Tuesday 30 August 2011

Raywood Ash Tree

Neil hade den vackraste trädgården på gatan. Det hade grönaste gräset och vackraste blommor. Bina och fjärilarna fladdrade ut och in i sin trädgård berätta alla sina vänner hur mycket de älskade sin trädgård. Men Neil var fortfarande inte nöjda. Han kände ändå något saknades. Han sökte hela för att en anläggning som skulle slutföra sin trädgård. Men förgäves! Sedan en dag, när han gick längs bergssidan, såg han ett högt majestätiska träd. Dess djup bourgogne trädkronorna glittrar i solen. På en gång visste han att detta var precis vad han hade letat efter. Nästa dag hade han sin egen planta, och ett år senare hans vackra Raywood Ash träd hade avslutat sin trädgård!
Är du i en liknande situation? Funderar du på att en anläggning som ska ge din trädgård en utsökt finish? En Raywood Ash träd är din lösning. Men innan du rusar att få en själv, läs vidare känna till några grundläggande fakta om denna underbara träd.
Raywood Ash Tree Information
Ursprung, The Raywood Ash tree (vetenskapliga namn - Fraxinus oxycarpa), är ett lövträd och en infödd av Asien. Det fördes till Nordamerika 1956.
Blad, blommor och frukt, bladen i den Raywood Ash trädet är mörkgröna början. De vänder rödvin (en nyans av rött) när de växer. Detta ger trädet dess andra namn - vinröd ask. Av Fall, bladen lila röd och ge trädet ett skimrande utseende. De faller då bort och lämnar ett lager av bourgogne på marken. Blommorna i detta träd är vita, men de är mycket små och generellt gå obemärkt förbi. Detta träd bär inte frukt.
Tillväxt krav, Jord: Det här trädet kan tolerera olika typer av jord. Den växer bra i sandig, lerjord, milt alkaliskt, väl dränerad och även i sur jord.
Klimat: full sol och måttlig till låg nederbörd är bästa klimat villkoren för Raywood Ash trädet. Den första månaden efter plantering unga plantor är mycket viktigt. Under denna period är det viktigt att unga plantor vattnas nästan varje dag. Efter en månad kan intervallen minskas.
Gödselmedel: Precis som alla andra växter behöver detta träd regelbundet gödselmedel i inledningsskedet, och sedan intervallen mellan befruktning kan ökas.
Nu när du vet något om Raywood Ash tree, låt oss se hur du kan använda detta träd för att försköna ditt kvarter?
Raywood Ash Tree för Landscaping
Du kan använda dessa träd för landskapsplanering och trädgårdsarbete på följande sätt.
Garden Design: En Raywood Ash träd kan lägga prakt till din trädgård. Om din trädgård är full av vintergröna buskar och buskar, det kan ge en piska av färg till det i hörnen. Om du har en blomsterträdgård, kan det komplettera den med sin huv.
Parkeringsplatser: De gör stora gränsdragningarna för stora parkeringsplatser. Se en parkeringsplats är större än 200 meter 2, trädet kan ha en enorm kapell om inte beskärs.
Gatuträd: Raywood Ash träd foder gatorna ser helt enkelt fantastisk. De ger också gott om skugga, som hjälper, speciellt på somrarna. Bilar från hus som inte har en källare parkeringsanläggning kan parkera under dessa träd!
Backyard: Du kan plantera ett enda Raywood Ask träd i din trädgård. Det är en stor utsmyckning plus att du inte behöver oroa sig för dina barn att spela i värmen. Trädets skugga kommer att hålla dem och ditt hus cool.
Hur Plant och ta hand om en Raywood Ash Tree
När du väl har fått din Raywood Ash stickling och följ dessa enkla steg att plantera och ta hand om den och du kommer att ha en vacker träd för dig själv! , Kontrollera att avståndet mellan rötterna och grunden för ditt hem är mer än (minst) 20 meter. ; Lossa marken i det område som du planerar att plantera unga träd. , Plantera unga plantor och vattna dagligen under den första månaden. ; Använd 10-10-10 gödsel generöst i början. Detta kommer att berika jorden med de nödvändiga näringsämnen för trädet att växa. Eftersom Raywood Ash trädet är ett snabbt odlare, kommer du inte att fortsätta denna praxis för länge. När anläggningen är fast förankrade, vattning och gödsling kan göras med långa mellanrum. ; Trädet kan kräva regelbunden, genom Sujata Iyer, Publicerad: 2010/07/03

No comments:

Post a Comment