Thursday 5 January 2012

Glitter Eye Makeup

Letar du efter dramatiska idéer ögonmakeup? Tja, allt du behöver göra sminka glitter öga och jag är säker alla ögon skulle vara på dig. Om du vill skapa utseendet disco diva, är glitter ögonmakeup ett måste. Du måste ha sett modeller och kändisar använda smink glitter öga för att skapa den eftertraktade dramatisk look att lägga till sitt överklagande. Nå, kan du också prova denna leta efter dina fester, men man måste veta hur man sminka glitter öga korrekt.
Undrar hur man gör smink glitter öga? Tja, lära sig att tillämpa makeup glitter eye som fashionistas och avslöjar din sexiga sida. Så, är du redo för bländande makt glitter ögonmakeup? Använd glitter idéer ögonmakeup för att få denna dramatiska ögon makeup. Det är dags att skina och skimmer! Läs mer på dramatiska idéer ögonmakeup.
Glitter Eye Makeup
Du måste vara uppmärksamma på att valet av en glitter-ögonskugga. Marknaden är översvämmad med en rad olika varumärken som har skugga glitter öga i flera nyanser. Du hittar glitter ögonskugga och blyertspennor öga, liners öga, geler öga och mascara öga också. Så gör ett bra val samtidigt köpa dessa produkter. Se till att du köper en produkt att hålla din hy, hudton och ögonfärg i åtanke.
Guld, silver, skimrande och flera andra färger kan användas för att skapa blända effekt. Glitter öga liners och ögonpennor med små glitter partiklarna finns också. Dessa partiklar lysa varje gång ljuset faller på ögat. Du har också möjlighet att köpa en gel glitter öga. Använd micro glitter som finns i gelen att göra dina ögonlock ser mer tilltalande. Ett streck av mascara kommer att ytterligare förbättra din dramatisk look. Läs mer på helt underbara ögon makeup.
Hur man gör Makeup Glitter Eye
Innan du börjar tillämpa makeup glitter öga, fatta beslut om du vill ha. Ett av de viktigaste makeup glitter öga tips är att välja rätt färg. Så, först bestämma om du vill ha en subtil blick eller en dramatisk look. Tillämpa glitter ögon-makeup för kvällen parter eller tillfällen där dramatiska ögon makeup inte kommer att ses med förakt. Du får inte överdriva det eller det kan se skrikig. Följ följande instruktioner för att sminka glittra ögat:; Tvätta ansiktet och torka av den med en mjuk trasa. Om du vet hur man ansöker ögonskugga vet du redan vad du ska göra. I fall är det första gången, börja med att tillämpa creme ögat skugga över ögonlocket och under ögonbrynet. Användning av genomskinliga creme ögonskuggan hjälper till att hålla glittret från att sprida sig till andra delar av ansiktet. ; Nu måste du använda färgade skugga över ögonlocket. Du måste hålla ögonen stängda tills det torkar annars du kan sluta med linjer som kommer att förstöra makeup. ; Det är dags att tillämpa skuggan glitter ögat. Du kan också använda en penna glitter öga eller öga gel. Var försiktig när du tillämpar det, om ögonskuggan innehåller tjocka korn, som inte följer den nära inre öga hörnet. Använd en pensel ögonskugga eller badda skuggan glitter ögat med hjälp av fingrarna. ; Du kan använda ögonskugga nära inre öga hörnet, om kornen är små och kommer inte att utgöra en risk för att ögonirritation. ; Curl ögat ögonfransar och använda en mascara lätt doppad i glitter ögonskugga puder för att slutföra utseende kvällen makeup. , Hur man tar bort makeup Glitter Eye
Även glitter eye makeup har en förmåga att skapa ett dramatiskt och tilltalande ögonmakeup, måste du veta hur man tar bort det ordentligt. Om du inte tar bort det ordentligt, kan glitter korn orsaka irritation i ögonen, så använd följande instruktioner för att ta bort ögonmakeup. ; Torka ögonmakeup av med en fuktig bomullstuss mjukt. ; Ta en bomullstuss och lägg lite remover ögonmakeup över den och sandskädda så att glitter korn plockas upp. ; Vara mycket försiktig annars glitter korn kan repa din hud. , Använd en ny bomullstuss med lotion och torka av glitter från nedre ögonlocket området mycket försiktigt. , Ta en ren mjuk trasa och dämpa den. Torka ansiktet med trasan. ; Så, nu när du är medveten om smink glitter ögat idéer, använda den för att förbättra din överklagan. Du måste komma ihåg att denna typ av ögonmakeup är inte avsedd för alla tillfällen. Ett glitter eye makeup blivit fel kan göra att du ser skrikig så se till att dina ögon makeup gå bra till din tillbehör, kläder och din personlighet. Ett mjukt, minimal utseende är en säker väg, men du kan försöka dramatiska ögon makeup om tillfället kräver det.

No comments:

Post a Comment