Thursday 25 August 2011

Punk Tatueringar

Punken kultur blomstrade under 1970 är i USA liksom i Storbritannien. Denna kultur är baserad på inkorrekta utseende från synpunkt av kläder, frisyr, smycken, liksom tatueringar. Punks har skapat sin egen lilla värld, där man följer sina egna regler. Samtidigt är de inte orolig för vad andra normala människor tycka om dem. Det är mycket vanligt att vanligt folk ska ringa punkare självisk, dum eller ens föraktar dem. Det är dock viktigt att förstå att de inte är själviska eller dumma människor, men de är människor som inte följer en normal uppsättning regler, eftersom de inte tror på dem. Samma är fallet med punk tatueringar liksom. Den vanligaste funktionen av punk tatueringar är att de huvudsakligen är synliga tatueringar. Det kan göras på deras ansikten eller i huvudet.
Punk Tattoo Designs
Punk kulturen har länge förknippade med specifika musik genre därmed är det naturligt att har vissa tatuering bilder ansluten till punk musik. I själva verket är de betraktas som cool punken tatueringar. Tribal tatueringar har också hittat en hel del acceptans hos punkare. Det kan vara tillskrivas det faktum, att punkare sköts på som nya, moderna stamfolk.
Dragon tatueringar har en speciell plats i punk tatueringskonsten, eftersom de är fantastiska och mystiska djur. Ett antal andra djur kan också ses vanligen i punken tatueringar som djur är en symbol av fysisk styrka. Bland de andra tatueringar, döskallar och lämnar marijuana också ha en speciell plats i punk tatueringar, eftersom det är direkt relaterad till det faktum att de flesta tar droger för att öka sin avstängning från den verkliga världen. Läs vidare dödskalle tatuering.
Biker tatueringar har även blivit populära i mönster punk tatuering. De betraktas som ett uttryck för frihet, vilket är ett viktigt led i punk kultur. En brittisk flagga är en annan populär punken tatuering, vilket ger dem ett slags nationell identitet.
Eftersom punkare inte är nöjda med lagarna i samhället, bestämde de sig för att hitta en form av protest mot samhället och de hittade tatueringar som det bästa mediet i protest. Tatueringen mönster tyder ofta anarki, uppror, skräck eller kan avsky. Det finns alltid en viss logik knuten till tatuering mönster, därmed har varje bild sin egen mening och de flesta bilder är relaterade till protester.
Den vanligaste typen av tatueringar du kommer att stöta är punk rock ponny tatueringar, punk knuckle tatueringar, punk tatueringar cupcake, punkrockare tatueringar kontur, punkrockare tatueringar skallen, punk stjärna tatueringar, etc. Du kanske vill läsa på Star tatueringar för flickor. Bokstäver tatueringar är också mycket populärt. Ofta ordet "punk" kan också ses tatuerad. Knuckles är favorittillhåll för denna tatuering. Klicka för att läsa på tatuering bokstäver idéer.
Även punkare föredrar deras tatueringar vara på mer synliga delar av kroppen fötter, handleder, fingrar, nacke, nedre rygg, bröst, höfter händerna armar osv är andra populära områden för ett tatuering. Du kan ofta komma över en punken tatuering ärm gjort med en blandning av ett antal tatuering mönster. Läs på ärmen tatueringar.
Om du är på jakt för punk tatueringar och inte kan hitta en, kommer du vill leta efter en bild som väcker uppror, anarki, social äckel eller skräck. Du måste blåsa upp bilden, för världen att se och erkänna det. Samtidigt kommer placeringen av tatueringen spelar en viktig roll att spela. Du måste placera den på ett område där det kommer att vara synlig för människor att se den.

No comments:

Post a Comment