Wednesday 25 January 2012

Urringning Stil

Varje kvinnor vill se Drop Dead Gorgeous hela tiden. Och för att uppfylla detta ändlösa dröm, de är alltid på shoppingrunda för varje tillfälle, vare sig det födelsedagskalas, jubileer, bröllop, eller till och med sorg ceremonier. De vill alltid se sitt bästa. Och så är kontinuerlig handla modekläder obligatoriskt för dem. Någon har sagt, få kvinnor i USA tillbringar halva sitt liv i rättegången rummet. Nu måste du undrar vad de gör där så länge. Tja, fungerar tydligen 99% av de kläder de försöker, inte för dem. En av de vanligaste orsaken till att detta ska inträffa är fel urringning. En felaktig urringning kan förstöra hela ditt utseende även om klänningen är väldigt söt. Så att välja kläder med rätt hals stilar beroende på byst linje och kroppsbyggnad är mycket viktigt att klänningen fungerar för dig. Här är några halsen stilar för klänningar som du kanske vill ha vid olika tillfällen.
Urringning Styles för dagligt slitage
V hals: V hals är mycket vanligt och populärt hos kvinnor i alla åldrar, och varför inte, det passar nästan alla kroppstyper. Men det passar bäst för kvinnor med en tung byst linje. Det kan också gå mycket bra med kvinnor som har breda axlar, eftersom det skapar mer djup och visar mer av den vertikala delen av halsen och täcker breda axlar. Sådana kvinnor ska bära en bred och djup V-hals klänningar. Du kan bära toppar med V hals till college och arbete och de kommer säkert att få dig att se chica och trendiga.
Båt hals: Båt nacke var aldrig ut några modetrender och är också en annan all time favorit bland kvinnor. Detta urringning stil läggs med klass din klädsel. Det ser perfekt på kvinnor med medelstora byst linje och breda axlar. Detta urringning kan du inte mycket att smickra dina tillgångar och det är därför det är ett säkert kort för kvinnor som alltid är på resande fot.
Rund hals: Det är återigen en av de evigt klassiska necklines. Rundhalsad stilar ser bra ut på alla och gå med nästan alla kläder, oavsett om det toppar, tröjor, blus, klänningar, jackor eller t-shirts. Om du kan se sexig med låga och breda runda halsar eller välja en chic look med hög rund hals. Vad det än må vara, är en rund hals noga med att blända din klädsel. Detta är en av de mest populära stilar tröja halsen efter polo.
Square hals: Jag behöver inte säga mer om detta. Det är den mest bekväma halsringningen för alla kvinnor, men kvinnor med låga byst linje bör undvika att bära klänningar med fyrkantig hals. Detta urringning stil är perfekt för kvinnor med tunga och måttligt byst linjer. Kvinnor med någon form av axlarna kan gå för kvadratisk hals.
Urringning Styles för fest
Halter hals: Det är en av de mest favorit bland alla mode divor och trattar parti. Det passar kvinnor med lågt byst linje och smala axlar. Det skapade en illusion av fylligare byst linje. Det finns många sätt du kan sy halter neck enligt din kroppstyp. Kvinnor med breda axlar bör undvika att bära halter neck klänningar, eftersom det belyser tyngden på axlarna. Halter neck klänningar kan tjäna som stor klubb klädsel.
Empire hals: Det är mer som en fyrkant men lite bredare på nedre hörnen verka som en form. Som namnet antyder är denna urringning stil perfekt för aftonklänningar och klänningar med empire midjemått. Det ger definitivt du eliten och klassiska kungliga stilen. Det är perfekt för tung kvinnor, men kvinnor med låga byst linje bör undvika imperium hals, accentuerar det endast deras små sidor. Så nästa gång du går till en svart klänning fest, vet du hur man kan locka uppmärksamhet. Detta är en av de underbara halsen bröllopsklänningen stilar och bästa parti klädsel.
Diamond hals: Detta är också en av de kungliga hals, som går bra med aftonklänningar och andra te klänningar längd och klänningar. Det passar bäst för kvinnor som har smala axlar och låga byst linje. Detta skapar en illusion av bredare axlar och bröst fylligare. Naturligtvis bör tung kvinnor undvika klänningar med denna urringning stil. Det är en av favoriterna av alla modedesigners.
Bustier och korsetter: De är perfekta för kvinnor med en väl tonad överkropp. De kan gå bra med toppar samt klänningar och klänningar. Men se till att du har mjuka och glödande hud innan du går till korsetter. De koncentrera all uppmärksamhet på axlarna och byster, så spelar det säkert när du går för bustier och korsetter. De gör definitivt du se het och sexig förutsatt att du bär dem med förtroende och lätthet.
Med denna information om olika stilar urringning, vet du hur man håller diva i dig vid liv för evigt. Dessa urringning stilar kommer att göra din outfit fantastisk och du kommer att se vacker, vacker och ännu vackrare.

No comments:

Post a Comment