Thursday 18 August 2011

Mässing Polering: Hur polska Brass

Brass föremål har en unik charm. Ända från väggur att den enorma skulpturerna är mässing ett vanligt metall. Brass antikviteter är populärt används i hem och kontor inredning. Att inte glömma mässing fartygen vattnet lagras i som är känt för att ha många hälsofördelar. Mässing är faktiskt en samlingsnamn används för många av kopparzinklegeringar. Varje legering har olika kombination av egenskaper, sig det duktilitet, hårdhet, färg, hållfasthet, antimikrobiella, elektriska och värmeledningsförmåga eller korrosionsbeständighet. Nåväl, när det gäller städning mässing, om det stora kärl eller små knoppar dörren, många människor gör misstag och hamna skada denna vackra metal. Absolut, mässing objekt måste rengöras för att bli av uppsamlad smuts och behålla sin glans. Om du undrar hur att putsa mässing, hur man rengör mässing eller hur göra det blankt, då här finns svar på alla dina frågor. Läs vidare ...
Hur rengör och polska Mässing?
Kontrollera objektet innan arbetsgruppen på den!, Tja, innan vi tittar på hur man polerar koppar, hur man identifierar huruvida det är en mässing objekt är viktig uppgift. Detta beror många objekt nätt har en mässing beläggning och den faktiska materialet stål eller järn. Så låt oss kolla. Ta bara objektet och få en magnet kan du använda en av magneter på ditt kylskåp. Nu placera magneten på objektet, Om det fäster objektet är bara mässing bestruket, om den inte sticka dess en mässing objekt. Följ nästa steg om detta.
Hur man rengör och polska Brass föremål med ytbeläggning?; Bara fylla din diskbänk med ljummet vatten och tillsätt några droppar flytande tvättmedel. Placera objekt i vasken under en tid. Nu gnid noggrant med en mjuk trasa. Rengör med fuktig trasa och avsluta genom polering den med torr mjuk trasa. För lackerade mässing eller förmässingat objekt du kan bara doppa en mjuk trasa i denna blandning och använda den ren objektet ordentligt.
Ibland kanske du vill ta bort beläggning av lackerade objekt och polera mässing. Hur bort lack mässing är en fråga som man kan undra om, eftersom det ofta sprickor och avtar. Det leder till exponering av mässing till luft leder till oxidization som ytterligare orsaker formationer av fläckar. Boiling mässing objekt är ett enkelt sätt att få bort lack. Tänk att du måste koka den för en riktigt lång varaktighet tills alla lacken lossnar.
Hur man rengör och polerar Brass objekt?; Första sättet är att använda isopropyl (gnugga alkohol) för rengöring mässing. Applicera den med en skrubber svamp och gnid grundligt. När du avslutat gnugga det helt, bara ren med fuktiga mjuk trasa. Nu Så här polera mässing. Ta en gul behandlas trasa och torka av objektet ordentligt med det. Avsluta genom polering den med en mjuk bomullstrasa ha en glänsande pjäs. Mer om hur man rengör mässing.
Här är en mässing rengöringsmedelslösning du kan göra hemma. Ta saften av en halv citron, tillsätt bordssalt eller bakpulver till denna saft att göra en pasta. Applicera den över mässingen objektet ordentligt. Ta en mjuk borst tandborste om objektet är små och börjar gnugga det att bli av med matt. Så snart detta är gjort, tvätta objektet med kallt vatten och torka den med en mjuk trasa. Nu, hur polera koppar och ge den en skyddande päls är inte alls svårt med användningen av olivolja. Ta bara några droppar olivolja på ett mjukt tyg, applicera den på objektet och polera den försiktigt.
Använda ett hemgjord mässing rengöringsmedel gjorda av vit vinäger och salt är också en bra idé. Använda citronolja istället av olivolja annan svar på frågan, hur polera mässing? Följ bara samma förfarande som vi gjorde vid olivolja. Shiny och nya letar objektet är precis där.
Hur polera mässing eller hur till flytta vanära är varken mer en svår uppgift. Med ovan nämnda städmetoder och mässing tips polering du kan ha en elegant bitar av mässing försköna ditt hus. Du kan också välja andra beståndsdelar som yoghurt eller limesaft som är effektiva hemgjorda mässing lokalvårdare. Så upprätthålla ultimata utseende mässing objekt är en lätt uppgift. All lycka!

No comments:

Post a Comment