Friday 11 May 2012

Gips Tak reparation

Gips tak kan upprätthålla olika former av skador. Små och medelstora hål och sprickor längs lös bandet lederna på drywall ytan ganska vanliga. En annan typ av skada som drywall taken ofta upprätthålla är vattenfläckar som leder till bildandet av stora hål. Detta är mer vanligt i ett tvåvåningshus där vatten från badrummet eller sjunka i våningen ovanför läcker och orsakar skador på gips tak. Alla sådana fel på drywall taket ser riktigt fult. Den enda lösningen för detta problem är drywall tak reparation.
Hur reparera Gips taket?
Innan jobbet drywall tak reparation, måste du utrusta dig med rätt sorts verktyg. För detta måste du köpa ett kit drywall reparation som innehåller alla de verktyg och material som behövs för detta jobb.
Lagning av små hål, små hålen på drywall taket är ett mycket mindre problem och det kan täckas med hjälp av ett par lager av drywall förening bara. Till att börja med använda ett verktyg kniv att skära alla lösa papper kanterna på drywall yta som omger hålet. Blanda lite drywall förening och tillämpa det över hålet på ett sådant sätt att ett tjockt, jämnt lager på cirka en åttondel av en tum bildas som täcker hålet ordentligt. Låt sammansatta torka av dem och sedan sand den reparerade området. Upprepa processen för tillämpningen av drywall förening 2-3 gånger mer tills hålet fylls upp helt. Se till att varje lager av sammansatt botas noga innan du ansöker nästa skikt. Dessutom slipning av de torkade förening är också ett måste, annars små knölar bildas på drywall ytan.
Reparera sprickor, Detta är inte heller en allvarlig skada och kan repareras ganska lätt. Först av allt, allt löst material hängande från ytan av taket måste tas bort. Då spricka måste täckas upp med en maskstorlek band först. Detta görs för att säkerställa att liknande problem inte upprepas i framtiden. Sedan en liten inbuktning skapas på den skadade delen så att efter reparationen området förblir i samma nivå som resten av taket väggen. Nu gäller drywall förening och sprida den ordentligt för att täcka hela mesh bandet. Du måste applicera flera tunna lager av substansen för att täcka upp bandet. Som vi har sagt ovan, varje tillämpas pälsen behöver torkas och slipas innan en ny kappa tillämpas. Läs mer på reparation drywall sprickor i taket.
Reparera stora hål, Jämfört med de två andra reparationsarbeten, detta är något svårare. Ta en vinkelhake och markera den skadade delen i form av en kvadrat eller rektangel. Använd sedan en drywall Såga drywall längs de markerade linjerna. Ta sedan mätningen av de kvadrerade hålet som då erhålls. Klipp två bitar av trälister vars längd bör vara ca 6 inches mer än storleken på öppningen. Sätt i den första trä band i hålet och håll den stadigt mot den inre väggen och fäst den med gipsskivor i drywall med hjälp av en drywall skruv. Fäst remsan både på ovansidan och på botten. Likaså fäster den andra trä band till hålet. Ta en ny bit torr väg som är av samma tjocklek som den befintliga gips och skär den enligt mätningen av öppningen. Montera lapp i hålet med hjälp av eller skruvar och fäst sömmarna av plåstret ytterligare med gips mesh tejp. Applicera ett tjockt lager fogmassa över tejpade skarvar. Ett lager av gyttja räcker inte för att dölja bandet och därmed flera lager behövs. Varje pälsen torkas och slipas före tillämpningen av ett nytt lager. När det sista skiktet av lera är torr sand det försiktigt och sedan använda primer och färg till området.
För mer relaterade artiklar, läsa på:; Installera Gips Tak, Reparera Gips hål, Gips Crack reparation, Gips Finishing tips, Gips tak reparationskostnad är inte särskilt hög och det kan vara i intervallet $ 2 och $ 20. Om du vill veta om texturerade reparation drywall taket, måste jag säga att förfarandet är samma som ovan. När du har avslutat reparationsarbetet måste du blanda den reparerade delen med strukturen på det omgivande taket. För detta kan du använda kit konsistens reparation som är tillgängliga i form av sprayer. En annan metod är att tillämpa gemensamma förening med hjälp av strukturerade rullar för att få önskad finish.

No comments:

Post a Comment