Friday, 11 May 2012

Motorkylvätska Leak

En motor kylvätska läcka kan visa sig vara mycket negativa till driften av ett fordon, som motorns kylvätska temperaturen hålls inom motorns låga och tillåter att den arbetar effektivt. Värmen som genereras inom en förbränningsmotor kan orsaka vissa oönskade reaktioner och även påverka andra delar av motorn på ett negativt sätt, och det är motorn kylvätska som hjälper till att hålla denna temperatur från fotografering upp.
Motorns kylvätska läckor är ganska enkla att hitta som behöver alla ett göra är att hitta platsen där kylvätskan är synligt läcker. Detta kräver inte någon detaljerad kunskap om arbetet i ett fordons motor eller om olika problem bil, och ganska mycket alla kan hitta plats för läckande kylvätska. Helst håller motorns kylvätska motorn körs med en effektiv temperatur oavsett vad utanför villkoren, men ibland dessa förhållanden kan påverka beloppet för kylvätska, och därigenom hindra en väl fungerande fordonets motor.
Ungefär en tredjedel av energin i bränslet omvandlas till makten, en tredjedel släpps från avgasröret, och den återstående tredjedelen omvandlas till värmeenergi. Denna hetta kan oavsiktligt leda till smältning av många delar i motorn, eller det kan tom orsaka kolvarna att beslagta arbeta på grund av över-expansion. Kylvätskan förhindrar detta från att hända, och det är därför en Motorkylvätskans läcka är något som man måste vara på jakt efter hela tiden. Läs mer om vanliga bil problem.
Placering av Motorkylvätska Leak, känna arbets-och sammansättningen av ett fordons kylsystem hjälper självklart, men detta är inte nödvändigt för att åtgärda problemet med kylvätskan läcker bil. Det är lätt att upptäcka läckande kylvätska när du öppnar huven, och du måste vara på jakt efter en grön, orange eller gul vätska som droppar eller sprutar ut. Följande är de platser där motorns kylvätska läckor är vanligast. , Vattenpump - lufthålet precis under remskivan axeln på bilen vattenpumpen. ; Radiator - slanganslutningarna runt kylaren, eller radiatorn själva kärnan. ; Heater Core - inuti eller kring Värme Ventilation och luftkonditionering (HVAC) enhet. , Freeze kontakter - På sidorna av motorblocket och topplocket. ; Vissa fordon erfarenhet också en intern läcka kylvätska. Dessa är svåra att upptäcka synliga och är också mycket dyra att reparera. Om du inte kan hitta platsen av läckande kylvätska i bilen, men är fortfarande övertygad om att motorns kylvätska läcker, så det är sannerligen en intern läcka och du är i för några stora problem och reparationsarbeten.
Motorkylvatten reparation av läckor, För att åtgärda det här problemet måste du besöka en bilverkstad, som frågans allvar skulle kunna variera från fall till fall. Det säkraste insats är att ta den till någon som exakt kan berätta omfattningen av skadorna och även fixa det åt dig. Om du råkar veta hur man fixar läcka kylvätska, kan du ta risken att försöka att reparera arbetet själv, men i de flesta fall är det det bästa alternativet att helt enkelt besöka en bilmekaniker. Den beräknade kostnaden för detta arbete kommer att bero på vilken del som läcker och hur mycket reparationer som krävs. Din mekaniker kommer att fråga dig en hel del information om hur länge överhettning har inträffat, och i extrema fall kan du även behöva ersätta hela vattenpumpen.
Också läsa följande:; bilmotor problem, Radiator reparationskostnad, Radiator reparation av läckor, Car problem med överhettning, regelbundet Byte av kylvätska i din bil rekommenderas, och detta är något som du bör utföra när det är nödvändigt eller per bil handboken. En motor kylvätska läcka är oundvikligt i de flesta fall, men du måste göra allt du kan för att säkerställa att kylsystemet fungerar i ditt fordon.

No comments:

Post a Comment