Tuesday 30 August 2011

Fisk Tattoo Designs

Fisk mönster framträdde på keramik i Indien omkring 2500 f.Kr., men det har varit fisk helgedomar i norra Europa sedan 6000 f.Kr.. I olika kulturer finns olika betydelser förknippas med design fisk tatuering. Men är det sant att de gör en del allt nästan alla kulturer i världen. Därför är det mycket tydligt att fisken tatueringar har blivit ett hett favorit med tatuering aficionados hela världen. Innan vi se olika mönster fisk tatuering för tjejer och killar kommer vi att läsa om betydelsen av design fisk tatuering.
Innebörden av fisk tatuering, Fisk har setts som en symbol för vatten, mor, liksom stora gudinnan. De var också förknippat med kvinnlig makt och reproduktiv befogenheter. I keltiska tatueringar, var fisk i samband med kvinnans sexualitet och födelse. I delar av Indien, var fiskar betraktades som en symbol för äktenskap. Bruden skulle gå i sin makes hus med en fisk i handen. Vattnet Fiskarnas tecken avbildas två fiskar som simmar i motsatta riktningar.
Olika fisk tatuering mönster har också olika betydelser förknippade med dem. Koi fisk tatuering mönster är en symbol på mod och manlighet. Beror på färg, storlek på fisk, del av avbildade fisk, kan den komma också innebära en massa andra saker också. Gud Ea sägs vara ett sammelsurium av en fisk och get och sades vara en gud av visdom, magi och kreativiteten. Det gick senare till att bli en symbol för Stenbocken. Under det tidiga kristna eran, var fisken den hemliga koden som antogs under tider av förföljelse. Fisk som ikon var repad antingen damm eller på väggar, som ett tecken på fristad, där människor kunde mötas utan svek. For urinvånarna och människor från kustområdena var fisk betraktas som riklig källa för livsmedel och också ett kraftfullt djur totem.
Fisk Tattoo Designs, fisk tatueringar kan dras med diskus, vilket skulle innebära en lugn och känslig person. Bland mönster fisk tatuering, Koi fisk tatuering mönster är mycket populär. Dessa mönster kan kombineras med stänkande vatten, körsbär blommar eller ens lotusblommor. Den generella betydelsen associeras med koi fisk är att lycka till. En Koi fisk tatuering kan avbildas simma uppåt, som skulle ställa upp i styrka under prövande tider. Det innebär också seger trots fruktansvärda motgångar, med andra ord modiga triumfera över en kamp. Det är också ses som någon som är mycket självständigt.
För ytterligare information, läs vidare, Koi Tatueringar Fisk och deras innebörd; Koi Tatueringar Fish for Girls, Koi Tatueringar Fisk for Women, Bortsett från Koi fisk, finns det också andra fiskar som väljs ut för att göra en tatuering. Betta fisk, även känd som siamesiska striderna fisk, är också favorit fisk tatuering design. Om du är aggressiva och vill skildra det också, då betta fisk är rätt fisk för dig. Det finns olika färger som kan användas såsom djup rik grön, blå, röd turkos, etc.
Shark tatueringar är mycket populära, även om det finns en känsla av negativitet samband med dem. De ses som hård rovdjur. En haj fisk kan också ses som en symbol för girighet, fara och svek. Å andra sidan finns det folk som tittar på hajen som en förbindelse med havet och också som en länk till värdet av deras förfäder. Tillsammans med hajar, delfiner mönster är också populära i mönster fisk tatuering.
Fisk tatuering mönster kan göras på fötterna, handlederna eller skulderbladen. Om du vill få en stor tatuering, då ryggen är rätt duk för dig. Kvinnor väljer att få fisk tatuering gjorde på sin rygg, som de ser ut sinnliga. Fisk tatueringar kan även bäras av män. Det finns mycket fisk mönster som är maskulina versioner. Dessa tatueringar är ofta gjorda på armar, bröst och rygg. Det är alltid bra att prata med tatueraren för att få rätt tatuering för dig själv, som borttagning av tatueringar är en tidskrävande och smärtsam process. Du kan också får en tillfällig tatuering före du får permanent tatuering gjorts, så att du inte behöver gå igenom smärtsamma tatuering avlägsnandet.

No comments:

Post a Comment