Wednesday, 11 January 2012

Tribal Dragon Tattoo Designs

Den mystiska varelser drake, avger eld från dess mun, alltid varit ett föremål av fruktan och samtidigt, attraktion. Vad som gör dessa unika varelser så attraktivt är det faktum att de ser så kraftfulla och formidabel med deras serpent som kropp, stora vingar och stora klor. Dragons har varit en del av myter och folklore av olika kulturer i världen, medan bland tatuering älskare, verkar deras popularitet ut att öka med tiden. En drake tatuerar skapar alltid en stark visuell effekt. Av alla draken tatuering mönster kan tribal drake tatueringar betecknas som de mest förenklade sådana. Men ändå, verkar det inte minska den skönhet av en drake tatuering alls. Faktum tribal draken tatuering mönster med deras väldefinierade och tjocka kurvor kan se ganska slående och tilltalande.
Tribal Dragon Tattoo Meaning
Ordet draken är faktiskt härledas från grekiska ordet Drakon, vilket betyder en stor orm. Innebörden av en tribal drake tatuering beror på om det är en östra, västra eller kejserliga drake. I allmänhet symboliserar drake makt, men kan också ha helt olika betydelser i skilda kulturer världen. Som exempelvis i kinesisk kultur, är drake den legendariska varelse och är en symbol för intelligens, styrka, tur och hälsa. Med andra ord i Kina, är drake en välvillig varelse, representerande lycka.
På japanska kultur, drake såg upp som beskyddare, och den symboliserar makt, långt liv och familj. Men kan en västerländsk drake har helt motsatta betydelser. Drakar i västerländsk kultur har setts som illvilliga och onda varelser, i samband med förstörelse och raseri. Det kejserliga draken skiljer sig från de östra och västra drake genom att ha vingar, och det tros ha makalösa vishet och makt. Detta gör det en välvillig andlig djur i den kinesiska kulturen. Läs mer om drake tatuering innebörden och japanska tatueringar drake
Tribal Dragon Tattoo Designs
Tribal drake tatueringar kommer i olika former och storlekar som gör dem idealiska för adorning någon del av kroppen. Tribal drake tatueringar för män är vanligen stora och djärva, medan kvinnor främst föredrar de mindre versionerna. Män vill speciellt placera dessa tatueringar inom områden som armen, axlar, ben och baksidan. Tribal drake tatueringar för kvinnor däremot kan titta ganska söt på foten, korsryggen och armen eller axeln. För att göra en tribal tattoo, kan du gå för östra, västra eller den kejserliga drake. Både östra och västra drake tatueringar inte äger vingar. Så, om du vill ha en bevingad drake tatuering, sedan måste man välja en kejserlig drake. Mer om formgivningar drake tatuering för kvinnor.
I princip kan du skapa några unika tribal tatuering mönster genom att inkludera delar av andra stilar. Även tillsats av andra tribal symboler gillar tribal korset kan göra ditt tribal drake tatuering mer imponerande. Bortsett från tribal symboler, kan du välja elementen av keltiska och traditionella japanska och kinesiska tatuering element infoga i din tribal drake tatuering design. Den keltiska inslag såsom den keltiska korset och Celtic Knot kan verkligen fungera bra med de grundläggande tribal mönster drake tatuering. Tillsättning av andra element tillsammans med tribal kära kan hjälpa att göra din drake tatuering visuellt mer tilltalande. Läs mer om:; Tribal Tatueringar, keltiska tatueringar; kinesisk drake tatueringar; Sammanfattningsvis finns det många tribal drake tatuering mönster som du behöver för att välja ett som kompletterar din personlighet. Även lokalisering av tatuering kan spela en viktig roll ger ett slående utseende. Princip, ansiktstatuering är djärva, ännu graciösa, med tjocka och svart kurvor, och detta är anledningen de är så populära bland både män och kvinnor.

No comments:

Post a Comment