Tuesday 10 January 2012

Formellt updos

Om du ska delta i några formella omständigheter som kräver att du bära en hel klänning, måste du välja ett formellt updo att gå med klänningen. Till skillnad från populära tro formella updos är inte så svårt att göra och du kan skapa några enkla frisyrer på bekvämligheten av ditt eget hem. Oavsett om du har långt hår, axellångt hår eller kort hår, finns en formell updo som är lämplig för alla hårlängd och texturer. Du bör välja formell updos i åtanke klädsel du ska ha och ansiktet struktur som du har. Bästa formella frisyrer är de som smickrar ditt ansikte och passar din övergripande stil. Mer om updo frisyrer.
Lätt Formellt updos
En av bästa formell updos länge hår är det eleganta Grecian bulle. Den här looken kan uppnås genom att först borsta håret för att ta bort alla veck och härvorna. Nu tar överdelen av ditt hår och använd ett klipp att hålla den bakom huvudet. Borsta resten av håret och fäst det i mitten av huvudet i en hästsvans. Dela håret i hästsvans och börja tucking små delar av håret under håret bandet lite i taget tills du en rund bulle. Nu tillbaka pensla sektioneras bit hår som du hade säkrat med ett klipp på övre delen av huvudet för att skapa volym. När du har skapat den nödvändiga mängden volym, släta över det översta lagret och stoppa in den längsta delen av håret under din bulle. Spraya håret med hårspray och du är redo! Mer om formella frisyrer för långt hår.
Om du letar efter formella updos för medel hår så här är en mycket lätt. Börja med att kamma nytvättad ren hår och sedan föna håret rakt. Om ditt hår har en liten våg till den eller naturligt lockigt sedan tillämpa en uträtning serum före blåsa torkning. När du är klar blåsa håret Spraya håret med en fast anläggning spray. Säkra håret i en hästsvans låg på baksidan av huvudet. Tillbaka kamma kronan området, att ge mer volym. Dela hästsvans till två sektioner och curl varje avsnitt med stort fat locktången. Linda den lockar runt hästsvans så att den döljer håret bandet. Säkra det med hårnålar nålas runt kanterna. Spraya med en fast anläggning styling spray så att bun stannar i stället. För att veta mer om formell updos för kort hår, läs kort hår updos.
En annan stor frisyr som räknas som ett formellt bröllop updo är elegant bun med sidan sopade lugg. För att skapa denna updo du behöver rena, torra hår som har schamponeras en dag tidigare. Använd en bred tandad kam för att få bort eventuella tovor i håret och applicera en uträtning serum till din trådar. Med hjälp av en hårtork och en stor paddel borste föna håret rakt. Fortsätt blås torkning håret i små sektioner tills du är klar blåsa torkning hela håret. Skapa en extrem sidbena och tillämpas hår mousse för att hålla del. Nu skapa en övergripande del som sträcker sig från bakom ena örat till det andra. Dela håret i främre och bakre delar med hänsyn till rollen. Samla bakre delen av håret i en hästsvans och fäst med ett gummiband. Curl vissa delar av hästsvansen i mjuka lockar och nåla lockarna runt basen av hästsvansen så att den faller in cascading lockar. Järn den främre delen av håret och sveper den i en lång ögat borsta sida frans. Bifoga en enda blomma till blomma i håret för en romantisk look. Läs mer på; updos för långt hår, Elegant updos, Formellt frisyrer och formella updos, Så det här handlade om formella updos för alla typer av hår. Med lite övning kan du skapa dessa stilar mycket lätt och se chic och elegant.

No comments:

Post a Comment