Sunday 8 January 2012

Svingel Sod

Vad är svingel sod? Kanske några av er kanske inte känner, men svingel förknippas med cool-säsong (äng) gräs. Som namnen antyder, cool-säsong gräs kräver svalare temperaturer och nedgång under den extrema värmen i sommar. Gräset är redan planterat på gårdar med frön och senare skördas genom att skära ett tunt lager av ytjord. De är antingen valsad eller staplade i bitar (särskilda storlekar) för att kunna skickas ut till installation webbplatser.
Texturen av gräs är grova, växer den i kluster och är ganska lång. Eftersom det finns många olika typer av gräs, växande specifik typ av svingel spadtaget för landskapsplanering ändamål har ökat i överflöd. Vanligtvis är torv-typ svingel sods anses som mer förbättrade sorter eftersom de har fina blad med djupa, kraftiga rotsystem. En annan fördel med att använda torv-typ svinglar är att de är mycket motståndskraftiga mot sjukdomar och torka, kan tolerera skugga, och extrema temperaturer.
Läggning svingel Sod
För bästa resultat, kommer vi att gå igenom anvisningarna för hur du lägger svingel skit på rätt sätt. Inköp gräset som har planterats från mitten av februari till mitten av april och från mitten av september till mitten av november. Eftersom dessa månader erbjuda milda dagar och svalare nätter, hjälper det uppmuntra rotsystem för att bli stark. Och för att klara extrema temperaturer i vissa delar av USA har rotsystem att vara stark.
Även om det finns andra prydnadsföremål gräs, är svingel sod en populär gräsmatta gräs på grund av dess mångsidighet och estetiska utseende. Svingel sod skötsel och underhåll egentligen inte kräver mycket arbete, varför det har blivit det främsta valet för många. Används för gräsmattor, utmarker och även sportanläggningar gör detta fjädrande gräset så pålitlig. Så låt oss gå över stegen för hur du lägger svingel spadtaget tillsammans med dess vatten och ljus nödvändigheter, mängd behövs gödselmedel och ogräs instruktioner kontroll.
Steg # 1: svingel sod priser kommer att bero på var du bor, vilken tillverkare du köper den från, och framför allt, vilken typ av svingel du väljer. Den bästa tiden att köpa svingel spadtaget är från mitten av januari till maj och mitten av september till november. Sodded gräsmattor kan kosta antingen från 14 cent per kvadratfot till 50-60 cent per kvadratfot Vad spadtaget på egen hand, kan det kosta mellan 8-30 cent kvadratfot
Steg # 2: Först kommer du att välja rätt typ av svingel spadtaget för din gräsmatta. Eftersom svinglar är tolerant mot skugga, valet av dem för områden som inte får tillräckligt med solljus är perfekt. Om din gräsmatta eller område har låg bördighet, oroa dig inte, så hårt svingel kan göra bra i sådana områden. Gå till någon gardencenter i din ort och be om hjälp att välja rätt typ av svingel spadtaget för dig.
Steg # 3: den perfekta tiden att lägga svingel spadtaget är under hösten. Den svala säsongen gräset är mycket aktiv och växer under vårvintern. Innan våren växtsäsongen börjar lägga spadtaget hösten (vilket ger gott om tid). Kontrollera marken under lämpliga förhållanden för bästa tillväxt och överlevnad sannolikhet. Köp en sats markprover (från en trädgård centrum) eller ta ett litet prov på din statens jordbruk anknytning kontoret (för att testa markförhållandena).
Steg # 4: Applicera ogräsmedel för att förbereda det område där svingel spadtaget kommer att läggas. Detta förhindrar ogräs utveckling från att ta över spadtaget. Du kan lägga till gödningsmedel i syfte att justera markförhållanden. Använd någon typ av gödselmedel du vill, men försök att undvika de som innehåller kväve i dem (endast i fall). Använda gödselmedel kommer att öka tillväxten i vintern.
Steg # 5: Grundligt vattna gräsmattan innan du börjar. Jorden behöver tid att sjunka i vattnet innan spadtaget har lagts. Rake gräsmattan för att ställa ytan nivå för en mer estetiskt tilltalande, välskötta landskapsarkitektur utseende. Dessutom gödselmedlet du använt kommer också att få tillfälle att förena sig inne i jorden.
Steg # 6: Köp din svingel en dag i förväg. För att placera den första rulle svingel, använd sidan av ditt hus eller en trottoar. Försiktigt veckla ut den första utbyggnaden av svingel och knacka försiktigt på den avsedda platsen. Ta en rulle och gå över gräsmattan där svingel spadtaget är placerade. Flytta rullen över den kommer att se till att rötterna kommer i kontakt med jorden. Detta kommer också att hjälpa dem fånga fukt från marken. Vatten gräsmattan igen och så grundligt som möjligt. Du måste vattna nylagda svingel dagligen tills de upprätta ordentligt.
Precis som en sista instruktioner för ett korrekt svingel sod vård, inte står direkt på dem när de är lagda. Ge dem tid att utveckla sitt rotsystem och blir väl etablerad. Att hålla bort gräset kommer att förhindra depressioner och luftfickor i jorden. Följ dessa instruktioner till märket och se din gräsmatta blomstra.

No comments:

Post a Comment