Monday 29 August 2011

Eldstad Design Idéer

Eldstäder har sin egen plats i varje hushåll. En rustik, land hem är ofullständig utan en smidesjärn spis i bakgrunden. Även moderna samtida hem har sina egna chica elektriska spisar. Även eldstäder är ett sensationellt verktyg under kalla årstiden, de är mest för att lägga till inredning av hemmet. Om du inte har en öppen spis och planerar att bli en installerad du säker på att skulle ha tänkt på vad är några eldstad designidéer. Om du redan har en gammal eldstad, som har blivit ett fult nu, tror inte att du inte kan göra något för att förnya sitt utseende. Gå igenom de idéer spisen konstruktion som anges i denna artikel för att göra en stor eldstad av dina egna.
Brick Öppen spis Design lärdomshistoria; Brick eldstäder är det enklaste av alla och kan inte erbjuda mycket i termer av estetik. Men om du är fast beslutna att göra ett nytt utseende till din spis, så det finns säkert några sätt som du kan förnya ditt gamla tegel eldstad. En kullerstensgata mot är den snabbaste vägen att ge en unik look ett tegel öppen spis. Kullersten med djärva mönster bidrar med mycket till den gamla eldstaden. Om du gör vackra valv i kullersten du kan skapa en illusion av ett land hem med sin rustika öppen spis. Nickel finish fasad utgör en annan tillägg som kan göras till ett gammalt tegel öppen spis. Mer om mönster tegel öppen spis.
Vedeldning Öppen spis Design lärdomshistoria; vedeldade spis tillkännager sin närvaro innan du kan se dem. En typisk woody doft dröjer i hela huset om du har en vedeldad spis. Det finns folk som installerar eldstäder vedeldning för detta enda syfte. Insatserna lägga mycket det visuella utseendet på spisar ved brinner. Andra förbättringar av denna typ av eldstad kommer i form av särskilda enheter som kan användas för att öka värmen. Några av dessa enheter kommer även i 24 k guld. Vedeldning eldstäder är mycket eftersökta pga deras äkthet. Mer om vedeldade spisinsatser.
Gasspis Design Idéer; gaskaminer erbjuder en mycket snygg och ren spis alternativ. De ger inte ut rök motsats eldstäder vedeldning heller du måste ta itu med askor och andra residue. Gasledningen kommer vanligtvis direkt från den allmännyttiga linjen. Men om du inte har sådant alternativ då du behöva bygga en gastank i utsidan av ditt hus. Utformningen av gas spis skulle mycket beror på den dolda byggandet av eldstaden. Att ge ett mer traditionellt utseende till gas spis kan du lägga brand klippor i stället stockar i eldstaden. Mer om gaskamin installation.
Modern Öppen spis Design Idéer, Modern spis design innehåller många design-och byggnadsarbeten så att din spis är kompatibel med din ort koder för eldstad säkerhet. De flesta moderna eldstäder är sömlösa och passar direkt i väggen. Du kan använda faux trä infogar om du vill lägga till några gammaldags charm till ditt moderna hem. Det finns många av tillbehör som också tjäna ett stor funktionalitet bortsett från tillsättning till utseende din spis. Men under utformningen modern eldstad alltid se till att den är i synk med resten av din inredning och att dess utseende behöver inte ändras inom en snar framtid. Mer om elektrisk spis stockar.
Utomhusspisen design Idéer, utomhusspisen är en utmärkt sätt att njuta av trevliga kyla i luft medan du chattar bort med dina vänner. Det enda problemet med utomhusspisen mönster är att du kanske måste ta stor möda att matcha den med yttre miljön i ditt hem. Sedan är uteplats ofta inneburit för BBQ sessioner och matlagning med vänner, se till att din spis är utrustad med denna extra funktionalitet. Portable eldstäder tjäna bäst för uteplatser eftersom de kan användas som och när krävs och inte tar för mycket av utrymme.
En eldstad kan fungera som ensam brännpunkt valfritt rum, utan försöker verklig hårt. Därför implementera dessa idéer eldstad formgivning som inte skrika närvaro din spis och göra det stå ut från resten av dekor. En dämpad spis smälter riktigt bra i din hemmiljö och samtidigt att hitta en nisch för sig själv.

No comments:

Post a Comment