Monday, 30 April 2012

Kondensator Rengöring

När ni talar för underhåll av kylskåp och luftkonditioneringar, en av de mest avgörande sakerna är att kondensatorn ren. Av spolar till kondensorn blir smutsiga med damm och smuts om den inte rengjorts och då påverkar funktionen av kylskåpet eller luftkonditioneringen. Ringa en professionell för att reparera dem efter att de är i riktigt dåligt skick kan visa sig vara en riktig buckla på fickorna. Rengöring av spolar regelbundet därför hemma är den perfekta lösningen. Kondensor städning är inte alls en skrämmande uppgift. Vill du veta hur? Brace er!
Kylskåp Kondensator Rengöring
Clean Up # 1, Innan du gräver i någon elektrisk apparat och speciellt något som ett kylskåp, är det oerhört viktigt att stänga av kylskåpet och dra ut kontakten från strömkällan. Om du är skeptisk maten går dåligt, det finns ingen anledning att vara orolig, eftersom det inte skulle vara fallet. Även om kylskåpet är avstängd kylningen som redan har hänt kommer att hålla maten förstörs. Läs mer på kylskåpet inte kylning.
Clean Up # 2, När du har slagit av strömmen till ditt kylskåp, skulle du hitta en grill som täcker panel längst ned främre delen. Skruva eller ta bort denna panel genom att bryta bort det, kan du göra antingen beroende på dess inställning. Sedan hitta en kontakt punkt för din dammsugare som ni snart kommer att behöva det.
Clean Up # 3, du har redan ställt in dammsugaren, så bara slå på den. Användning infästningen av trollspö och munstycke, din kondensor städutrustning för att rensa all smuts och smuts samlas under kylskåpet. Bli av med så mycket damm som du kan från kondensorn. Munstycket bilaga kommer att vara mer användbart i rengöring av rullar. Läs mer på kylskåpet felsökning.
Clean Up # 4, När du är klar med spolar, kolla in täckplåten som även skulle vara smutsiga. Rensa grillar från täckplåten. Hot blekmedel vatten kommer att göra underverk för att rengöra plattan. Innan du sätter tillbaka täckplåten låt den torka.
Clean Up # 5, Tja, grattis! Du har nu åstadkommit kondensor rengöring med avseende på ett kylskåp. Du har nu bara att vända kylskåpet på! Det är allt!
Nu när vi har behandlat kylskåpet kondensorn, är det ett bra tillfälle att se kondensor rengöringssystem för en luftkonditionering.
AC Kondensor Rengöring
Clean Up # 1, normalt kondensor av din luftkonditionering skulle vara utanför huset och så alla skräp från träden och luftburet damm är bunden till jorden kylaren. Så vad du behöver göra är att först rensa bort gräset, vinrankor eller ogräs som kan ha flankerade kondensor. Luftflödet kan hindras av det.
Clean Up # 2, Nu är du inställd på att rengöra kondensorbatteri. Få tag i kommersiella spole renare. Du skulle få det på någon hårdvara och kylskåp leverans butik. Spola rent spolen och sedan låta spolen torka. Detta var det första steget när det gäller ac kondensor rengöring. Läs mer om problem luftkonditioneringen.
Clean Up # 3, ren nu fenorna med mjuk borste för att avlägsna smuts. För att nå dem ordentligt, kanske du måste skruva loss och lägga åt sidan skyddsgallret. Undvik att använda vatten för rengöring av fenor. These fenor är tillverkad av lätt-gauge aluminium, varför det är klokt att vara extra försiktig med dem.
Clean Up # 4, Om fenorna är böjda lägg dem med hjälp av en fin kam. That kam är utformad på ett sådant sätt att den glider in mellanslag mellan fenorna.
Clean Up # 5, För att säkerställa att betongplattan där kondensorn vilar är nivå, bara kolla det en gång. Om den inte riktas, hålla vattenpass framsidan till baksidan och sedan från sida till sida på toppen av kondensor. Lyft plattan med spett om plattan inte skulle vika lätt. Force grus eller sten under betongen för att göra pad nivå. Läs mer på central luftkonditionering felsökning.
Luftkyld kondensor rengöring bör ägnas extra uppmärksamhet när det gäller kylare rengöring. Förutom detta ovan är metoden för sub noll kondensorn rengöring också.
Det är här jag skriva av! Ta väl hand om ditt kylskåp och AC kondensatorer och chill!

No comments:

Post a Comment