Wednesday 25 January 2012

Celtic Ring Designs

Sedan den dagen du föreslagit, måste det ha funnits hundratals gånger (eller mindre) när tanken måste ha matats in i ditt sinne att förlovningsring du valde inte riktigt göra hennes hjärta hoppa över ett beat som ni planerat, men lycklig hon var. Nåväl, nästa ring du fick köpa ringen för henne och dig själv bör kunna gottgöra en sådan ett stort misstag. Om vigselringar är ditt objekt för begär, då är man inte långt från ditt mål, eftersom den keltiska ringen och dess myriader design vi föreslår skulle absolut tvinga dig att få tag på dem. Keltiska smycken är en påminner om den rika och levande keltisk konst och kultur. Därför är keltiska ringen mönster mest präglade med kryptiska symbolik och religiösa betydelser.
Celtic Ring Design betydelse
Celtic Claddagh Ring, en av de mest populära keltiska mönster vigselring är av Claddagh ring. Konstruktionen har två händer att hålla i hjärtat mellan dem med en krona på toppen av hjärtat. Den representerar odödliga kärlek, engagemang, vänskap och lojalitet och är ett perfekt sätt att påbörja en resa som kallas äktenskap. Legenden berättar att ringen blev känd när en man vid namn Richard Joyce handgjorda ringen för sin käresta som väntade på honom i hans hemland. När du lämnar Irland för att tjäna pengar för deras äktenskap, var han tillfångatagen av pirater och såldes som slav till en guldsmed, men kärleken segrat och efter många vedermödor, var de älskande enade och deras kärlek förevigat. Celtic ringar design firar kärlek och löfte.
Celtic Knot Design, Celtic ring mönster är gammaldags till många olika typer med guld, silver och platina. Ett oändligt knut eller en treenighet knut är graverat in i ringen för att ta fram det tidlösa och eviga kärlek mellan två människor. De ändlösa knuten, även känd som den mystiska knut gäckar en som slutar eller ens en början, därför att en sådan keltisk ring design definierar oändlighet av kärlek. Å andra sidan, betyder treenighet knut kropp, själ och ande och därmed Celtic trinity knop vigselring är att ge sig själv till sin älskade i ordets rätta former.
Celtic Spiral modeller; Kelterna interwove spiralen och snurra mönster i sin konst och kultur trots spiral mönster rotade i den hedniska kulturen, tiden före den keltiska eran. Den spiral mönster är vanligen i virvlar av dubbel, trippel eller fyrdubbla. En sådan Celtic vigselring design representerar liv, död och återfödelse i de många spiraler och dess varierande riktat flöde.
Gaelic Script Ring, gaeliska script inskrivet ringar symboliserar det eviga löftet om äktenskapslöften reflekterade över bandet av guld. En 'Mo Anam Cara "ring är perfekt sätt att bekänna din kärlek till någon speciell som på gaeliska betyder" min själsfrände ", och det förklarar varför denna inskrift är så populär bland de många keltiska mönster förlovningsring. På samma sätt kan du etch också inskriptionen "Ga Gro Deo" i bröllop band som skulle säga "Love Forever".
Krigare Shield Ring, Krigaren skölden är en populär Celtic symbol som har tagits från den berömda Ardagh Kalken, hittades i en potatisåker av två bönder 1868. Kalken anses som den viktigaste skatten i Irland och sedan dess upptäckt, har inflytande kalken på irländska och keltiska smycken varit djupgående. Detta keltiska ringen design visar behärskning konstverk av kelterna på metall. Numera brudar och brudgummar sugen intresse att ha en sådan konstruktion i sina vigselringar för att slutföra sina irländska eller Celtic drömbröllop.
Läs mer på:; Celtic Symboler och mening, Celtic Knot modeller och betydelser; Celtic Knots och vad de betyder; Efter att ha läst om dessa ringar, jag hoppas att du hittar den bästa av alla keltiska ringen mönster för din käraste och vara lättad över att se din strävan efter att hitta den perfekta ringen som slutar på en lycklig not.

1 comment:

  1. hej tack för att dela denna blogg. Det är riktigt trevlig blogg du dela några bra information om Vigselringar.
    Vigselringar

    ReplyDelete