Saturday 27 August 2011

Överväganden vid husköp

Du och din familj har arbetat hårt och äventyrats på en massa saker att spara pengar för din första hus. Nu när det stora beslutet att köpa ditt eget hus är gjord är din familj naturligt upphetsad. Jo, glöm inte det viktiga överväganden när man köper ett hus, som aldrig bör förbises. Viktiga aspekter som budget, läge och grannskap bör inte tas på allvar. Dessutom skall skatte-och finansiella frågor med fastighetsköpet också tagit hand om. Det är alltid en bra idé att göra en checklista för att köpa ett hus, så att du inte missar några viktiga aspekter. Diskuteras nedan är avgörande överväganden vid husköp.
Krävs för att köpa ett hus
När du har fattat beslutet att köpa ett hus, glöm inte att det finns många aspekter som inte kan ignoreras. Du måste fatta vissa beslut på ett mycket ansvarsfullt sätt. Följande är de överväganden när man köper ett hus som bör uppmärksammas.
Budget och Mortgage; Du måste vara tydliga om hur mycket du har råd att spendera på ditt hus. Var mycket realistisk när det gäller inrättandet av budgeten. Baserat på dina budget kommer ditt lån beloppet beräknas; så se att du ger din budget en betydande tanke. Det är mycket viktigt hålla oss till det och undvika frestelsen att överskridande det. Överskridande av budget är en av de viktigaste orsakerna till egendom utmätningar. Om du letar efter en omöblerad hus, kom ihåg att ställa budgeten för möblerna också. Om du köper begagnade fastigheter, kan du avsätta några extra pengar för brådskande hem renoveringar. För mindre brådskande reparationsarbeten, kan du gå för husägare lån eller bostadslån förbättring.
När du bestämmer budgeten, forskning om olika typer av bostadslån som erbjuds. Baserat på dina befintliga lön, kommer du att få en rättvis uppfattning om hur mycket du kan låna. Långivaren, bank eller institution, behöver också detaljer av din totala årslön, kredithistorik, handpenningen belopp och kostnader stängning av hus, för att avgöra hur mycket du är kvalificerad låna. Ge dem med lämpligt detaljerna utan döljer andra fakta. Förstå mycket väl hur ditt bolån verk, i den ränta du måste betala, varaktigheten av lånet och de uppgifter som avskärmning. Också be din lånehandläggare att förklara för dig alla de skattemässiga konsekvenserna av ditt lån.
Om du köper ditt andra hem, kan du tänka på att höja pengar till den genom att ta en inteckning i ditt första hem. Det finns två billån alternativ, den fasta räntan och justerbar ränta. I fasta bolån du behöver för att betala en fast ränta under hela lånets löptid. De justerbara ränta inteckningar redovisas initialt lägre än fast ränta under en viss tidsperiod efter vilken de ändras enligt en förhand avtalad uppsättning skattesatser. Det finns fördelar och nackdelar med båda, så du tala med din långivare innan du kommer fram till en slutsats. Vara mycket försiktiga samtidigt alla finansiella besluten eftersom de är en av viktiga överväganden vid husköp.
När du börjar titta på olika egenskaper, hålla din handpenning redo. Du kan behöva betala ett symboliskt värde att boka det innan någon annan gör det. Håll alltid dessa pengar redo och inte frestas att ta ut pengar från denna pool. Även plan för hemförsäkring, för att täcka din egendom, medan beräkningen din budget.
Hem specifikationer, baserat på din budget, bestämma vilken typ av hem du söker efter. Man måste välja mellan en nybyggd hus och en återförsäljning hus. Det kommer att finnas en skillnad mellan priserna för båda. Vidare måste du bestämma om du vill en möblerad, semi möblerade eller en omöblerad hus. Leta efter de hus som ligger inom din budget. Låt inte Realtor kraft du köper något utanför din prisklass.
Lokalitet är ett viktigt övervägande vid husköp. När du väljer platser anser viktiga aspekter som närhet till köpcentra, sjukhus, kollektivtrafik och andra väsentliga faktorer. Om ni har barn är närhet till skolor och högskolor också viktigt. Platsen måste väljas enligt din budget. Don't översväng din budget endast att få ett hus i ett bra ort. Grannskapet är också en viktig del av din position. Neighborhood gör ett stort intryck på barn, så välj en trygg omgivning med omsorg. Välja ett bra läge och området är bland de olika överväganden när man köper ett hus.
Realtors; När du har bestämt din budget och hustyp du behöver, lokalisera en bra Realtor för egendom köpråd. Realtors ge dig bra tips hus köper. Gör ditt hus specifications klart för honom så att han förstår vad du letar efter. Också nämna Dina önskemål om orten och grannskapet. Gör klart att du inte vill se hus som är utanför ditt prisintervall eller budgeten. Det sparar både mycket tid. Fastighetsmäklare har en rättvis bild om de finansiella institut som lånar ut pengar. Men inte ryckas om han försöker sälja dig en dyr egenskap för högre provisioner. Var inte bråttom att gå med på det pris som han ber om, be om tid att tänka över det. Försök att jämföra den med de andra fastigheterna i området.
Husbesiktning, när du bestämt sig för att köpa huset, innan den motförslag, inspektera huset noggrant från ett hörn till hörn. Hem kontroller är avgörande för fastighetsköpet. Leta efter en byggnad fel som ett läckage i diskhon eller en dörr som är dåligt försämrades, men kunnigt omfattas. Det bör finnas en andra inspektion utfördes av en expert hem inspektör som betraktar huset i en grundlig sätt och fläckar alla platser som behöver reparera. Glöm inte, nämligen inspektion obligatorisk eftersom om du inte inspektera huset innan köper det, kan du hamnar utgifterna en enorm summa pengar i reparera det. Insistera på inspekterande huset även om Realtor försöker avskräcka dig från inspekterar den. Gör din motförslag på grundval av huset inspektörens rapport och priserna på övriga fastigheter i området.
The Final Plunge, Förhandla priset korrekt och när priset bestäms av dig och säljaren upprätta kontraktet. Be din advokat att gå igenom detaljer. Du måste också läsa den noggrant, förstå alla regler och villkor. Kontrollera om dolda klausuler. Om allt är väl och sedan gå framåt och göra inköp. Be om offerter husägare försäkring hos ditt försäkringsbolag när du har köpt din fastighet. Gå vidare och kasta en stor inflyttningsfest och inkludera din familj och vänner i din lycka.
Samtidigt köper ett hus, kan du möta många problem hus köp. Det blir viktiga beslut att fatta som ort och pris. I vissa fall kan du behöva räkna din budget. Kom ihåg att behålla lugnet, inte frestas och tänka noga innan köp av en fastighet. Det är en stor ekonomisk Beslut som rör hela din familj. Alla överväganden ovan de viktigaste faktorerna när man köper ett hus. Billy Graham har mycket riktigt påpekade är mitt hem i Himlen. I'm bara reser genom denna värld. Välj din himmel med omsorg. Happy hus jakt!

No comments:

Post a Comment