Saturday 20 August 2011

Underarm Tatueringar för män

Vad är gemensamt mellan Chester Bennington, David Beckham och Eminem? Så förutsägbar det än låter, briljera de alla en del utmärkt etsat underarm tatueringar. Underarm tatueringar har inked på män och kvinnor också, eftersom åldrar. Modet att få etsade på din underarm visar ett djupt engagemang av tatuering bäraren mot sin underarm tatuering. Om du är en kännare av tatueringar och kroppskonst, underarm tatueringar skulle vara ett härligt tillskott till din samling. Underarm tatueringar för män, kan placeras på övre eller inre delen av underarmen, eftersom detta läge är ett av de mest perfekta ställen på kroppen för att utföra någon form av kroppsmålningar. Om du redan sporten en stor bit tatueringskonsten på armen, lägga underarm tatueringar skulle få det att se komplett och hälsosamma som är när det blir en ärm tatuering.
Ibland blir lite medveten om att få inked på sina underarmar eftersom detta är en plats som är synlig alltid, och om du är en professionell, kanske inte ser mycket lämplig på din arbetsplats. Här är ett idea - överväga att prova lysa i mörkret tatueringar på underarmarna. Dessa tatueringar är synliga bara under ultraviolett ljus vilket betyder på jobbet du ett professionellt med ingen typ av tatueringar och kroppskonst och på natten medan du klubbverksamhet ut, du är den part som hjärtekrossare! Låt oss kolla in några häftiga mönster för underarmen tatueringar för män.
Underarm Tattoo mönster och idéer Dam
Japanska modeller; Många japanska designer är populärt känd för ett meningsfullt tatuering mönster som de gör. Vanligtvis japanska underarmen tatuering mönster är stora i storlek, så om du är en nybörjare, och med tanke på japanska underarmen tatueringar för män, måste du vara förberedd och vara säker på vilken typ av design du verkligen vill för dina underarmar. Japansk mytologi är rik när det kommer till tatuering symboler och mönster. En av de mest populära underarmen tatueringar för män är som hatar kvinnor. Dragon tatuering mönster är symboler för skydd, säkerhet och andlig kraft. Japanska drake tatueringar ger en tålig, robust maskulint utseende när inked på mens underarmar och fyller dessa mönster med färger som orange, gult och rött kommer att göra susen!
En annan härlig tatuering design som kommer från Japan, är Koi tatuering design. Koi fisk gör ett stort och ett invecklat vacker formgivning för underarmen tatueringar för män. Koi fisk design för underarmen tatueringar bör helst placeras på undersidan av din underarm. Det finns många historier om koi (karp) fisk i den japanska mytologin och i buddhismen. Man tror att Koi fisk är en symbol som påminner oss om det mod och styrka Koi fisk som hon visar samtidigt bekämpa alla odds i livet. Om du är överväger detta formgivning för underarmen tatueringar för män här är en idé - be din tatuerare att anpassa denna design åt dig. En söt idé kunde vara att lägga träd vinstockar, en liten vattenfall, eller en ocean våg så att det ser annorlunda ut.
Religiöst modeller; Ursprungligen var mens forearms tänkt att etch religiösa tatueringar, eftersom detta läge är mest synliga och skulle ständigt påminna bäraren av religiösa plikter han har att följa i hans liv. Det sägs också ha en effekt av positiv energi på bäraren. Med tanke på antalet religioner människan har fött, är det ganska uppenbart att religiösa tatueringar har ett brett utbud av tatuering mönster! Religiösa tatueringar inkluderar många mönster som Celtic knop, keltiskt kors tatueringar, ett porträtt av hinduiska guden Lord Shiva och många fler religiös symbol. Mer om Celtic tatueringar för män.
Den bästa delen av få en religiös tatuering på din underarm är att du är och kommer alltid vara säker på sin tro på en viss religion eller religion du tillhör. Få ett på underarmen kommer att representera din uppriktig hängivenhet mot valda religion och det kommer alltid påminna dig om Gud själv. Ett av vackraste religiösa underarmen tatueringar för män omfatta den bedjande händer tattoo design. Den här är perfekt för plats och utrymme din underarm ger dig för en stor religiös tatuering. Konceptet bakom bedjande händer tatueringen är att den visar en persons engagemang och förblir ett permanent symbolen för hans erbjudanden av bön till Gud.
Fler Underarm Tattoo Designs; Många andra mönster som porträtt mönster, design vinstockar och några av tribal tatueringar också är värda överväger för underarmen tatueringar för män. Porträtt mönster, framför allt, mycket populär som de ser vackert på mannens underarm vilket ger en perfekt duk för porträtt design. Porträtt av kända kändisar, legender, ett fiktivt porträtt eller ett porträtt av kvinnan du älskar, vad kan det vara, det gör det verkligen gör en härlig bit av kroppsutsmyckning att titta på och att bära förstås!
Tribal tatueringar för män är också bra för underarm tatueringar. Du kan även överväga ambigram tatueringar som är en ny raseri i tatuering världen. Ambigram tatueringar är sådan att läsa samma om man läser från alla vinklar, rakt eller upp och ner och en del innebär god medan den andra representerar det onda. Ett av de mest kommersialiserade underarmen tatueringar för män, inkluderar den berömda Orange och gul låga tatuering. Du kan överväga denna design, men försök att göra det annorlunda som människor över hela världen har fått nog av liknande manliga underarmar! Jag är säker på en liten ansträngning i fråga om kreativitet kommer att göra en underarm mästerverk!
Du kanske också vill läsa den:; Underarm Tattoo Designs för män; Armbågsskydd Tattoo Designs, Innan vi inked, se till att du be din tatuerare att anpassa underarmen tatuering design för dig och få det gjort bara från en certifierad tatuerare. Och med dessa idéer på underarmen tatueringar för män, låt mig fråga alla mina manliga läsare att utan tvivel vara säker på att få indränkta med färg på sin underarm, eftersom frekvensen av synlighet i detta läge för en tatuering kan göra att du ångrar dig i några år efter att få en tatuering. , Och beklagar inte är välkomna i tatueringen värld.

No comments:

Post a Comment