Sunday 28 August 2011

Scary upptåg

Skrämma någon ger oss enorma sadistiska njutning, inte sant? Oh ja det gör det! Erkänn! För att titta på någon som blir skakis och nervös och chockad uttryck i sina ansikten ... rena glädje! Jag slår vad om att vi alla har provat "gömma sig bakom en mur och hoppa ut för den person som för att skrämma honom" knep. Och om skratt att denna skrämmande tilltag väcker från oss, är något att gå efter, då skrämmande upptåg kommer att vara här under en lång lång tid ...Åh en mycket lång tid! Och det är därför det är inte förvånande att det finns så många skrämmande upptåg idéer som redan finns där. Så vad säger vi titta på några läskiga upptåg? Re-live tidigare härlighet roliga skrämmande upptåg (och inte så rolig skrämmande upptåg)? Och medan vi är på det, låt oss nyckel dig på några fler av dessa ständigt populära skrämmande upptåg, ska vi? Så spänna upp folk, "coz den här är ett omak.
Scary upptåg för barn
Tona ner ett snäpp om barnen är för små, okej? Vi vill inte ha något onödigt komplicerat händer här! Men allt som allt, roliga upptåg för barn, dessa är.
Haunted-knappen; Den här är en mycket mycket enkel knep och jag har dragit det som en miljon gånger! Alltid en vinnare. OK här är vad du gör. Få någon att stänga av belysningen på ett angränsande rum / lobby / korridor och efter att de gör det, ber dem att placera sin hand på växeln så att de täcker det helt. Om möjligt, kör en kylklamp över handryggen för att göra det isande kallt. Nu frågar ett barn eller någon annan för den delen, (denna bland de skrämmande upptåg fungerar på alla åldrar!) att slå på ljuset. Låtsas som du inte kan göra den, för det finns något i dina händer. När barnet går in för att slå på belysningen i det mörka rummet och hans händer kommer över det iskalla människor ... tro mig, det verkligen skrämmer livet ur dig! Läs mer på lustiga upptåg.
Scary Face, Rita en skrämmande ansiktet eller sätta på en skrämmande mask. Sedan medan ungen sovplatser, sakta börjar skaka honom så att han börjar komma upp. Sedan lägga ditt ansikte rakt ovanför deras. Du kan behöva bomull för att täcka öronen för skrikande som blir följden.
Fönster Ghost, här ett bland skrämmande upptåg, tar lite planering och en partner att dra bort. Det kommer att fungerar bättre om det finns ett sken inifrån huset så du kan inte se något ut om du inte verkligen gå nära. OK så här är vad du gör, få någon att bära en skrämmande mask och stå utanför huset nära fönstret. Därefter begära en unge att se utanför fönstret samt berätta dig om någon / något har kommit, etc. eftersom ingenting syns, kommer de måste gå precis intill fönstret och det är då den andra personen hoppar framför fönstret med masken. Läskigt som fan! Läs mer på praktiska upptåg för barn.
Andra Scary upptåg för att dra
Här är några fler betyda skrämmande upptåg för att dra! Tacka mig senare min vän. Tacka mig senare.
The Ghoul i sängen, Denna är verkligen roligt för den som kan klara detta. Och särskilt bra att dra på som partner eller ett syskon om du delar samma säng. Medan din partner sovplatser, ordna kuddarna att likna ett organ och placera en ansiktsmask (inte nödvändigtvis skrämmande) på den. Sedan som de sover anpassa strukturen så nära deras ansikte som möjligt och sedan vakna upp dem. Groggy ögon och halvsover, kommer de att vara rädd från vettet, undrar vem personen bredvid dem är? Man kan använda flera olika alternativ för den här gången - att placera en gummi orm eller spindel eller ens en blodig plast hand som ser ut som the real thing, nära deras ansikten medan de är vakna upp är bara en av dem. Läs mer på sova upptåg.
Dator Trick, Scary upptåg på datorn är på modet nuförtiden. Enkel och riktigt effektiv. Ladda ner en av dessa brev som erbjuder dator upptåg som är skrämmande. Ju mer populär en går ungefär så här. Posten ber mottagaren att studera något väldigt noggrant i bakgrunden av bilden. Och när personen går nära skärmen en banshee eller ond ande dyker på till skärmen med en skräll! Hehe! Skrämmande. Re.a.ly. Scary! Speciellt eftersom man inte förväntar sig det. En jävla skrämmande dator spratt, säger jag?
Bungee självmord; Detta är en av de skrämmande upptåg dra på vänner, som får eller inte får arbeta. Men om den gör, det blir legendariska! När du går bungyjump, fråga killen som sköter repet för att hjälpa dig med att skrämma din vän. När din vän hoppar vänd er killar, med ryggen mot marken, kasta ett rep efter honom och agera som om repet som höll honom tillbaka har hoppat! Det kommer bokstavligen att stoppa hans hjärta! Detta skulle inte vara den typ av äventyr satte han ut på!
Jag hör röster, återigen lite knepigt att genomföra och kräver en del planering. Få ett mike-systemet och gör inställningar på en grov läge, så att rösten kommer ut alla allvarligt vid du talar i dem. Be sedan en kompis att sitta i det andra rummet för att använda Mike. Noll på offret. Medan alla du sitta i, börja med att sakta att säga saker som jag ser dig eller jag få dig (eller vad du kan tänka upp, jag är inte bra på det här.) Med låg röst. Låtsas att du inte hör något. När rösterna börjar bli högre och högre i decibel och du med din Jag kan inte höra något lite ...Scary! För din vän som är! Kontrollera att din vän inte fånga dig eller se ljusen av systemet blinka när Det talas på. Eller tricket inte kommer att göra någon mening!
Läs mer på:; Party Upptåg, Good Prank Idéer, Hur kul är dessa skrämmande upptåg? Verkligen, verkligen roligt om du får dem rätt! Och vad är bra är att de är ganska harmlösa upptåg. Kom bara ihåg att inte gå överbord med dessa och inte sluta göra något som du inte vill ska hända dig själv. Annars ...Gå ha kul!

No comments:

Post a Comment