Monday 16 January 2012

Träd transplantera

Det kan finnas många skäl för omplantering ett träd från en plats till en annan som träd planterat på fel plats, ogynnsamma markförhållanden, etc. Men transplantera träd kan vara ett utmanande arbete, inte bara för trädet vaktmästare utan också för trädet. Det är en av de mest stressande saker som någonsin kan hända ett träd som det tar år för ett träd att förnya sin normala rotsystem efter omplantering. Speciellt om inte görs på rätt sätt, kan det vara oerhört svårt för trädets rotsystem att tillhandahålla vatten samt andra näringsämnen till övriga delar av trädet som så småningom kan leda till att trädet dör.
Redan från trädet transplantation tid till platsvalet, allt måste övervägas och utvärderas så att trädet skadas. Men transplantation träd är inte en skrämmande uppgift om den görs rätt och försiktigt. Allt du behöver är några grundläggande träd omplantering utrustning och en ordentlig transplantera teknik. Så här kommer steg för steg instruktioner om hur att transplantera ett träd från en plats till en annan som kan komma praktiskt vid trädgårdsarbete.
Träd transplantera Instruktioner
Först och främst är det viktigt att avgöra om trädet skulle bli en lyckad transplantation som träd som redan är i avancerade stadier av nedbrytning är ganska stor risk att dö eller överlämnande till transplantation stress medan en ung planta är mer sannolikt att överleva och ger långsiktiga fördelar i den nya plantering platsen. Också se till att du väljer rätt tidpunkt under året för omplantering eftersom vissa träd kan transplanteras när som helst under året medan andra gillar vedartade växter bör helst flyttas under våren. Men det är sen vinter eller tidig vår brukar anses vara den bästa tiden för omplantering träd och buskar. För mer information om träd transplanterar läsa en artikel om träd transplantera kostnad. , Beroende på trädet för sol eller skugga, avstånd och vatten, plocka lämplig plats träd omlokalisering. Innan gräva upp träd, gräva ett hål i jorden enligt den bredd och djup rotklumpen att undvika puddling och ruttnande av rötterna. Bredden på det nya hålet ska vara dubbelt bredden på rotklumpen. , Samtidigt gräva trädet, inte gräva vid trädets bas snarare börja gräva 3 tum ut från basen längs omkretsen. Försök att hålla de flesta av rotklumpen intakt. Ta bort jorden runt sidorna av trädet och sakta glida spaden under den och lossa trädets grepp om marken under den. När den är lös, spred en presenning på marken och flytta trädet på den. , Nu dra trädet till nya hålet med hjälp av fälla som transporterar medium och sedan sakta glida trädet i hålet. Skotta grävdes jorden tillbaka till hålet och packa det eller tryck ner den ordentligt. Samtidigt vatten det så att det inte blir några luftfickor annan trädet kan flyttas från sin position efter omplantering. ; Agglomereras marken kring den nyligen transplanted träd i form av en Bermen så att den kan hålla vattnet som en bassäng och leverera den till trädens rötter. Kompost runt nya transplantationen, bara några inches bort från basen av trädet för att främja luftcirkulationen och hålla gnagare från knapra på stammen. Slutligen, kom ihåg att vattna dina nya transplantation generöst. För mer information kan du också läsa en artikel om träd transplantera tips. ; Innan transplantera ett träd eller buske anser arten transplantationen tolerans, tillstånd, tid eller årstid, nyplantering förhållandena på platsen, och träd transplantera verktyg och utrustning. Även transplantation av träd på egen hand är inte så svårt som det verkar vara, om du har en tuff tid att göra det, kontakta någon träd transplantera tjänster eller träd omplantering företag som kan hjälpa dig göra omplantering framgångsrikt. Jag hoppas att informationen i denna artikel på träd transplantera visar sig vara användbar till er alla.

No comments:

Post a Comment