Saturday 20 August 2011

Billig Flooring

Det material som du vill täcka golven i ditt hus beror på hur du använder ett särskilt rum. Trä kan vara utmärkt för vardagsrum och foajéer, men för badrum golv det kanske inte är så stor ett alternativ. Å andra sidan, får kapitalvaror kakel bli stor för köket men får inte vara så stor för sovrum. För de flesta människor kommer bekostnad spelar in och de ser för billiga golv idéer. Om du också tänker på billiga golv idéer, anser göra det själv och vilken typ av material du skulle kräva vore lätt att skaffa och hantera. I de följande styckena, vi ger dig några billiga golv alternativ som du kan prova för att inte göra ett stort hål i fickan.
Billig golv alternativ
Ett av de enklaste golv alternativ som du kan prova ut är skal och tryck vinyl eller linoleum. Detta alternativ är ett av de minst dyra och kan läggas över en plan yta eller plastgolv eller till och plywood. Det kan ske snabbt för att tillfälligt täcka golvet till den tid du använder plattor eller trägolv. Tillämpa denna process är ganska enkelt, behöver du bara skala bort vax papper och tryck dem på plats. Mer på vinyl plankgolv.
Om du letar efter en billig golv alternativ för ditt kök eller badrum, är svårt tegel på bästa tillgängliga alternativet. De är slitstarka och fukt dessutom de kommer i olika vackra färger. Jämfört med linoleum, de är lite dyra men om man vill hålla kostnaden på den nedre sidan du kan gå för keramiska plattor golv i stället för marmor eller porslin och om det själv. Rekommenderas det att du lägger till en golvvärmemattan cement styrelse, men du kan även använda en varaktig plywood undergolvet. Samtidigt som den lägger plattor börja från mitten av rummet. Den mest fördelaktiga funktionen är att det är möjligt att kapa keramiska med en poäng-och-snap kutter, istället för att använda ett dyrt våt såg.
Cork kakel är ett annat alternativ som du kan tänka på. De är mycket mer mjuk jämfört med linoleum plattor, förutom att det ger en naturlig look. Jämfört med andra fysiska golv alternativ som du kan ha, kork kakel är billigare. You kan använda kork plattor för en stor vardagsrum för bara några hundra dollar.
Om du fick en enkel golvyta kan du överväga att beläggningen din betong golv med högkvalitativt glansigt epoxin. Om du vill skapa intrycket av en bricka, kan du välja att hyra en slipmaskin som har en diamantklinga så att det kan användas till att ge en ordentlig finish.
Billig Golv i källare
Om du funderar på att avsluta källaren i ditt hus, finns det chans att du skulle söka efter billiga källaren golv. Du har flera alternativ att välja mellan för källaren golv.
När du tänker på källaren, måste du tänka på vatten också. Vatten är det främsta skälet till flera begränsningar vid valet golv alternativ. Du kanske har upplevt fuktig källare någon gång eller det andra, så samtidigt välja en golv alternativ ihåg att välja en som är fukt. En av de bästa alternativ som du kan använda är kork plattor. Det finns en mängd olika alternativ kork kakel som du välja mellan. Dessutom kräver de inte mycket underhåll, visar häpnadsväckande motståndskraft mot vatten och fukt och är behagligt att gå på. Användningen av kork kakel är billig och ger dig en ledtråd av elegans. Förutom att de är hållbara och kan pågå under mycket lång tid.
Andra än kork plattor, kan du också välja skal och sticka matta torg. Dock kan inte mattan vara ditt första val för källaren golv, kan du använda det här alternativet om väldigt lite vatten rinner genom källaren. Dessutom går det att ha flera matta plattor som är föränderlig och när så erfordras. Om du är en matta fan, är detta ett alternativ värt att pröva.
Om du vill ge ett formellt utseende till din källare, kan keramiska plattor övervägas. Den främsta fördelen med keramiska plattor att de lätt kan rengöras och det bästa är vatten påverkar inte dem. Om installerat på rätt sätt, de skulle vara under en lång tid. Keramik är ett annat alternativ som du kan utforska, ett utmärkt val om källaren är mottaglig för fukt och vatten.
Läs mer på:; Skiffer plattor golv; kork golv: Så kan du använda något av ovanstående alternativ för att ge ditt hus ett elegant utseende. Jag hoppas denna artikel har gett dig några kreativa billigt golv idéer.

No comments:

Post a Comment