Friday 19 August 2011

Weeping Mulberry Tree

De gråtande mullbär är en lövfällande växtart vilket sprids brett hela Asien och Nordamerika. Dessa träd finns i sorter; en som bär frukter medan andra är fruktlös mullbärsträd. De gråtande mullbär återfinns i många olika färger. Dessa träd har en enorm snadstrand och deras intervall höjd 2-60 fötter.
Fakta Weeping om Mulberry Träd
The Mulberry träd producerar söta bär som är vita, rosa eller rödvioletta i färgen; dessa bär är kända för sin söt smak. Låt oss i detalj förstå om olika funktioner i gråt mullbärsträd. Adjektivet "gråtande" som prefix på namnet av detta mullbärsträd eftersom grenarna växer uppåt och sedan hänga ned ned efter expanderande sidled. Honan träd Anläggningen producerar frukter efter det växer under 4-5 år. Beroende på typ av mullbärsträd, är färgämnen bär fastställas. Lila och röda bär produceras av röda mullbärsträd medan vita träd björnar frukter som är vita, rosa eller rödvioletta i färg. Läs mer på mullbärsträd fakta.
Hur växa ett Weeping Mulberry träd; processen att växa gråtande mullbär växter finns kort sagt, genom att följa instruktionerna. ; Växande mullbärsträd är lättare jämfört med andra växter, pga dess hardy natur. God tillväxt i gråt mullbär är möjligt i härdighet zoner som sträcker sig från 4 "till" 8 ". ; Burlapped plantor bör användas för plantering. De gråtande mullbär råder torka-tolerant och blomstrar i väldränerad jordar. Man kan tänka växande denna växt både i solljus och skugga. , För att plantera stickling och ett hål som är 3-4 gånger bredden på rotklump bör be grävt. Djupet på hålet bör vara lika med den i bredd. ; Trädet bör planteras i hålet och placeras i en rak position. En liten mängd jord skall fyllas i hålet, följt av uppmjukning. Den återstående marken ska användas att fylla diket helt. , En gång processen för plantering är över, området kring rötterna måste täckas med kompost, ca 3-4 cm lager kompost rekommenderas för denna anläggning. Bruket att mulching hjälper fukt lagring. , Regelbunden vattning under de första åren bidra till en så anläggningen ordentligt. Att vara en härdig växt, gråten mullbär därefter, överlever i torka också. , Problemet orsakade av skadedjur och insekter till dessa anläggningar är inte signifikant. Således behöver spendera en inte mycket tid i gråt mullbärsträd vård. ; Den vanligaste sorter för plantagearbetare är Morus alba "Chaparral" (män) och Morus alba 'Pendula' (hona). ; Beskärning gråten Mulberry, Bruket av beskärning gråtande mullbär hjälp i luft och ljus omsättning, bortsett från att förbättra sitt utseende. Beskärning görs i slumrande säsong, dvs när löven fallit av. Man bör inte beskära träd i växande fas, för att förhindra någon form skada på anläggningen. Den oönskade grenar måste klippas. Grenar som korsar och orsaka skador på varandras yta bör också beskäras. Man bör beskära grenarna på ett sådant sätt att den punkt där de börjar från stammen ska klippas av. De grenar som vidrör marken också beskäras att ge hela träd en riktig form. Läs mer på:; Mulberry trädbeskärning, Mulberry Tree Identifiering, Fakta om gråt mullbärsträd och instruktionerna för att odla den, skulle hjälpa i vården av denna växt. Man kan växa lövfällande anläggning i bakgården med minimal ansträngning.

No comments:

Post a Comment