Monday 22 August 2011

Korsett Mönster

En korsett är ett plagg som bars ursprungligen som en stiftelse plagg eller ett underplagg av damer under den viktorianska eran. En korsett formar och formar bålen tätt för att ge en attraktiv form till bäraren. Bra korsett mönster har en bantning effekt och kan dölja en slapp mage och ge illusionen av att ha en fylligare byst.
En traditionell korsett var allmänt strapless och gjordes av satin eller brokad eftersom detta materialet var töjbart vilket är ett viktigt kravet på en korsett. Det betonade midjan, vilket ger en kvävt titt som ansågs vara attraktiv i damer. Det finns i princip två typer av korsett mönster. Heter Den bysten korsett som börjar strax under bysten och sträcker sig till höfterna. Den andra är den overbust korsett startar från under armarna till höfterna och innesluter bålen. Mer om sjuttonhundratalet mode.
Olika Korsett Mönster
Det finns många olika korsett mönster som du kan välja från beroende på hur du tänker bära korsetten. Om du vill bära korsetten som ett underplagg att förhöja din form och byst kantar bästa korsett mönstret att du kan välja är Underbust mönstret. Den är gjord av stärkta linne för att ge maximal komfort och det börjar strax under bysten och slutar vid början av korsbenet. Det täcker nedre delen av buken ger en smal silhuett och lyfter upp bysten linje för en bättre överblick.
Annan bra korsett mönster är en där korsetten börjar vid midbust, ge medium stöd till bysten. Det är en stor mönster för att skapa ett timglas figur och är bäst för de kvinnor som är väl utrustade. Denna korsett mönster bärs som ett inre slitage under blusar eftersom det inte är lämplig som ytterplagg. Läs om damkläder.
Om du avser bära en korsett som en ytterkläder, sedan finns många korsett mönster som du kan välja från. Välj korsett mönster enligt din kroppsform och struktur. Några av de bästa tyger används för framställning en overbust korsett are silke, brokad, satin, spets och jacquard. Vissa bröllopsklänningar har också en korsett mönster att ge bruden en mer slankare påverka och ett tilltalande utseende. En av de bästa korsett mönster är att använda ett bra tyg som brokad eller satin med framsida och baksida snörning. Korsetten kan ha en fransig bred kvadratisk hals som visar på dramatiska klyvning. Den här typen av korsett mönster slutar strax nedanför midjan och är bra för små busted kvinnor som önskar höja sin byst linje.
För dem som vill lite mer dramatik ett mönster siden korsett med spets i en kontrasterande färg fungerar mycket bra. Att hålla denna stil från letar mindre som underkläder styra klart av färger som blod rött och rosa som de ser ganska tacky i satin. Istället välja mer dämpad nyanser gillar stålgrå och isiga blått för en tidlös överklagande. Du kan ha välja ett strapless design för denna typ av korsett och det bästa sättet att bära dem är med ett par smala jeans och en tunn bälte med kilklackar.
Om du vill veta hur man gör en korsett bör du ha alla nödvändiga saker krävs att göra en. Detta inkluderar en bra tyg som brokad och satin, benstomme, busks och band och snören. Om du inte skicklig på sömnad kan det bli lite svårt för dig att göra en korsett. För gratis korsett mönster du kan söka på Internet som också kommer ge dig information om korsett symönster. Läs mer på; Hur man gör en Korsett; Korsett Prom Klänningar; viktorianska sätt, här var allt om korsett mönster. Om du vill skapa en perfekt korsett mönster som passar du gillar en andra hud bör sedan du ta hjälp korsett mönstren generator. Några kända modedesigners som har återupplivat korsett och gjort det till en måste bära plagg are Cristian Dior, Vivienne Westwood, Roberto Cavalli Jean Paul Gaultier, Karl Laferfield och Christian Lacroix. Korsetter ganska på modet nu och det ett plagg som aldrig kommer att misslyckas med att ge dig en smal siluett.

No comments:

Post a Comment