Wednesday 24 August 2011

Dahlia Piercing

Kreativitet är piercing det vardagliga för att hitta den underbara ~ Bill Moyers. Och piercing ett av de kreativa sätt att upptäcka underverken avslöjad av våra organ! Piercing har varit en tok vurm bland dagens ungdom. Bortsett från den kreativitet faktor som piercingar lägga till en kropp, är det oomph faktor som gör personen stå ut unika mitt bland publiken. Det har varit piercingar i tungan, ögonbryn, navel och så vidare men dahlia piercing? Det låter intressant. Piercing på ömse sidor om läpparna är vad folk kallar dahlia piercing. Det är en av det senaste stilar i ansiktet piercing och är oerhört populär bland de kvinnliga folks! Låt oss få in gräva en del fakta och fynd på dahlia piercing.
Dahlia Piercing Idéer och smycken
Dahlia piercing är något nära läpp piercing som omfattar piercing någonstans runt munnen, särskilt på vardera sidan av läppar. Indikatorerna är liknande Monroe piercing, piercings medusa och piercingar labret. I Monroe piercingar är piercingen görs på vänster eller höger sida av överläppen ger en känsla av en mullvad, medan medusa piercingar är piercingen vanligtvis i mitten av överläppen. Labret piercing är precis under underläppen. Emellertid i dahlia piercing kunde piercing göras på överläppen och underläppen och på den extrema mungiporna liknar labret piercingar. Piercing kan också börja från mitten av underläppen och gå hela vägen ner genom vävnaden och slutet i den övre hakan. En annan unik typ är övergripande dahlia piercing där piercingen har ett horisontellt streck etsad på underläppen och piercing går genom hela läppen yta som också omfattar veck i munnen. Den mest kända, och den gemensamma dahlia piercing blir dubbar hål på ena eller båda mungiporna göra läpparna och leendet mer framträdande än någonsin.
Dahlia smycken innehåller labret dubbar, fångenskap pärla ringar och läpp ringar som är av hög kvalitet kirurgiskt rostfritt stål eller implantat titan. Deras diameter smycken och längd görs större än den faktiska plats för att göra plats för den inledande svullnad posta dahlia piercing.
Dahlia Piercing Healing och eftervård
As dahlia piercingar görs på känsliga vävnader i ansiktet runt läppar, det borde finnas smärta. Tydligen en dahlia piercing helande tar ca 3 - 10 veckor. En ärrvävnad kan vara närvarande för att läka såret. Fisteln vilket händer vid piercing (när de blir fristående epitelvävnader) också läker under en tidsperiod. Dahlia piercing eftervård är av yttersta vikt. Efter piercingen görs, kanske det finnas någon lymfan ansvarsfrihet som kan mildrades med koksaltlösning blöt 2 - 3 gånger dagligen. Blötläggning såret i saltvatten läker såret snabbare genom att mildra blodet vävnad. Man kan också använda tops att rengöra smycken och avlägsna överflödig urladdning som ackumuleras i närheten av piercing. Saltlösningar är ganska lätt att göra. Att göra det här hemma är allt du behöver 1/4th grå icke iodized havssalt blandat med en kopp destillerat vatten. Det är också bäst rekommenderas för sköljning måltider mun inlägg.
Använda en alkohol-fri mat munvatten post rekommenderas för att avlägsna smuts och även att hålla piercing ren. Har under dahlia piercing läkningsprocessen, någonting som innehåller alkohol, jod, peroxid, tea tree olja och antiseptiska tvålar skall undvikas eftersom de kan förvärra hudskador och förlänger läkningsprocessen. Mild ansikte tvättar som inte innehåller några starka tvål bör användas för ansiktet rengöring, annars får leda till ytterligare svullnad och irritation i fråga om piercingen leder till läpp piercingen infektion.
Dahlia piercingar är definitivt attraktiva på grund av deras unika karaktär och mod. Tonåringar älskar att få dessa gjort piercingar eftersom den ger ett lyft för deras moral och lägger även till en rå sexuell vädja till deras personlighet. Men tar hand om piercingar ganska viktigt när de görs i extra känsliga delar av kroppen som ansiktet.

No comments:

Post a Comment