunna ge dig ett exakt beräkna, men kan du göra vissa beräkningar av dina egna också. Det viktigaste mått som du måste ta är att hela ytor av din uppfart. Alla kostnader är angivna i termer av en kvadratmeter, och detta är praxis. Detta är utgångsläget faktor som kommer att hjälpa dig att avgöra hur mycket bana jobbet kan kosta.
Nu måste du också konstatera om det finns några stora sprickor eller gropar som behöver rättas till. Kostnaden för att fastställa dessa rupturer vanligtvis tas ut utöver bana jobbet, eftersom den kräver extra material och en annan metod för operation. Ju mer potthål och sprickor din uppfart har, desto högre uppfarten bana kostnadsberäkning kommer att stiga. Observera också kravet på din nuvarande bas. Om det är ganska färsk och oskadad då du kommer att kräva en enkel re-toppning jobb som säkerligen kommer att kosta mindre. Å andra sidan, om underlaget är kraftigt skadad, kommer det arbete som krävs vara större, och som sådan uppfarten bana kostnaden kommer också att mer.
Med tanke på alla dessa faktorer, försöka utveckla en tidslinje av hem förbättring i ditt sinne. Kostnaden varierar beroende på hur mycket tid som tillbringas på jobbet också, som "quick-fix" jobb kommer att kosta mycket mindre. När du har hyrt en entreprenör, vara på jakt efter olika kontrakt alternativ som rulltrappa klausuler. Dessa klausuler som anger att skattningen kan gå högre i av fall uppgången i oljepriserna, som orsakar kostnader för asfalt material att gå upp. Detta kan tyckas som en liten punkt, men det kan avsevärt påverka uppfarten bana cost oväntat.
Uppskattningar, för arbetet i den sub-bas priserna kan vara allt mellan 1,50 - $ 3,00 per kvadratmeter. Dessa är standard priser och varierar beroende på plats. Asfalten kostar allt mellan $ 3,00 - $ 6,00 per kvadratmeter. Installationen av asfalt eller asfaltering kostar runt $ 2,00 - $ 4,00 per kvadratmeter och asfalten är endast tillgänglig i en färg - svart. Den cement kostar ungefär $ 3.00 - $ 6,50 per kvadratmeter, och denna kostnad går upp med $ 0,50 - $ 1,00 per kvadratmeter om du vill att cement färgade, och med $ 1.00 - $ 1,50 om du vill det förseglade. Stämplade betong är ca $ 6,00 - $ 9,00 per kvadratmeter, och förregling tegel trottoarerna är $ 6,00 - $ 20,00 per kvadratmeter. Du kan välja någon bland asfalt, cement, stämplad betong eller förreglande trottoarer tegel. Utbudet av kostnaderna går upp när du väljer en avancerad yta. Å andra sidan dyrare det är, desto bättre ser det ut. Lägga på $ 1.50 - $ 3,00 per kvadratfot av sub-bas arbeta för att kostnaden för den ytan kommer att ge dig ett exakt nog uppskattning av uppfarten bana kostnaden.
Också läsa följande:; asfalt uppfart reparera Tips, konkreta Vs asfalt uppfart, Hur man Seal en konkret Uppfart, också se till att du får en känd leverantör som gör ditt jobb så att det inte finns några skillnader över kvaliteten på det använda materialet, och graden av effektivitet med vilken uppfarten är belagda. Uppfart bana kostnader kan stöta på tusentals dollar, men detta är en god investering att göra för saken av att ha en estetiskt tilltalande uppfart.

No comments:

Post a Comment