Friday 19 August 2011

Clarifying Shampoo att ta bort hår Dye

Det är goda nyheter för alla människor som älskar att experimentera med sitt hår höjdpunkter. Det är verkligen spännande att se sig själv idrottsliga en annan hårfärg efter med den hemska ammoniak luktar i timmar. Men efter några dagar färgen börjar vissna och ditt hår börjar se matt, föra samman alla de dåliga hår dagar för dig. På sådana dagar, för att hår schampo bort hårfärgningsmedel kommer till din räddning.
Vad är Clarifying schampo?
Clarifying schampo är som alla andra schampo, men står högt på ättiksyra, som är känt för sina avkalkning förmågor. Den rensar djupa anhopningar på hårstrån, som är orsakat på grund av överutnyttjande av produkter hårstyling, som hårgelé, hårspray, hår mousse, hårfärger, och balsam. Denna ackumulering lager kan tynga håret och gör håret platt och klibbig. Uppsamling eller uppbyggd på håret förhindrar också reflektion av ljus, vilket gör ditt hår ser matt och livlöst. Förtydliga schampo är en av hårvårdsprodukter som tar bort avlagringarna från hår och vitaliserar håret ger den ett rent, glänsande och silkeslen utseende.
Det finns olika förtydliga schampo som syftar till att ta bort olika buildups ur håret. Till exempel, om du gillar att simma dagligen, då klor i bassängvattnet kommer att samlas på håret. I sådana situationer bör du ta till förtydligande schampo som är formulerade för att ta bort klor. Starka klargöra schampo är så starka att de till och kan ta bort hårfärgningsmedel i några tvättar genom att bleka färg. Du kanske vill bli av stilar hårfärgningsmedel, som du trodde skulle passa dig, men såg inte så stor efter applicering. Eller ibland, kanske du vill se lite mindre flamboyant, eftersom du kanske inte vill att blinka färger i en formell styrelsemöte. I sådana fall schampo bort hår färg är den bästa lösningen. Med frekvent användning kan det ta bort färgen helt från ditt hår, eller du kan använda det tills du får önskad färgton.
Använda Clarifying Shampoo att ta bort hår Dye
Using schampo för att ta bort färg hårfärgningsmedel är lika enkelt som att använda vanligt schampo. Du har bara att kontrollera hur stark schampo är och hur lång tid det tar att ta bort färgen. Innan du bestämmer dig att ta bort färgen, prata med frisören som färgade håret. Dela med dig av obehag om de nya hårfärg och varför du inte gillar detta hårfärg. Den här dialogrutan kommer att hjälpa din stylist att veta och förstå ditt problem och baserat på att han skulle föreslå några färgkorrigering eller kan hjälpa dig om hur du sporten den nyligen färgat hår. Även efter detta, om du väljer att ta bort det du kan försöka klargöra schampo. Först köpa en bra schampo för att ta bort hårfärgningsmedel. Det finns många klargöra schampo finns på marknaden. Välj en som är avsedd för att ta bort hårfärgningsmedel. Du kan också välja något vanligt schampo som innehåller mycket ättiksyra. För detta måste du checka ut listan om ingredienserna på flaskan. Om Ättiksyra närmare toppen av listan och som innehåller höga halter av ättiksyra. Kom alltid ihåg att ju äldre färg eller hårfärgningsmedel, desto svårare är det att ta bort. Så om du tycker att du kanske vill ta bort hårfärgningsmedel, göra det inom kort utan att slösa någon gång.
När du väljer rätt schampo att ta bort hårfärgningsmedel, måste du tvätta håret med det. Du kan välja att olja håret innan du använder schampo. Efter att ha använt schampo, kan ditt hår blir torra och burrigt. Så kan du prova att använda milda balsam att hålla håret mjuk och silkeslen. Man kan också använda balsam avsett för färgat hår, som kommer att näring håret bättre. Efter en första tvätten, så får du den allmänna idén om hur många fler gånger du behöver för att tvätta håret med schampo. Det är dock inte lämpligt att använda det orimligt, eftersom det innehåller skadliga kemikalier. Begränsa din användning upp till 2-3 gånger i veckan. När du får önskad ljus ton kan du sluta använda schampo och fortsätta med din vanliga milt schampo. Om du vill ta bort färgen helt, sedan fortsätta använda schampo tills du kommer tillbaka till den ursprungliga färg.
En viktig punkt att notera att när du har satsat på belysning hår, det vill säga om du använt färger hårfärgningsmedel att minska alltför mörkt hår, sedan schampo att ta bort hårfärgningsmedel inte kan hjälpa dig. I sådana fall åter färga håret är det bästa sättet att ändra färgen på ditt hår. Med denna information kan du prova olika idéer hårfärg och idrott otaliga nyanser på håret, som hjälper dig att hålla vid liv diva i dig.

No comments:

Post a Comment