Thursday 19 January 2012

Hur Skriva Fiction

Ett av de bästa sätten att frigöra fantasin är att skriva. Fiktion skrivande är en av mest intressanta genrer där ingen återhållsamhet om hur man skriver eller vad skriva. Något som du tycker att skriva kan bli en berättelse. Passionen för kreativa skrivande hjälper dig frigöra din dolda talang att bli fiction författare. Du behöver bara känner till rätt metodiken om hur man skriver fiktion. Låt oss se mer om vad som är fiktion och hur man skriver en faktabok.
Fiction (hämtade från latinska ordet fictum, innebörden "skapat") definieras som litterärt verk som baseras på ens fantasi. Fiktion är ett av de genrer av litteraturen att omfattar såväl romaner, dramer, lyrik, prosa mm Fiction har sitt eget ursprung och är lika gammal som litteraturen. Det finns tre grupper beroende på vilken fiktion kan klassificeras - genom form, längd och innehåll. Varje fiction berättelse eller roman kretsar kring några viktiga inslag av fiktion som intrig, berättelsen inställning, karaktärer, tema och stil. Fiction är också klassificeras i enlighet med lik av målgruppen, till exempel finns det fiction-romaner som är tillgängliga enligt ålder och smak av en individ. En bra fiction-författaren behåller sin publik underhållning och limmade till boken tills sista sidan. Ges nedan är några tekniker om hur man skriver fiction berättelser och romaner.
Hur man skriver fiction-roman?
Skriva ett fictionroman kräver endast en sak; bra fantasi. Om du kan tänka dig om olika tomter med vridna ändelser, eller kan tänka spekulativa historier baserade på normala saker, så har du gnista för att bli skönlitterär författare. Följ dessa tips om hur skriva en fiction bok -; Planera en ordentlig struktur, gillar om du vill skriva en fiktion roman eller en uppsättning fiktiv berättelser, innan du börjar skriva. Bestäm om tomten och skapa tecken i en berättelse och fastställande av berättelsen. Du kan också ta idéer för tomten från drömmar, tidningar, personliga liv etc. där du kommer stöta ett överflöd av incidenter. , Välj imponerande och sällsynta namn för karaktärerna i berättelsen. Detta är det första sak som läsarna kommer meddelande i din roman. Ju mer sällsynta namnet, lockande kommer läsaren att hitta tomten. Glöm inte att ge en detaljerad beskrivning av de tecken som deras familj, yrke, etc. Välj en ordentlig berättelse disposition och planera processen innan faktiskt skriva en historia. När du har chalked ut tomten, karaktärer och berättelse, börja skriva. Men se till att tomten speglar karaktärernas personlighet. ; Börja med att skriva ett utkast av historien, genom att arbeta ut detaljerna och de viktigaste story. Oroa dig inte de grammatiska eller syntaxfel just nu blir det gott om tid att korrigera dem senare. ; När du är färdig med grov utkastet, läs igenom kapitlen och ordna dem enligt fortsättning och binda dem. Du kan få ett yttrande från din familj och vänner genom att berätta för dem att gå igenom den och markera för de misstag. ; Korrigera misstag och göra en slutlig utkast av din nya och skicka den till en förläggare. , Hur man skriver Science Fiction?
En av mest intressanta genrer i Skönlitterärt en roman science fiction eller berättelse. Science fiction är en mångsidig ämne och ett behöver få lämpliga detaljer innan han får ned till skriva en roman science fiction. Följ nedanstående stegen om hur man skriver en fiktion bok:; Innan man börjar skriva en science fiction, forskning ordentligt och minutiöst om fakta och se att saker skriven av dig matcha med allmänna idén. ; Du kan referera till andra verk av science fiction att få en kort idé om hur man skriver fiktion. Men undvik att läsa dessa romaner när du skriver en sci fi roman av dina egna. ; Välj en målgrupp eller en viss typ av grupp som du vill skriva en roman science fiction. Inte alla har läsning science fiction, så en ansträngning att vänligen alla kommer inte lyckas. ; Ställ din tomt av romanen i en miljö som läsarna kan relatera till. Låt tecknen ta på en liv egna och komma ur svåra situationer som de utsätts för. ; Efter du har skrivit romanen, läsa igenom den, men försök att inte vara överdrivet kritisk. Korrigera misstag och göra en slutliga förslaget. Din roman är redo att gå till ett förlag. ; Fler idéer om hur man skriver skönlitteratur, läs berättelse idéer för fiction-filmer.
Nu när du har gått igenom riktlinjer hur man skriver fiktion, greppa en penna och några pappersark och låt fantasin flöda ansluta sig bandwagon av stor fiktion författare som Sidney Sheldon, Jeffery Archer och Robin Cook. Happy Skriva!

No comments:

Post a Comment