Tuesday 31 January 2012

Husmor of Honor Duties

Planera ett bröllop kan vara mycket stressande, eftersom det är en dag som du har väntat på hela ditt liv och du vill att det ska vara perfekt! Däremot behöver du inte gå igenom lasten på bröllopsplanering ensam. Att ha en allierad eller förtrogne vid din sida kommer att hjälpa dig gå igenom dessa nerv-krattar gånger. Som brud, måste du bara se söt och njuta av din bröllopsdag. Delegera ditt ansvar till husmor av ära, som kan bli en nära vän eller familjemedlem och bara koppla av. Hantering av tärnorna, säger åt dem vad de ska göra, att få andra bröllop preparat på gång, etc. är alla en del av husmor av ära uppgifter. En husmor av ära är verkligen en person med heder, eftersom hon tar bort belastningen från brudens axlar.
Skyldigheter Matron of Honor
Föreståndarinnan av ära är någon som kommer inte bara hjälpa dig med förberedelserna för bröllopet, men är någon som kommer att stå vid dig för varje liten eller större behov på bröllopsdagen. Låt oss ta en titt på de olika husmor av ära ansvar innan och på bröllopsdagen.
Pre-Bröllop Matron of Honor uppgifter, Hjälper till bruden och brudgummen med beslut om bröllop tema, bröllop plats, mottagning plats och även stanna för gäster som kommer långväga ifrån. ; Hon hjälper bruden hitta en lämplig bröllop inredare, hjälper till att hitta en bagare bröllopstårta och även hjälper till att välja den bästa designen för mottagning webbplats, tårta etc. Hjälper bruden plocka mönster för bröllop inbjudningar och få dem tryckta. Dessutom hjälper bruden organisera sin gästlista och ta itu med inbjudningar till alla gäster på dem. ; Hon hjälper bruden förbereda bruden bröllop kit dag nödsituation. , Hjälper bruden med förberedelserna brudklänning. Om bruden blir en färdig klänning, då hon hjälper bruden handla för det, annars går hon med henne att köpa klänning materialet och även följer henne till designer. Hjälper också bruden med inköp av andra brudkläder tillbehör. ; Föreståndarinnan av ära hjälper också bruden plocka brudtärna's och blomma flickor klänningar. Dessutom informerar hon samordnar med tärnorna och dem om dagarna för montering, etc. Hon hjälper bruden med de bestämmelser bröllop gynnar och ger henne värdefulla råd i denna fråga också. Hon hjälper också plocka presenter till tärnorna. ; Planer brudkläder dusch. , Organiserar bröllop repetition och middag repetition och ser alla inblandade deltar den. , Under bröllop, Föreståndarinnan av ära ser bruden når salongen, blir redo och når kyrkan i tid. Hon ser också tärnorna är klara i tid och är väl medvetna om sina respektive uppgifter. ; Under bröllopsceremonin, håller hon brudbukett till bruden. ; I receptionen webbplatsen, övervakar hon de olika bröllopsarrangemang och säkerställer att allt är i ordning. ; Ger husmor av ära tal på bröllopsdagen och kan också erbjuda en skål för brudparet. ; Håller reda på de gåvor som inkom till bröllopsfesten och lagrar dem på rätt sätt. , Efter bröllopet, hon ser till att alla de gåvor sätts samman och skickas iväg till önskad plats med bil eller andra transportmedel. , Hjälper bruden förändringen i hennes gå-bort kläder och lagrar brudklänning och andra tillbehör snyggt och säkert. , Det finns inga fasta regler som gäller för den husmor av ära uppgifter. Listan ovan kan tyckas skrämmande för vissa, dock var dessa allmänna riktlinjer avseende rollen av en husmor av ära. Bruden får delegera vissa uppgifter till andra människor. Föreståndarinnan av ära ansvar varierar från en brud till en annan. Kom bara ihåg, att vara husmor av ära är ett privilegium och carryout tilldelade ansvaret kommer du att flit och heja!

No comments:

Post a Comment