Wednesday 2 May 2012

Avhopp Frågor i relationer

Facing nedläggning frågor i relationer är mycket förödande. Det lämnar en känsla smärta och avvisande och finner en i ett tillstånd av extrem utsatthet. När man upplever känslor som dessa, är det svårt att leva ett normalt liv - fatta korrekta beslut och upprätthålla en balans i de saker som man gör. Avhopp frågor i relationer är vanliga. Vanligare än du vill tro. Frågor om nedläggning i relationer inte bara det fysiska överger en person av en annan, är det inte en fysisk handling i sig, men kan i grunden vara en mental handling också. Avhopp frågor i relationer kan upplevas på alla nivåer och i den största eller den mildaste djup. Vad mer, gör man inte verkligen måste vara medvetna om att de går igenom eller står inför nedläggning frågor i relationer. Men deras reaktioner och allmänna beteendemönster tyder på något annat. Låt oss veta vad nedläggning frågor i relationer handlar om:
Uppgivande frågor och relationer
Ingen relation är perfekt. Det finns flera frågor som kan dyka upp och tvinga en att ta itu med dem. En av de stora frågor som man står inför i ett förhållande, är rädslan för att bli övergiven. Den mycket förtroende som ett förhållande bygger på är helt trasas sönder när nedläggning frågor i relationer dyker upp.
Även en gnagande känsla av rädsla kan utvecklas till något så gigantiska att det kan få allvarliga och negativa effekter på personens liv. Tänk om man inte är säker i ett förhållande - känslan av trygghet och komfort förlorade, och de känslor av "att vara ensam" och att behöva "ta itu med allting själv" med företräde framför alla andra känslor. Man kan vara säker på att en gång denna känsla kryper in, inget annat kan tyckas eller tas som vanligt. Effekterna av nedläggning frågor i relationer kommer att göra sin stämma hörd på alla områden i ens liv (som jag nämnde tidigare). Låt oss se vad några typiska beteendemönster hos en person står inför nedläggning frågor i relationer:, bli spänd och nervös hela tiden. Så mycket så att om den andra personen i förhållandet går lite off från den vedertagna vägen, kommer de börjar bli extremt panikartade. , De kommer hålla fast vid den andra personen och inte låta dem deras personliga utrymme. , De kommer ständigt att behöva övertygas om andra personens kärlek till dem. De kommer att börja få spänd om inte lugnad ofta och ge efter för tvivel. , De kommer att kasta ett förhållande innan den andra personen har en chans att lämna dem. Och har en rad relationer. Att upprepa samma mönster i alla. ; Eller kommer att bli en helt motsatt reaktion och de kommer att göra allt för att behålla detta förhållande från sönderfallande. I detta scenario de kan förlora sin individualitet och självkänsla och bara hålla sig till den andra personen, eller om de kan hota självtillfogade skador. , De har ingen självförtroende och en känsla av "jaget". De anser sig ha misslyckats i allt. , Och man kan hela tiden ansikte depression och ångest. Känslor av isolering och misslyckande kryper in, de idealiserar sin abandoner och övertyga sig om att återlämnande av abandoner kommer att ställa alla saker rätt. , Att hantera Avhopp frågor
Hantering av nedläggning frågor i relationer börjar, först och främst med att förstå och acceptera att man står inför nedläggning frågor. Folk kanske inte ens är medvetna om att de står inför nedläggning frågor som en del av relationen frågor, eftersom dessa frågor är inte nödvändigtvis alltid fysiskt. De kan vara mentalt också.
Låt mig ge ett exempel: Om din andra inte kommer till en viss händelse med dig och väljer att tillbringa tid med sina vänner istället, denna rätt det kan beteckna som överger agera för dig (mild, kanske, men en handling i sig, utan tvekan). Som kommer att förbli etsad i ditt sinne och kommer att bli starkare och mer intensiva med alla andra liknande incident. Till den punkt där du kan börja fråga en relation.
Här kan naturligtvis kommer vi att göra med extrema former av övergivenhet och berätta hur man handskas med dem:
Rådgivning, rådgivning ses ofta i samhället som något som utförs av endast de som har något mentalt instabila om sig själva. Att om man besöker en kurator han / hon lider av någon psykisk störning. Eller? FEL! Rådgivning innebär inte att. Å andra sidan kan rådgivning har en långtgående effekt på ditt liv än vad du skulle och kunde någonsin hoppades uppnå själv.
En counsellor kommer gå till botten i frågan. Han / hon kommer att försöka förstå kärnan av problemen. Varför har dessa nedläggning frågor till? Vad var den bakomliggande orsaken? Var det någon incidens i din barndom? Veta vad gör du reagerar på detta sätt kommer att vinna halva striden för dig och hjälper dig hantera problemet bättre.
Självhjälp, Om rådgivning inte är något du vill göra då försöka hjälpa dig själv. Sitt ner och efterhand med ditt liv. Varför känner du dig övergiven? Du ser säkert att det har varit en historia av övergivenhet frågor i din barndom och det är att påverka ditt vuxna liv idag. När du har kunnat identifiera sig med detta kan du börja ta itu med det.
Tala med en vän, det är mycket svårt att komma ut i cykeln du har skapat för dig själv - själv. Så ta hjälp av en vän. Låt dem prata med dig. På baksidan av ditt sinne vet du att klängig natur som du har utvecklat själv, är inte nödvändigt, men du kan inte släppa det. En vän berättar samma sak och som anger skäl till varför det inte kommer förmodligen att göra susen. När du hör något om dig själv från en tredje persons synvinkel, hjälper det att få ett realistiskt perspektiv på saker och ting.
Förlåt, en mästare i konsten att förlåta och hälften av problemen i världen kommer att lösas. Tyvärr är det dock en mycket svår sak att träna. Men försök. Prova och förlåta den person som övergav dig. Det kommer att bli mycket mindre smärtsam och sätta dig till vila. Du behöver inte låta något påverka dig, kommer du inte att påverkas.
Positiv inställning, Detta är förmodligen ett riktigt prov på duglighet. Att vara i det övergivna sinnestillstånd, är det svårt att tänka klart, glömma positiv. Men det verkligen hjälpa om du kan. Prova och lämna alla negativa känslor bakom sig och utveckla en positiv attityd. Gör vad som krävs för att få dig dit. Få upptagen med en aktivitet, prova och lyckas på något så får man en känsla av prestation och självuppskattning tillbaka. Prova utfodring dig själv med affirmationer om de positiva saker i ditt liv, lära sig att göra dig själv lycklig. Öva meditation och yoga för att hjälpa dig att utveckla mental styrka och förståelse. Och sakta men säkert, får du den sanna förståelsen av "du" och kommer att kunna hantera nedläggning frågor effektivt. Läs mer om att övervinna rädsla för att bli övergiven.
Avhopp frågor är inte lätta att hantera. Men livet kräver en att gå vidare och ta itu med dem så effektivt som man kan i alla fall. Resan från att identifiera nedläggning frågor att hantera dem är inte lätt, men man måste göra det ändå. Jag önskar er allt gott i att övervinna din sorg, och hoppas att denna artikel hjälpt.

No comments:

Post a Comment