Monday 22 August 2011

Rose Bush Care

Min favorit blomma, och jag är säker en favorit för många människor runt om i världen är rosen. Rose är den perfekta blomman att uttrycka kärlek och den kan även symbolisera vänskap. Rosor har en fantastisk doft som drowses betraktaren i sin söta väsen. Den ljusa och klara färger av en ros blända betraktarens ögon och gör en känna mig ung i sinnet. Många människor tror om att växa rosenbuskar i trädgården men ut igen tror att det är den svåraste uppgiften trädgårdsarbete någonsin. Dock väljer jag att skilja på denna del. Rosenbuske beskärning och underhåll är ganska enkelt, om du regelbundet med din ros anläggning vård schema. Med lite uthållighet, tålamod och disciplin kan du göra din rosenbuskar blomstra. Låt mig dela med mig lite tips på rosenbuske vård och beskärning.
Rose Bush Skötsel och beskärning
När vi talar om rosenbuske vård, måste vi förstå att vår, sommar, höst och vinter trädgårdsarbete vård skiljer sig mycket. I denna artikel skall vi diskutera rosenbuske vård och beskärning enligt de olika årstiderna. Du kan lära dig om hur du sköter rosenbuskar i följande punkter.
Rose Bush Care på sommaren; Så, hur ta hand om rosor? På sommaren måste du kompost rosen buskar eftersom detta kommer att leda till färre växtsjukdomar. Även rosorna kräver mindre ogräsrensning och vattning, om de ordentligt förmultar. Du måste sprida 1 till 2 inches av organisk kompost runt rosenbuskar. Trimning rosor är det viktigt att uppmuntra fler blommor. Du kan hitta några steg arter producera blommor av och på hela säsongen Vissa blommar först i juni.
Sedan behöver du komma ihåg att spraya. Din ros buske kan utveckla ett insektsangrepp eller lider av en sjukdom. I så fall kanske du vill beskära bort den infekterade delen och sedan använda slang för att tvätta anläggningen. Då ska du få rätt ogräsmedel eller bekämpningsmedel från den lokala butiken trädgårdsarbete och spraya över rosenbuskar.
Rose Bush Care Under hösten och vintern, Du ska sluta mata anläggningen med gödselmedel i början av hösten. Detta är cirka en månad före frosten datum för din region. Om du gödslar dina växter genom hela hösten kommer växterna producerar mer blommor som kommer att få kvävt av kyla på vintern. Om du bor i en USDA zon 9 och varmare, du behöver inte följa extra skydd för din rosenbuskar på vintern. Om du är i zon 6 till 8 du måste kulle rosenbuske med flera inches av mark. Människor i områdena 5 och kallare, måste följa vintern vård för rosor genom att bygga en kulle runt rosenbusken bas med jord. Högen bör vara minst en fot i höjd. Detta bör göras varje månad efter det att regionerna sista frost dag. Sedan cirka två veckor senare måste du svepa hela anläggningen säckväv för att skydda den från kyla.
Rose Bush Care under våren, rosenbuske vård och beskärning sker tidigt på våren. När du ser de första tecknen på tillväxt, måste du börja beskära rosor. Ni kommer att se små knoppar som ser ut som en svullnad, som anger att ny tillväxt. Du måste beskära och trimma alla döda och skadade grenar. När är dessa döda delar bort, måste du klippa alla andra stammar, sparsamt bara ca 4 eller 5 friska stammar. Dessa hälsosamma stjälkar ska vara lika tjock som en penna.
Sedan rosenbuske behöver kapas cirka 1 / 3 till 1 / 2 på höjden. Det beror på hur lång du vill att din rosenbuske vara. Du måste göra nedskärningar ovanför en utåtriktade knopp. Detta hjälper till att styra knopparna att växa upp och ut. Detta håller mitt i bushen öppna för att ge form och luftcirkulation. Våren är växtsäsongen och därför dina växter behöver mer näring. Du måste gödsla rosenbuske med ett flytande gödselmedel som var 3 till 4 veckor. Vattna blommorna regelbundet eftersom det är mycket viktigt under tillväxtfasen. Du måste vatten en tum vatten varje vecka.
Mini Rose Bush Care, Mini rosenbuske är klonade rosor Rosa chinensis minima. De är små buskar som växer under 1 fot och anses vara sanna rosor. Dessa härdiga växter visa sitt bästa på sommaren och är vilande under vintern. Låt oss gå in på detaljer i mini rosenbuske vård.
