Monday 22 August 2011

Lädersoffa Reparation

En skinnsoffa är en tillgång för din inredning. Det har flera fördelar som fler och fler människor gillar att göra en sådan stor investering för den här möbeln. Det är bekvämt och kan pågå i flera år. Det är lätt att rengöra och kräver inte mycket underhåll. Viktigast kan dess eleganta utseende förbättra utseendet på interiör utformning av huset. Om skinnsoffa skadas, är den skyldig att göra er upprörd som det ser förvrängt ut. Känn dig inte besviken eftersom skinnsoffa reparation är möjlig utan mycket krångel.
Hur reparera skinnsoffa?
Merparten av tiden, sprickor, revor, hål eller repor är de vanligaste formerna av skador som finns på skinnsoffa. Dessa skador kan repareras med hjälp av en läder reparationssats som finns på den lokala möbelaffärer. Dessa kits består av allehanda lösningar för läder rengöring, lösningar reparation, lim och verktyg som behövs för reparation jobbet.
Förbereda ytan, oavsett vilken typ av skada skinnsoffa har ihållande, det första som behöver göras för att förbereda lädrets yta. Lädret som används för tillverkning soffa har en skyddande beläggning på ytan för att göra det längre. Förberedelse arbete handlar främst borttagande av den här kappan och rengöring av smuts och skräp från läder. För detta ändamål använda läder rengöringsmedel för kitet hatten kan ta bort både smuts och pälsen. Annars kan du använda ett fint sandpapper för att rengöra läderrock. Sedan doppa en bomullstuss i alkohol och gnugga den på den slipade området med varsam hand. Den skadade kanter läder brukar ofta få uppkrupen om passiv riktning. Dessa kanter måste trimmas med en sax att få en jämn yta på slutet.
Reparera Repor på Lädersoffa, repor och sprickor betraktas som mindre former av skador. Denna typ av lädersoffa reparation görs med hjälp av läder fyllmedel som finns i satsen. Ta några filler på ett palett kniv och tillämpa det över repig eller sprucken område på ett sådant sätt att buckla helt få omfattas uppåt. Låt filler torka upp ordentligt och sedan slipa området med en sandpapper för att göra grova kanter filler ens. Det finns en repa reparationsåtgärd i kitet, som sedan appliceras med hjälp av en skråma reparation trasa. Det bör lämnas orörd över natten för grundlig torkning. Nästa dag, rengöra området med läderrengöring och sedan försegla upp området med läder beskyddare.
Reparation sprickor och hål; Det handlar använda en läderpatch att dölja hålet. Merparten av tiden, tillverkar förse med en spare läderbit och är vanligen fästade nedanför soffan. You kan använda denna pjäs för din patch arbete. Mät storleken på hålet eller spricka och skär läder tum plåstret halv större än vad som faktiskt krävs. Sätt plåstret i hålet på ett sådant sätt att den går under i hålet. Nu ta lite lim och tillämpa den över undersidan av kanten och tryck det så att plåstret fäster ordentligt med resten av lädret. Limmet kommer att kräva ett par timmar att torka upp helt. Efter det att slipa området med varsam hand hög upp eventuella ojämna kanter limmet. Om färgen på plåstret skiljer sig från färgen på soffan, då kan du använda ett färgämne av lämpliga färg som kan matcha bra med resten av området. Slutligen, använd skyddsrock att försegla den reparerade området. Få mer information om skinnmöbler reparation.
Lädersoffa reparationskostnad blir minst om du gör det själv. Däremot behöver du ha en bra mängd tålamod att utföra uppgiften. När omfattande skadar lädret möbler, då är det lämpligt att anlita en professionell. Reparationen kostar ofta annorlunda för varje avtalspart. Därför bör du söka i mer än en av dem innan de fattar slutgiltigt beslut om att anställa dem.

No comments:

Post a Comment