Sunday 28 August 2011

Black Tie Affair

Vad är en svart slips affär? Många av oss alltid förefaller ligga illa till i denna fråga. En svart slips affär är en social händelse, som är extremt formellt. Sådana händelser inkluderar formellt bröllop, operor, bollar, premiär film, eller middagar eller evenemang för att hedra viktiga politiska figurer eller dignitärer. Hur man klär sig för en svart slips affären är en annan fråga som alltid stör oss. Det kallas en svart slips affären som deltagarna förväntas klä sig på ett lämpligt sätt, och svart slips hänvisar till klädsel som förväntas av gästerna. Om du är förvirrad över vad man ska ha till en svart slips affären, som presenteras här är den svarta slips klädsel för både män och kvinnor, för att rensa alla dina frågor.
Black Tie Affair Klädkod
En viss specifik klädsel har beskrivits för män, kvinnor är relativt fria att klä på en mängd olika färger och texturer. Låt oss ta en titt på festen klädkoder som har beskrivits för män och kvinnor, för en svart slips affären.
Black Tie Affair kläder för män, De typer av svart slips kläder för män beror på vilken typ av händelsen, och hänvisningen anges i inbjudan. Dessa kan delas in i följande.
Black Tie (krävs); När detta krav har klargjorts i inbjudan, betyder det att händelsen är mycket formella, och män att klä i en klassisk svart slips kläder, som innefattar följande:, en svart smoking (utan svans) , även känd som en smoking. ; En vit skjorta, som kan innehålla små veck eller revben, med vit emalj eller pärla som knapparna. , A siden svart fluga, eller en fluga matcha sin dag outfit. ; En siden svart bältet (linning i mäns högtidskläder), eller en bältet matchande hans dejt outfit. ; Svarta byxor, med en satin band på utsidan söm i benet. , Svarta strumpor, slitna inom ett par polerat läder svarta skor. , Enkel guld eller silver manschettknappar. ; Även om det är vanligt och populärt att bära fluga och bältet matcha ett datum outfit för en traditionell svart slips händelser är det klokare att hålla sig till ovan nämnda klädsel.
Black Tie Preferred, detta krav innebär att ett formellt smoking skulle vara att föredra, men de som inte har råd kommer att vara benådad från denna skyldighet. Om en smoking inte har råd, kan man bära en mörk kostym, tillsammans med en lämplig slips.
Black Tie valfritt, Detta krav liknar svart slips föredras krav, där män ges möjligheten att välja om att klä i en svart slips, eller alternativt i en mörk kostym med slips.
Creative Black Tie, En kreativ elegant tillställning kräver att män skall vara klädd i en smoking, men med en modern twist. Detta dock är inte en populär svart slips affären klädkod eftersom det trotsar alla regler för ett elegant tillställning och män tycker att det är lätt att röra upp detta ser att "kreativa" är aldrig konkret. Om du får sådan uppmaning, är det säkraste alternativet att hålla sig till smoking med ett formellt skrivas ut, slips. Men om du inte vet hur man ska tolka trendiga formals, kan du få så kreativa som du vill, med ett tema slips, eller en tryckt tröja.
Black Tie Affair kläder för Dam, medan det finns en grundläggande traditionell dräkt som män förväntas bära på en elegant tillställning, val av svart slips klädsel för kvinnorna är oändliga. Å andra sidan, medan män klä dig på olika enligt kraven som anges på inbjudan, för kvinnor, ändrar klädsel inte mycket. ; Som svart slips affären klänningar, kvinnor förväntas bära fulla längd klänningar, där färgerna inte är begränsad till svart. Dessa kan vara andra rika färger som djupt röd, vin, plommon, silver och guld. Dessutom kan material och texturer inkluderar satin, siden, sammet och broderier som består av pärlor också. Ta en titt på några av dessa klänningar designer kväll och mönster klänning. ; De kan också bära full längd, rakt avskurna kjolar, samarbetar med en siden organza blus, eller en pärlstav blus. ; Halsen linjer kan innehålla kastar medan klänningen kan backless. Bör dock klänningar för en svart slips affär som är traditionell, vara konservativ. ; För en sådan händelse är det idealiskt för att hår ska göras upp i updo frisyrer, men du får gå med en passande din klädsel. Det viktigaste kravet är att håret prydligt ställas in, om öppen eller bunden. , Väljer olika makeup idéer, även om det bör hållas elegant och ljus. , Även en no-smycken ser är mycket populär nuförtiden, klädd i elegant smycken har en behaglig effekt. Små diamantbeströdd örhängen och armband slutföra klädsel. ; Skor bör ha en viss mängd av hälen, och kan variera från fastspänd, till satin pumpar. ; En koppling väska är perfekt slutföra klädsel. Har inte påsar hängande utanför din axel. ; Inte klänning knälång eller kjolar, eftersom dessa anses semi-formella. Texturerna i kläderna kan variera beroende på om det är ett obligatoriskt svart slips händelse eller en extra elegant tillställning.
Black Tie Affair Etikett
Eftersom en svart slips affär är en sådan formell händelse, efter vissa sociala etikett tips, är lämplig för händelsen väsentliga. ; Den första regeln är naturligtvis att klä enligt ovan nämnda svart slips affären klädkod. Lämplig dressing är en av de viktigaste etikett regler för en svart slips affären. ; När du träffar någon, och råkar vara handskar ta bort den innan skaka hand med den personen. Tänk på att hålla ögonkontakt, och tillitsfullt sätt folk du inte känner men vill kommunicera med. , Om du har en drink i handen, alltid hålla den på din vänstra hand så att höger hand är gratis för handslag. Ta en titt på den här artikeln om handskakning etikett. , Och samtidigt bedriva samtal, hålla den allmänna och undvika att tala om kontroversiella och känsliga ämnen som politik och religion. , Kontroll ditt intag av alkohol. Socialt drickande kräver att du konsumera små mängder, och inte överdriva alkoholkonsumtionen. När man dricker kan slappna av dig och lindra stress umgås bli full är fullständigt ouppfostrad och kommer att lämna ett mycket dåligt intryck av gäster. ; En svart slips affären är alltid en som är stor skala, och klä på lämpligt sätt belyser inte bara vikten av händelsen, men är också tydlig om din anslutning till vissa normer för social etikett. Nu när du vet vad är ett svart slips affären, och med denna guide om hur man klär sig för en svart slips affären, kan du gå hardly fel.

No comments:

Post a Comment