Sunday 21 August 2011

Felsökning Tvättmaskin Problem

Din tvättmaskin är en nödvändig facilitet som du behöver i ditt dagliga liv. Tvättmaskinen vilket egentligen är en stor balja som upprepade gånger fylls med vatten, sedan avlopp, snurrar att vrida kläderna torra. Den har en anordning för omrörning upp saker, antingen en agitator i mitten av en topp-last maskin eller ett rullande trumma när det gäller frontlastare. Med alla dessa aktiviteter, de fyra huvudcykler att alla tvättmaskiner utföra är fylla, tvätta, avlopp, och snurra.
I dessa fyra stora delarna i tvättmaskinen, kan det finnas något belopp av problem så småningom din tvättmaskin är en maskin går på el. Om du möter mindre frågor, inte ignorera dessa som felsökning tvättmaskin problem vid rätt tid är alltid fördelaktigt. Rengöring och underhåll tvättmaskinen är bästa sätt att hålla undan den från framtida haverier. Hitta hur och när du felsöker tvättmaskin problem som nämns i de följande punkterna.
Felsökning Tvättmaskin problem?
Redan från den tid du ta in en ny tvättmaskin kan du inför ett antal problem. Några problem som brukar uppstå med en tvättmaskin är att det inte agitera, inte avlopp, inte springa, skakar, vibrerar, eller flyttar, tvättmaskin kommer inte att snurra, och vattentemperaturen är fel eller att maskinen läckor. Nedan ges några tips för felsökning tvättmaskin problem på ett enkelt sätt så att du inte behöver fråga underhåll killen varje gång det finns ett problem.
Om din bricka inte fungerar och gör inga ljud och sedan vidta följande åtgärder:; Kontrollera om bricka är inkopplad ordentligt, Kontrollera att vattenförsörjningen ventilerna är påslagen, Testa uttaget för aktuell; Kontrollera säkringen box; test för överhettning; Inspektera filterfolier, Test locket switch, Testa lågnivåvakt; Testa timer, Inspektera vattenpumpen, Testa vattenintagsventilen; Testa motor; Testa centrifugal switch, Om din tvättmaskin inte arbete men det gör ljud, tvättmaskin felsökning går göras genom följande sätt:; Kontrollera att vattenförsörjningen ventiler är aktiverat, Inspektera vattenpumpen, Test för överhettning, Inspektera filterfolier, Testa motor; Testa vattnet inloppsventilen; Om vattnet fyller tvätta badkaret på din bricka för långsamt eller inte fyllas med tillräckligt med vatten, sedan felsökning tvättmaskin problem kan göras på följande sätt:; Kontrollera att det vatten ventiler är påslagna fulla; Testa vattnet nivåvakt, Kontrollera filterfolier, Kontrollera vattentrycket i kranen, Testa vattenintagsventilen, Kontrollera att dräneringsslangen är placerad ungefär lika hög som toppen av inre tub, Om inget vatten går in i tvätta badkaret eller det finns inget varmt och kallt vatten i badkaret, sedan försöka
Kontrollera att vattenförsörjningen ventilerna är aktiverat, Inspektera slangarna vattenförsörjningen för veck, Testa lågnivåvakt, Kontrollera filterfolier, Testa vattentemperaturen växlar, Testa vattenintagsventilen; Testa timer, Om vattnet rinner ut under tvätt eller sköljning eller när det är fylla, då måste du:; Testa timer, Kontrollera cam bar, Testa spolar avloppet kontroll, Kolla spaken avloppet kontroll, Kontrollera avloppsslangen, bör det vara minst lika högt som toppen av tvätta badkaret, ca 38 inches. ; Tömningsslangen måste sitta löst i huset avloppet. Täta ej luftspalten runt avloppet slang eller en sifon kommer att inträffa. Också läsa om tvättmaskinen inte avlopp. ; Felsökning Tvättmaskinen läcker, gör sedan följande:; Inspektera ytter badkar för sprickor och korrosion, Inspektera slangen, Inspektera vattenförsörjning anslutningar; Inspektera vattenpumpen, Inspektera badkaret bäring, Inspektera badkaret sigill; Med dessa sätt att felsökning tvättmaskin problem, blir det mycket bekvämt om du löser problemen själv. När du känner till problemet, kan du finna en lösning på det själv och spara pengar också!

No comments:

Post a Comment