Tuesday, 8 May 2012

Lätt att odla blommor

Trädgårdsarbete är en av de roligaste hobby, som kan ge dig enorm tillfredsställelse. Om du är en person, som älskar blommor, då kan du gå till en blomsterträdgård sätta lite färg på din omgivning. Dock några praktiska kunskaper om trädgårdsskötsel bevisa fördelaktigt, även nybörjare kan framgångsrikt växa en blomma trädgård, utan stora svårigheter. Detta kan uppnås genom att välja vissa lätt att odla blommor till din trädgård. Även barn skulle älska att genomföra sådana uppdrag, som kan hjälpa dem att lära sig om växter. Den här artikeln behandlar några lätt att odla blommor hemma.
Lätt att odla blommande växter
Det är ett vedertaget faktum att kraven i varje växtart kan variera och en lekman kanske inte har några djupa kunskaper om det. Så, om du planerar att växa en blomma trädgård, kan du göra antingen en studie om din favorit växter och deras krav eller börja med några enkla växande blommor. De flesta av de enkla växande blommande växter inte har speciella krav och så, är lätta att sköta. Enstaka vattning och gödsling kommer att vara nog för dem. Låt oss ta en titt på några av de lätta att odla blommor.
Själv Seeder Ettåriga
Annueller och perenner är att föredra så lätt att odla blommor. Även ettåriga är växter som lever för ett enda år eller årstid, perenner senaste för två eller flera år. Perenna växter växer och blommar under våren och sommaren och låg nere under hösten och vintern, sedan tillbaka i nästa våren från sina vinstockar. Som annueller dör varje år, måste du köpa nya växter i nästa år. Om du vill undvika att gå för ettåriga växter som är egna seeders. Detta innebär att om du låter själv seeder ettåriga växter att växa utsäde, kommer fröna att släppas till marken och kommer att växa till nya anläggningar, nästa odlingssäsong. När det rör sig Såmaskiner, bör du FRIPASSAGERARE inte växterna i höst. Istället för att tillåta dem att växa fröna, som kommer att få spridda i marken, så att du kommer att få nya plantor nästa år. Följande är några av de vanliga och populära, lätt att odla blommor från frön. , Blåklint eller kandidatexamen knappen; Förgätmigej obemedlade, Phlox, Cosmos, Solrosor, Marigold, Gloriosa Daisy, Zinnia, Floxglove, Sweet William, Portulacca, Dames Rocket, de ovan nämnda är bara ett fåtal av jaget seeder ettåriga. Dessa växter behöver inte särskild vård och så, de kommer bli perfekt för nybörjare såväl som barn.
Lätt att odla perenner
Till skillnad från ettåriga växter som växer, blommar och dör i en säsong eller år, de flesta av de perenna blommor blomma varje säsong och dessa växter lever i två år eller mer. Det finns så många utan krångel perenner, som kan odlas lätt. Välj perenner med olika blommande säsonger, så att din trädgård har blommor under hela året. Följande är några av de lätta att odla blommor, som är perenner. , Pioner, Coral klockor, bolltistel, Sedum, midsommarblomster (Geranium), Cerastium, Bellflower (Campanula), Anemone, daggkåpa (Alchemilla), Yarrow (Achillea), storrams (Polygonatum), Det finns många andra perenner, som är lätt växer. Du kan också gå för skugga kärleksfull perenner, eller de, som används som krukväxter.
Läs mer på:; Lätt att odla växter, Lätt att odla grönsaker, nu, du har en grundläggande uppfattning om lätta att odla blommor. Om du letar efter lätta att odla inomhus blommor, då kommer de bästa alternativen Saintpaulia, pelargoner, begonia, Kalanchoe, hibiskus, Ananasväxter, etc. De flesta av ovan nämnda de är lätta att odla blommor för barn också. Så, få in handlingar och ta hem, färgerna, har du längtade alltid efter.

No comments:

Post a Comment