Thursday 25 August 2011

Våtdräkter för kvinnor

Vid shopping för kvinnornas våtdräkt, det finns flera viktiga faktorer som du behöver tänka på. Den viktigaste faktorn måste du tänka på när man köper en våtdräkt är att kontrollera att den passar dig perfekt. Så, försök att inte använda några vänner våtdräkt, eftersom chansen att det inte passar dig rätt. Också, aldrig tro att en människas våtdräkt passar dig. En mans våtdräkt kommer att flyta i skuldror regionen, planar bröstet och få det att se alla konstiga också! Hos män är våtdräkt Det finns inget utrymme för höfter, och midjan kommer sannolikt blir för stor. Så för att hitta den perfekta våtdräkter besöka mer än ett lager, och försök på många våtdräkter innan man gör ditt val. Här är tips om att välja våtdräkter kvinnor att guidar dig i rätt riktning.
Hur du väljer Våtdräkter för kvinnor?
Fastställandet av ändamålet: Först och främst, bestämma vilka aktiviteter ni kommer att använda våtdräkt. Om du letar efter en kostym för dykning sedan köpa ett kvinnligt scuba våtdräkt. Om du letar efter triathlon, så köp ett kvinnligt triathlon våtdräkt. Om du letar efter våtdräkt för vattensporter aktiviteter som kajak, simning, surfning, etc. sedan gå till en allmän vattensporter våtdräkter.
Montering: Om en våtdräkt inte passar dig bra, så kommer det att låta kallt vatten kommer in i dräkten, vilket gör kostym ineffektiv. Så spelar ingen roll hur dyr våtdräkt är, kommer det att bli värdelös om den inte passar dig. Våtdräkt bör tillåta en liten mängd vatten att komma in i dräkten. Denna lilla vattenmängden därefter blir uppvärmda av kroppens värme och blir isolerade av neoprene. Om detta inte ske, så vattnet kommer hålla sig i rörelse genom kostym och din kropp kommer att bli kallt. The områden på kroppen där du kan se om detta är vid ankeln och Manschetter, basen av ryggraden och nacken. Läs mer på, baddräkter.
När du försöker på en våtdräkt, se till att det känns tight när du först lägga den på. Om den inte då det inte är det rätta. Eftersom ett våtdräkt måste vara tät (men inte väldigt tight också), eftersom en våtdräkt kommer att öka ungefär halva storleken när det är fuktigt. Se till att du köper en våtdräkt som tillåter att cirkulera vatten, men inte så mycket att du alltid är kall.
Bekvämlighet faktor: fyra faktorer komfort, hållbarhet, prestanda och värme är sammanbundna så försöka hitta ett våtdräkt som är välavvägd med de tre faktorer så att du har en bra bekväm kostym.
Performance: Detta är den mängd sträcka en färg ger, eller minst motstånd ger under vattensportsaktiviteter. När surfa eller paddla bör det finnas minst motstånd möjligt, så att det finns lätta under paddling eller utför radikala manövrar.
Hållbarhet Faktor: Denna faktor beroende av det material som dräkten är gjord av. The Superstretch material som används för att högpresterande dräkter är mindre hållbar medan billigare neoprene material är mer hållbara. Så, ju högre pris som bättre prestanda våtdräkt kommer att vara, men det kommer att vara mindre hållbara.
Värme: Våtdräkter kommer med olika neoprene material tjocklek. Så, tjockare dräkten, desto mindre resultat kommer att bli. Därför är det viktigt att du hittar en balans mellan värme och prestanda faktor. För vintern våtdräkter, välj en kombination 3,4 och 5 mm neopren, för sommaren går med 2 och 3 mm neoprenblandning.
Det var allt om våtdräkter för kvinnor och olika faktorer som du behöver tänka på när man väljer våtdräkt. Så prova olika våtdräkter, tills du hittar rätt passande en. Om du har problem med att hitta rätt våtdräkt, då besöka webbplatser som låter dig gå in i kroppen dimensioner och göra en anpassad passform våtdräkt.

No comments:

Post a Comment