Monday 7 May 2012

Sophantering borttagning

Sopor har blivit en integrerad del av en modern köket. Det är en anordning placeras under diskbänken i mellan drain och fällan för att strimla allt matavfall så att de lätt kan rinna ur avloppet. Den här apparaten drivs med el och pågå i många år utan några problem. Under en tid kan metalldelar sophantering få rost, kan dess motor slits ut, eller bladen kan förlora sin skärpa. Som ett resultat kommer stora delar av matavfall släppas ut i avloppsnätet, som i sin tur kan resultera i en igensatt diskbänk. I sådant skick, är sopor bort det enda sättet att du kan förhindra några allvarliga problem med avloppssystemet.
Sophantering borttagning instruktioner
Grunden för detta arbete två enkla verktyg. Den ena är en standard skruvmejsel finns i nästan varje hushåll och den andra är en rörtång. När du har samlat dem, följer steg-för-steg-instruktionerna nedan:
Steg # 1: Det första steget i att ta bort sopor är att koppla bort strömförsörjningen. För att vara på säkra sidan stängt av den från den huvudsakliga tjänsten panelen i ditt hem. Således förfogande kommer att sluta fungera. En annan sak som måste göras är att stänga av huvudströmbrytaren vattenröret så att vattnet inte får stänkte överallt när rören under diskbänken öppnas.
Steg # 2: De viktigaste dräneringsrör måste bort från sopor enheten genom att skruva loss anslutningen. Efter det, dra ner dräneringsrör under några inches så att det kommer ut av de viktigaste enheten och sedan placera den på sidan. Vid utförandet av uppdraget se en hink hålls under diskbänken där skräp inuti avloppsröret kan frigöras. Om det finns diskmaskin ansluten till avloppsröret måste det tas bort också. Ta en tång för att öppna klämfjädern som fixar diskmaskinen röret med avloppsröret. Således kan du lossa slangen diskmaskinen rinna från enheten.
Steg # 3: Nu är det dags att skilja avfallsbehållaren från sin montering montering eller ram. Håll enheten underifrån med en hand och skruva loss muttrarna med hjälp av en skruvmejsel. Efter borttagande av nötter, vrid montering i moturs för att ta bort avfallsbehållaren. Om du tycker att det fortfarande stack upp med ramen, peka på kopplingen lätt med en liten gummiklubba och det kommer att komma ut.
Steg # 4: Efter återställning av förfogande från sitt fäste, tur det helt upp och ned för att avlägsna den elektriska täckplåten fästs vid dess botten. Ta bort skruvarna och muttrarna fäst vid kroppen av enheten. Ta sedan bort kabelkontakter först och sedan de två kablarna fäst vid den. Slutligen, dra ut kabeln från avfallsbehållaren. Att garantera säkerheten, kan du testa först de enskilda ledarna med en spänningsprovare och att kontrollera att det inte finns någon aktuell och fortsätt sedan med borttagandet av ledningarna.
Några relaterade artiklar är följande:; sophantering Installation, sophantering reparation, Igensatt sophantering, alltså kan du se sophantering avlägsnande är ett enkelt jobb faktiskt. Om du har noggrant inspekterats för hela enheten i förväg och är medvetna om dess anslutningar, då kan du avsluta jobbet inom loppet av en timme eller så. När du har tagit bort sophantering, måste du installera en ny i dess ställe. Om modellen i den nya sopor är samma som den gamla, så behöver du inte ändra monteringsbeslagen. Annars måste du ta bort den gamla montering montering och sjunka fläns och installera nya.

No comments:

Post a Comment