Saturday 21 January 2012

Är jag kär i henne

Det är en gåta varför vi blir förälskade. Det är ett mysterium hur det händer. Det är ett mysterium när det kommer. Det är ett mysterium varför vissa älskar växer och det är ett mysterium varför vissa älskar misslyckas. - Anonym
Är jag kär i henne? Alla de där killarna som är förvirrade över vad som är kärlek eller om de är i kärlek, bör läsa detta citat. Kärleken är ett mysterium, verkligen! Det kan drabba vem som helst, var som helst och personen är kvar kippar efter andan. Men hur man berättar om det bara är lust eller äkta kärlek? Att veta skillnaden kan vara mycket svårt, särskilt om man är en kille bara ur tonåren eller upplever sådana rusa av känslor för första gången. Så för att dämpa alla dina sammanblandningar, här är några relation råd som hjälper dig att räkna ut din verkliga känslor.
Är jag kär i henne: Quiz
Är hon alltid på hjärtat, varenda minut av dagen? Är hon den sista personen du tycker om innan du somnar? Har du prova din inte bäst att tänka på henne, men har ingen kontroll över den? Om svaret på alla dessa frågor är ja, då är det sant att du har blivit galen för henne.
Har du nyligen börjat uppmärksamma hur du klä upp och titta eller hur du går / pratar, etc? Vill du sätta din bästa fot framåt när du möter den här tjejen? Om ja, kan då du är kär.
Alla de där killarna som undrar, hur vet jag om jag är kär i henne?, Är ett säkert skott sätt att hitta sanningen till Introspect den typ av känslor som du har för flickan. När du tänker på henne tror du bara tänker på sin kropp eller ögon eller ansikte? Eller vill du verkligen ta hand om henne? Normalt när människor blir förälskade, vård de om varandra väldigt djupt. När de ser att den person de är kär i är lycklig, det gör dem glada. När de ser att hon är ledsen, det gör dem ledsna. Är du upplever samma saker? Om ja, är det ett av tecknen på förälskelse.
Ett av tecknen på förälskelse är den komfort som du delar med personen. Känner du att du kan vara helt dig själv när du är i hennes sällskap? Tror du att oavsett vad du tala om för henne, kommer hon inte döma eller ogillar du? Känner du att om du inte träffa henne för en dag eller två kommer du att bli mycket ensam? Dessa är alla tecken på att vara kär och om du upplever dem, är ditt hjärta i trubbel för säker.
Är jag kär i henne: Tecken på kärlek
Om sanningen har äntligen gått upp för dig att du är kär i henne, för att bilda ett band eller en relation bör samma känslor återgäldas mot dig med flickan. Så, om du är osäker på om hon älskar dig eller inte, så här är några tecken på kärlek som är ganska uppenbar när två människor är kära i varandra.
Om flickan du är kär i har sagt att hon är förälskad i dig och genom sina handlingar du kan känna att hon verkligen bryr sig om dig, då är det en av de första tecknen på att kärleken blommar mellan er två.
När två människor är kära, njuta av de umgås med varandra. När de slåss, gör de upp inom nolltid. Sann kärlek handlar om acceptans. Om ni två gillar varandra trots alla dina fel och brister, så kan det bero på att du är kär.
När två personer kommer nära känslomässigt och bli kär, vara fysiskt intim i nästa naturliga utveckling. Dock är kön inte det första som du går efter när du är kär. Om du aldrig någonsin har bett flickan att vara fysiskt intim med dig för att bevisa sin kärlek eller lojalitet till dig och du är villig att vänta tills hon är redo, då är det en annan av de fallande i kärlekens tecken.
Om du fortfarande undrar, är jag kär?, Måste du veta att förälskade människor ger varandra en hel del utrymme. Det kan finnas en aning habegär eller svartsjuka här och där, men när två människor är kära, de är helt litar på varandra. De vet att den andra personen aldrig kommer att skada eller vilseleda dem. Om du och flickan du älskar lita på varandra och ge varandra utrymme, då är det ett tecken på att ni båda är kär.
Att veta är jag kär i henne är inte tillräckligt, måste du ta reda på den andra personens känslor också. Kärlek är en dubbelriktad gata så om du någonsin tror att jag älskar henne men hon inte älskar mig, betyder det att du lever i en drömvärld. Antingen du gör henne att bli kär i dig eller ge upp det hela. Första saker först, åtminstone börja med att vara en god vän till henne. Eller om du redan är en vän, inte någon romantisk saker att göra sitt hjärta smälta. Lycka till!

No comments:

Post a Comment