Det första och viktigaste att komma ihåg är för att ge din miniatyr rosenbuske gott om solljus. Lägg dem i ett område som tar emot fullt solljus och ta bort överhängande grenar av busken som inte tillåter ljuspenetrering. Se till att du inte plantera dem i skuggan av större anläggningar eller träd. Du måste vatten din mini rosenbuske varannan dag på våren och hösten. På sommaren ska du vattna dem dagligen. Som ett alternativ till regn, måste du ge mini rosenbuske med minst 1 cm vatten.
Dessa buskar behöver en välbalanserad gödselmedel som ska matas en gång var 2 till 3 veckor. När beskärning dessa mini rosenbuskar, använda ett par sekatör. Du måste trimma bort vedartade stjälkar under blomningen i en vinkel på 45 grader. Du måste skära ca 5 blad nedanför död blom och även ta bort de döda rosor. Det är mycket naturligt för miniatyr rosor att dö på vintern och förlorar alla sina blad. Du bör dock tillhandahålla lite vatten på vintern när du känner att marken är torr.
Potted rosenbuske Care; Många människor som bor i zon 5 eller kallare eller inte har en trädgård, föredrar container trädgårdsskötsel för sin rosenbuske. Växande rosor i krukor hjälper till att hålla din uteplats ser ganska och du kan även flytta dina krukor och när detta behövs. Låt oss se lite information som rör krukväxt rosenbuske skötsel och underhåll.
Du måste använda en kruka eller behållare som är cirka 1 till 2 liter i storlek. Du behöver en 2 liters gryta för växande miniatyr rosor. Du behöver större och bredare krukor för odling floribunda, hybrid, buskar och klätterrosor. Du behöver 24 inches hög och bred krukor för odling av stora rosenbuskar. Potten måste ha en dränering hål i botten och du måste fylla den med tillräckligt krukväxtjord. Du måste placera rosen växt 3 inches under kanten av potten. Du måste lägga till ca 1 / 2 tsk flytande vitaminer, 1 tsk långsamt släppa gödselmedel i krukväxtjord. Sedan bort rosen växt från sin tillfälliga behållaren och placera den försiktigt i potten. Täck den med krukväxtjord och hålla anläggningen rakt. Täck plantan med jord och klappa ner i marken för att ta bort luftfickor, om något. Sedan efter ungefär en timme, måste du lägga till en liter vatten till potten. Nästa dag, se om marken är väl fast i potten. Du kan lägga till ytterligare krukväxtjord, om det behövs. Se till att marken förblir fuktig under en vecka efter planteringsjord. Enligt värmen i ditt område, måste du lägga till vatten en en vecka eller varje dag. På vintern flyttar krukor inne. Fortsätt att vatten och ta väl rosbuske vård på vintern.
Inomhus rosenbuske Care; Du kan växa en rosenbuske inomhus, men de kräver mer utmanande försiktig när man jämför med rosenbuske vård utomhus. Du måste placera din rosenbuske i en väldränerad kruka. Det bör vara stora nog att rymma de växande buske. Det bör också vara så djup att ge tillräckligt utrymme för rötterna. Tillsätt sedan perlit och ekologisk kompost i lika stora mängder. Du måste fylla 1 / 3 av potten med denna kombination jord. Placera sedan rosenbuske i centrum och fylla krukan med de återstående marken. Pat marken för att ta bort eventuella luftfickor. Vatten anläggningen ordentligt. Sedan måste du regelbundet vattnar dina växter med en tum vatten varje vecka och damm bladverket och blommar. Du behöver använda långsam övergång gödselmedel som 5-10-5 eller 8-8-8 och mata dem med halv styrka gödselmedel. Under viloperioden på vintern, du måste kapa rosenbuskar. Du bör skära bort de döda och skadade stammar och tunna ut det inre grenar och stammar. Detta kommer att bidra till att förbättra luftcirkulation och kommer också att forma trädet. Inte beskär överdrivet eller busken förblir förkrympta.
Detta var en del information som rör rosenbusken vård och beskärning. Som ni ser är det inte särskilt svårt att odla rosenbuskar. Det enda som krävs är en regelbunden, ihållande och disciplinerade vård tagare, som kommer att följa rosenbuske skötselråd av boken. Jag hoppas att denna artikel har bidragit till att ge dig tillräckligt med vård av rosenbuskar information.

No comments:

Post a Comment