Thursday 25 August 2011

Pink Blommande träd

Ett träd med rosa blommor är en hisnande vacker syn. Vem som helst skulle älska att ha en trädgård full av rosa blommande träd. Det finns massor av sorter att välja bland och växande rosablommande träd är mycket enkelt eftersom dessa träd lätt anpassa sig till olika typer av miljö och kräver minimalt underhåll.
Krabban Apple Tree, En rosa blommande Krabba äppelträdet i trädgården sin tur kommer varje granne avund. Den populära sorter i rosa är överflödet Crab Apple vilket ger djupt rosa blommor och Robinson Crab Apple vilket ger ljus rosa blommor. Yrket Crab Apple med sitt rika rosa algblomningar kan blända landskapet och kan odlas i alla jordmåner. Robinson Crab Apple är ett snabbt växande blommande träd som blommar tidigt på våren och bär dekorativa frukter på hösten.
The Dogwood träd; Dessa träd är relativt små och mycket perfekt för dem med små trädgårdar. Dogwood träd avkastning blommor i vitt, rosa och rött. The rosablommande Dogwood träd är ett av de mest populära. Det är lätt att odla och kräver minimalt underhåll. Dess ljusa rosa blommor kommer att låna en distinkt nyans och färg på trädgården. Under hösten bladen tur djupröda, som återigen bidrar till skönheten i din trädgård. Frukten av Pink Dogwood är en födokälla för många sångfåglar som Robins, kardinaler och sidensvansarna, under vintern. Så kommer detta träd glädja dig i alla årstider.
Körsbärsträdet; körsbärsträden är den vackraste bland blommande träd och de populära är de Okame körsbär, Akebono körsbärsträdens Kwanzan körsbärsträdet och Yoshino körsbärsträdet. Ur dessa, det Okame, de Akebono och Kwanzan bära rosa blommor. The Akebono växer till en höjd av 25 meter och producerar doftande halvdubbla blommor. Bladen blir ljust gul på hösten. The Kwanzan is en of the brightest of all Japanese cherry trees, as det produces bundles of large double pink blooms och has en glossy bark. The Okame träd bär blommor som har karminröd-rosa kronblad och röda foderblad och stjälkar blomma. Den blommar konsekvent år efter år. Rosablommande körsbärsträd kräver god dränering i sura jord och är mycket känsliga för torka villkor.
Almond Tree, här är ett slags små underverk. Det är en diminutiv träd som växer till en höjd på 4-5 fot bara. The rosablommande mandelträd är ett flera skaft buske som bär en solid massa av dubbelt-rosa blomningar i vårvintern månaderna april-maj. Detta träd är idealisk för dem som har liten trädgård utrymmen och det är perfekt för gränsen eller stiftelse planteringar. Den växer bra i organiskt rika, fuktig jord och har även god anpassningsförmåga och torka tolerans.
The SORGFLOR Myrtle, The SORGFLOR Myrtle träden är konung färger. SORGFLOR myrten är en favorit bland sydstatare eftersom dessa träden har lång blommande period från mitten sommar sjunka, ca 4 månader. Dessa träd kan växa till en höjd av 40 fot och blommor björn i rosa, vitt, rött och lavendel. Den rosa sorter omfattar Tuskegee Miami, Seminole, Tuscarora, Potomac och Tonto SORGFLOR Myrtle. Dessa träd är lätt att odla, motstå sjukdomar väl och blommar under långa perioder.
Rosa blomma träd är naturligtvis föredras valet för flesta människor som vill en vacker trädgård landskap. De varierande nyanser av rosa tillsätt en skvätt skönhet och kontrast väl med grönt. Medan du i processen av landskapsarkitektur och rosa blommande träd identifiering, se du tänker huruvida vissa rosa blommande träd smälter eller kontrasten bra med din befintliga landskap. Och följaktligen besluta på denna rosa nyans som kommer gå bra med färgerna i din trädgård. En trädgård full av blommande träd kan inte glädja dig så mycket om det är en hemsk konflikt mellan de olika färgerna på blommorna. Rätt mix och matcha av färger är väsentligt att skapa bästa blomsterträdgårdar och den perfekta trädgården landskapet.

No comments:

Post a Comment