Monday 16 January 2012

Japanska Flower Tatueringar

Japan har varit ett land av Samurai krigare, magiska djur och inte att förglömma vackra konstverk. Tatuering är en forntida konst i Japan och historiker har spåras tillbaka ursprunget till 5000 f.Kr., har de också bevis som kan bevisa att denna konst kan ha funnits redan före detta. Det traditionella namnet på tatuering i Japan är Irezumi. Ordagrant översatt den säger, dekorera kroppen genom att sätta bläck. Tidigare tatueringar gjordes med handen med hjälp av "Nara bläck", som är en permanent färgämne. Färgämnet slogs av huden skickligt med en skarp objekt. Liksom är fallet med de flesta av tatuering mönster, japanska tatueringar har också symboliska representationer och filosofiska betydelser knutna till dem. Det finns en rad av japanska tatueringar som är populära som karpar tatueringar, samurajer tatueringar, tatueringar Geisha japanska tatueringar blomma, närmare bestämt av körsbärsblom tatueringar och så vidare, blomma tatueringar varit populära sedan gamla tider. Att göra japanska motiv blomma tatuering var mönstret som beskrivs på huden, senare var det fyllt med permanenta bläck färgämne.
Japanska Flower Tattoo Idéer och modeller
Japanska blomma tatueringar är intrikata och är gjorda i ljusa färger. Den vanligaste och mest traditionella japanska blomma tatueringar för kvinnor och män are Cherry Blossom tatuering mönster, lotusblomma tatueringar, tatueringar krysantemum, pion tatueringar, etc. Dessa tatueringar inte bara är vackra, men de har också har underbara betydelser knutna till dem. Japanska lotusblomman tatueringar representerar främmande kärlek och längtan. Lotus blommor är också förknippade med buddhismen och det har tagits som en symbol för andligt uppvaknande till verkligheten i livet. Det är en mycket populär japansk blomma tatueringar för män och kvinnor, särskilt de som har gått igenom svårigheter och nu kommer ut av problemen. Det betyder också att även blomman växer i leriga smutsiga botten av dammen, stiger den över allt detta och går vidare till att bli ett objekt för skönhet. Du kanske vill läsa på Lotus blomma: symbol och tatueringar. Å andra sidan både krysantemum och pion tatueringar blomma är symboler av instabilitet och skönhet. Pion blomma tatuering är också symbol för rikedom, välstånd och lycka. Ofta denna blomma är används som fyllmedel med några andra tattoo design.
Körsbärsblom utgör en av favorit japanska blomman tatueringar för flickor och killar, men de är ofta sägs vara en kvinnlig tatuering design. Cherry Blossoms är ömtåliga blommor, som blommar bara en kort tid. Det är ses som livets förgänglighet i Japan och det betecknar kvinnlig skönhet i Kina. Denna tanke är djupt bunden med den grundläggande läror buddhismen. Enligt buddistiska läran är allt liv lidande och övergående. Japanerna har länge varit mycket mån om buddistisk tro övergående i livet och det är ädelt att inte få alltför bundna till ett visst resultat och bli känslosam eftersom allt bra eller badwill alla passera i tid. Fallen körsbärsblom representerar skönhet snö. Det finns en annan betydelse tillmättes fallit Cherry Blossom. Meningen har utvidgats till livet av en krigare, vars liv kom att avslutas tidigt på slagfältet. Läs vidare Cherry Blossom träd tatuering.
Japanska blomma tattoo sleeves är mycket populära bland männen. Läs på ärmen tatueringar. Dessa tatueringar kan göras nästan på någon av kroppsdel. De vanligaste är handled tatueringar, arm tatueringar, skuldra tatueringar, rygg tatueringar, fotled tatueringar, etc. Du kan även kombinera japansk blomma tatueringar med andra tatuering mönster också. Man kan då välja att ta tillfälliga japanska blomma tatuering mönster som initialt. Om du gillar design, kan du välja att få en permanent tatuering lämnas, som borttagning av tatueringar är en smärtsam och tidskrävande process. När du har fått en tatuering gjorts, tatuering vård är viktigt, så att du är bra på att hålla infektionen i schack.

No comments:

Post a Comment