Friday 26 August 2011

Unicorn Tatueringar

Are enhörningar riktiga? Jag vet inte och inte heller någon annan. Det finns många teorier kretsar runt detta legendariska antiloper. Otaliga sagor och bästsäljare har figurerat hänvisningar till denna mytologiska varelsen för sina utopiska representation. A Miscellanea från magiska värld, från harbingers till dem som-must-inte-namnges tror på kraften att detta fantastiska varelse kan trolla. Så ... nu orsaken till populariteten av enhörningar bland Mugglare som oss, är ganska uppenbart. Om det är någon som kan gå i god för förekomsten av dessa arter, det är den hel del av världen för häxkonster och trolldom. Men eftersom den här världen är skickligt under filtarna i Muggle-avvärja-Charm, kan vi bara det visuella bilder av enhörningar. Jag antar, dess anledningen vi förälskad av den. Unicorn tatueringar har berömt utarbetats sedan slutet på sextiotalet fram till idag. Låt oss se vad är meningen med dessa tatueringar och vad legenden verkligen säger om dem. Läs mer på unicorn fakta.
Unicorn Tattoo mening, Enhörningen tatuering mönster är i allmänhet ritade med purpur, ljus blues och nyanser av vit. De flesta fiktiva djur härrör från mänsklig rädsla, men enhörningar är associerade med kyska beteenden, söta flickor och Jungfru Maria. Unicorn nämns i Bibeln som en vild otämjd odjur. Men som den lade blickar mot Virgin, vilade den sin huvud i hennes knä. Endast jungfrun jungfrur skulle tämja enhörningar som i de senare skedena gjort dem symbol för äktenskaplig trohet. Således enhörning tatueringar för kvinnor är ett emblem av renhet. Skildringen av enhörningen sitta vid sidan av jungfru Maria visat sig olfaction för att veta de verkliga oskulder. Thus endast oskulder kunde montera enhörningen.
Intrikat tapisserier har scener unicorn jakt i antiken. En av dessa konstverk från den gotiska eran hänger på Metropolitan Museum of Art i New York. Tapeten berättar historien om ett ogift som charmar enhörningen och för honom att bosätta sig med henne i slottet. Tillbaka i den 15: e talet var denna magiska en behornad varelse avbildas med en lejonets svans och getter hovar, som representerar den fria viljan. Bilden visar ett brutet kedja, som symboliserar makt varelser att bryta sig loss och aldrig komma i kläm igen. The Unicorn horn är känt att ett afrodisiakum, som belyser intressanta förhållandet mellan flickor och enhörningar!
Historia Unicorn, Historiker har sett skildring av ett-horn djur på några sälar från Induskulturen, som ansågs vara av hög social rang. Trots enhörningar inte nämnts i den grekiska mytologin, var den grekiske författaren of Natural History starkt övertygad om att det finns enhörningar. Hänsyftningar enhörningar ha gjorts av Ktesias, som var en grekisk läkare och historiker. De andra, såsom Aristoteles, Plinius (Roman naturalhistoriker), Aelianus (Roman författaren) och Strabo (romerska geograf) har nämnt två horned hästar i sina verk. Dessa kan vara förfäder noshörning eller den indiska oxe. Den kinesiska mytologin har gjort sällsynt hänvisningar till enhörningen, som ett gott omen. Kejsare Fu Hsi, som regerade 5000 år sedan har skrivit om enhörning i hemlighet språk. Återigen i 2697 f.Kr. Huang Di har skrivit om enhörningen siktningsrapporter som anses vara en gynnsam omen. Men tills idag finns det inga empiriska belägg för förekomsten av enhörningar.
Läs mer på; Sleeve tatueringar för flickor, små tatueringar för kvinnor, Cool Tattooidéer; Unicorn tatueringar vilket är ett emblem för renhet, kyskhet, fri vilja magiska krafter och unikhet. Dessa magnifika tatueringar är en representation av evig nåd obestridlig finess och oövervinnelig anda, som du mĺste bära upp ärmen!

No comments:

Post a Comment