Tuesday, 1 May 2012

Torrt hår tips

Med krävande livsstil att vi leder, har hårvård blivit viktigt. Istället tenderar vi att missbruka vårt hår genom att exponera den till hårda hår produkter och behandlingar, som får dem att torka ut och skadas. Då kan vi köpa mer produkter för att ta hand om torrt och skadat hår, men detta bara skadar håret ytterligare. Vad är lösningen på detta problem? Dessa torra hår tips kommer berätta hur du hand om din kronan och återställa dess naturliga glans.
Dry Hair Care Tips
När vårt hår är föremål för sådana hård behandling, är den skyldig att ge upp någon gång. Det börjar se halta, verkar torr och ohälsosamt. Du måste spendera lite tid och ansträngning för att föra den tillbaka till sitt ursprungliga jag, och detta kan göras genom att följa dessa torra tips hårvård.
Konditionering och Deep Conditioning
Här nämner konditionering att inte lagra-köpt, kemiska rika produkter. Den hänvisar till naturliga produkter, som inte ytterligare skada ditt hår. Följ någon av dessa tips som du finner lämplig, för varje hårtvätt rutin, att befria er från torrt hår. ; Olja håret regelbundet. Många av er kanske drar sig för denna process av skäl ni veta, men det är den bästa metoden för att föra tillbaka din naturliga glans. Se till att du päls håret, rätt upp i ändarna, med antingen oliv, mandel, eller kokosolja, och att din hårbotten är också grundligt masseras med olja. Detta förfarande får också den naturliga olja körtlar i hårbotten fungerar, så att torrt hår inget problem längre. Lämna den över natten och tvätta håret med ett milt schampo, följt av en lämplig balsam nästa morgon. ; Ta cirka två droppar safflorolja i dina händer, och gnugga den i hela håret, ända fram till slut. Lämna den på, och märker skillnaden kommer att göra dina torrt hår. 2 droppar olja kommer inte att visa, och det är säkert utan att ha håret ser klibbigt. , En av de bästa tips för mycket torrt hår, är att använda ättika som ett balsam. Kombinera en del äppelcidervinäger till sju delar vatten och skölj håret med det efter tvätt. Detta minskar långsamt torrhet och ger en naturlig lyster till håret. Och många har funnit öl vara ett bra botemedel för att eliminera torrt hår. Allt du behöver göra är att hälla ca en halv burk öl i håret efter att den har schamponeras. Låt det förbli i några minuter, och skölj sedan ut det med vatten. Om du känner öl bara inte fungerar, kan du följa upp öl skölj med hjälp av ett milt balsam. ; Ägg är också bra för torrt hår vård. Kombinera 3 ägg, 2 msk olivolja och 1 tsk vinäger tillsammans. Tillämpa denna hela blandningen på ditt hår, från rötterna till topparna. Täck håret med en plast duschmössa i ungefär trettio minuter. Följ upp med din normala schampo och konditionering rutin. , Avokado och banan mosad tillsammans är en annan stor balsam för torrt hår. 1 av varje kombineras, spridas på hår i en timme och sedan sköljas bort är säker på att bli av med din torrt hår problem. ; Du kan också läsa denna artikel om de bästa balsam för torrt hår.
Förhindra ytterligare skador
Om ditt hår är allvarligt skadat och torrt, finns det några saker du kommer att behöva ge upp för en tid, förutom till följd av ovannämnda behandling förfaranden. Följ dessa tips för skadade torrt hår som sakta kommer att föra ditt hår tillbaka till sin ursprungliga glänsande jag. ; Kasta din kemiska-rika hår produkter. Kemikalier i hårprodukter är mycket hårda, och tenderar att göra mer skada än nytta. Detta inkluderar ditt schampo och balsam. Håll dem borta, åtminstone tills du befria er från alla torrhet. Satsa på ett milt schampo och balsam, och håll dig borta från klar schampo. Satsa på krämig schampo istället, utan alkohol. Ett annat bekymmer är hur mycket schampo och balsam du använder. Häll inte ut så mycket schampo och balsam som du vill på ditt hår. Ett belopp storleken av ett kvartal är nog att ta hand om ditt hår. , Inte mer hår behandlingar. Håll bort hårtork, plattången, håret locktång, och andra produkter som producerar värme skall användas på håret. Värmestrips håret på sin naturliga fukt och lämnar det ser trist och grå. Undvik också att spendera alltför mycket tid i solen, eftersom den hårda solstrålarna kan också orsaka allvarliga skador på håret. Håll huvudet täckt när du reser. Ska ni inte använda hårfärgningsmedel eller blekmedel i håret om det är torrt och skadat. Det är det sämsta sättet att behandla ditt hår när det är att hänga på till varje droppe fukt för att överleva. Även håret torrt och blekmedel en liknande effekt på håret som är kända för att skada håret. ; Borsta håret mindre om det är torrt och skadat, eftersom det är mest sårbara vid denna tid, och kan säkert leda till hår brott och håravfall. Håll borsta minimal, och använda en bred tandad kam för detta ändamål. Undvik att borsta håret när det är vått. Istället borsta det innan du tvättar den. På så sätt kommer det trasslar mindre efter tvätten. , Slutligen, undvika skräpmat och äta mat rik på proteiner, eftersom dessa är naturliga källor som hjälper reparera skadat hår. , För mer information om torrt hår tips, kan du ta en titt på:; torrt hår lösningar; behandling för torrt hår, Hur man reparerar skadat hår, friskt hår tips, följa dessa torrt hår tips, särskilt de där man måste ge upp din favorit produkter hårstyling, bara tills din skadat och torrt hår ska ersättas med dess naturliga jag. Efter det kan du använda dessa produkter, men på ett begränsat sätt, och när du använder ovan nämnda behandlingsmetoderna minst en gång i veckan, för att hålla ditt hår friskt, glänsande och vacker!

No comments:

Post a Comment