Wednesday, 9 May 2012

Inredning källare tätskikt

Olika problem kan uppstå om korrekt interiör källare tätskikt inte sker. Vattnet under regnperioden kan komma in i källaren, och gör det vått, svårt att rengöra och skadar möbler och andra objekt i en källare. Detta kan också leda till strukturella skador och dyra reparationer i hemmet, därför måste du se till källaren förblir torr. Det finns olika interiör källare tätskikt fördelar, kan det förhindra en fuktig källare kraftigt. Detta sätt kan förhindra många hälsoproblem relaterade till mögel, svamp och mögel. Det finns många interiör källare tätskikt produkter och tjänster tillgängliga, men det är viktigt att välja produkter och tekniker för tätning källaren klokt. Nämns nedan, är de tips som hjälper dig i inre källare tätskikt.
Tips för Inredning källare tätskikt
Vattenflöde: Det första viktigaste steget du bör göra är att kolla om vattnet rinner bort från huset. Många gånger händer ansamling av vatten runt grunden till huset. Så, se till att du installerar en sump pump eller franska dräneringssystemet, som tar bort vatten från grunden, förhindrar bildandet av vattenpölar.
Använda Grus: Du kan även prova att placera stenar eller grus runt periferin av källaren konstruktion. Stenar och grus kan i hög grad bidra till att absorbera fukt från källaren, och därmed bistå vid torkning det snabbare. Det är också ett billigt och effektivt sätt att underhålla källare fukt gratis.
Avfuktare: En avfuktare är ett bra verktyg, som kan användas för att absorbera fukt från bostaden. Köp ett hus avfuktare enligt din källare område.
Vattenrör Isolering: Du kan också överväga isolering av vattenledningar, kan detta bidra till att förhindra problemet med kallvattenrör utveckla kondens på ytan. Innan du gör detta, se till att det inte finns några problem med läckage av rör eller andra problem VVS.
Gutter och stuprör Installation: Om ditt hus inte har ett bra effektivt system för insamling av regnvatten eller smält snö, sedan överväga att installera nya hängrännor och stuprör. Se till att stuprör är minst 5 meter bort från huset, och vattnet blir riktad till ett säkert avstånd.
Vattentålig väggfärg: Den fuktiga förhållanden i en källare kan leda till gråt av innerväggar. För att förhindra detta, bli av med någon lös färg, murbruk eller sprickor och måla väggarna med en hög kvalitet källare tätskikt färg.
Metal Fönster Wells: Ett annat tips för att hålla källaren området torrt, är att installera brunnar metall fönster för din källare fönster. I källaren Windows kan hämta vatten och behålla vattnet om de inte är korrekt konstruerat. I ett sådant fall kan metallen fönstret brunnar som är täckta med grus effektivt förhindra vätskeansamling och läckage genom fönsterkarmar till källaren väggar.
Vitvaror Vent: Många människor tenderar att ha sina tvättstugor inne i källaren. Om så är fallet, sedan se brickan och torktumlaren är ordentligt anslutna och torktumlaren av maskinen luftutsläpp utomhus. Se till att det inte finns några läckor från brickan, och undvika att torka kläderna inne i källaren. Läs mer på, källare tätskikt kostnad.
Frånluftsfläkt Installation: duschrum i källaren hög grad bidra till luftfuktighet. Att behålla en låg fukthalt, kan du överväga att installera frånluftsfläktar för att förbättra ventilationen. För bättre ventilation, kan du även lämna källaren fönstren öppna under några timmar, på varma och soliga dagar.
Detta var de användbara tips om inredning källare tätskikt, och de tekniker som används i källare tätskikt system. Så följer du ovanstående åtgärder för att hålla din källaren torr.

No comments:

Post a Comment