Thursday 25 August 2011

Rensa Akne Ärr

Rensa akne kan kännas som en riktig bedrift för dem som lider av det under lång tid. Men Spåren bakom kan bara hålla dem borta från få fullständig lindring i denna kamp mot acne. Dessa påminnelser kvar i form av ärr och fläckar är bara irriterande så mycket som akne var. Så vad gör du? Vänta på att få dem klaras upp på egen hand? Det skulle kunna vidta någon bestämd tid. Tja, det är inte till någon nytta eftersom som kan innebära att förstöra ditt utseende och ser ointressant! Så låt oss få veta mer om clearing akne ärr naturligt, så att få snabb befrielse från problemet. Ta reda på mer information om akne ärr avlägsnas.
Hem rättsmedel för Clearing Akne Ärr
Citronjuice; Citronsaft innehåller citronsyra som är mycket effektivt att rensa akne fläckar. Det hjälper också förbättra hudens struktur och ljusare hudton. Du kan tillämpa denna över ärr varje dag. Också dricka flera glas citronsaft är bra när clearing akne fläckar.
Aloe Vera, Aloe vera gelé är känd för att vara mycket effektiv att bota ett antal hudproblem. Tillämpa gel från nyklippt aloe lämnar på din hud är ett bra sätt att rensa akne fläckar. Du kan också köpa en flaska av samma finns på apoteket. Dricka denna aloe saft med några droppar honung är ett klassiskt sätt att föryngra huden och tar bort acneärr naturligtvis.
Koriander Juice, Saft av färsk koriander kan tillämpas i det drabbade området för clearing akne ärr. Du kan lägga till en nypa gurkmeja pulver till denna saft och applicera på dina ärr. Veta mer om hur man behandlar akne ärr.
Olivolja, clearing akne ärr är ett lätt jobb med hjälp av olivolja. Applicera detta dagligen efter rengöring huden. Det kommer hjälpa dig få en enkel och strålande hud snart. Du kan också lägga olivolja till bakpulver och använda detta pasta för exfolierande din hud. Att göra detta regelbundet kommer se till att du bli av med ärr.
Gurka pasta; göra en pasta av färsk gurka och tomat oskalade sin hud. Tillämpa den på påverkas huden och låt den stå ungefär en halvtimme. Nu är det bara tvätta med kallt vatten att ha en strålande hud. Båda ingredienserna hjälp tillsammans bota fula acneärr och ge dig en blank hud.
Sandelträ Klistra in, använda sandelträ pasta för akne ärr är mycket välgörande. Du kan göra en pasta av sandelträ pulver och svarta gram DAL och använda den som en mask på angripen hud. Du kan också använda en pasta av sandelträ pulver-och rosenvatten för detta problem. Applicera detta på natten och tvätta av nästa morgon för bästa akne fläck behandling.
Mer information om akne ärr behandling finns i följande artiklar:; Body akne ärr bort; Acne Scar Removal AV; Förutom ovan nämnda sätt för clearing akne ärr, kan du även välja andra metoder vid svår akne ärr. Kemiska peel för akne ärr och microdermabrasion för acneärr är några sätt du kan tänka. Konsult ett rykte hudläkare kan hjälper dig att välja rätt akne ärr behandling. Laser resurfacing mot akne ärr eller plastikkirurgi för akne ärr är några andra alternativ som du kan överväga efter att ha diskuterat och nackdelar med din läkare. Använda de rättsmedel som ges här dagligen är en effektiv metod för clearing akne ärr. De kommer att hjälpa din döda hudceller skjul snabbare. Dessutom kommer de naturliga ingredienser hjälp i tillväxten av nya hudceller och förbättrar den allmänna strukturen på din hud.

No comments:

Post a Comment