Monday 23 January 2012

Navy Boot Camp Graduation

Marinen boot camp gradering är här! Och du kan äntligen få träffa Raul / Pete / Susan / George ... (Infoga namn här)! De har slogged samtidigt förbereda sig för marin Boot Camp, men de har gjort det framgångsrikt genom och nu äntligen examen. Innan du går dit ändå, måste du känna till några saker om graderingen funktionen. Följande artikel kommer att berätta allt som finns att veta om flottan Boot Camp graderingen krav "coz det är en dag av stor stolthet för dig och din älskade, för det är inte varje dag att du får värvning i flottan. Så låt det lysa igenom!
Navy Boot Camp Graduation Datum 2010
Innan vi går in de saker som behövs göras på graderingen, är det viktigt att känna till marinen boot camp datum examen. Alla examen funktioner kommer att hållas på en fredag ​​och kan grovt räknat till ungefär 13 veckor efter rekrytera kvar för Boot Camp. Därför har de datum satts från juli till augusti och är baserade på den utbildning grupperna. De är följande:; 9 juli 2010 - TG 34 (235-242 & 934) 9 sektionerna, 23 Juli 2010 - TG 36 (243-252, 815 och 935-936) 13 divisioner, 30 Juli 2010 - TG 37 (253-260, 816, 817 och 937) 11 divisioner, 6 augusti 2010 - TG 38 (261-270 & 938) 11 divisioner, 13 augusti, 2010 - TG 39 (271-280 & 939) 11 divisioner, augusti 20, 2010 - TG 40 (281-284 & 940) 11 divisioner, Navy Boot Camp Graduation Krav
Dessa är några av de saker som du kan förvänta dig att hitta och göra på funktionen:
Ta sig dit, du kommer att träffa rekryter direkt vid examen. För att komma dit, se till att du har en skrivelse från examen rekrytera som säger att du kommer att komma för examen, först då kommer de att släppa in dig på campus. Tillsammans med det, måste du ta fram ett foto bevis, och ditt förhållande till rekrytera. När de är säkra om ditt förhållande, de kommer ge dig anvisningar och förmodligen en karta.
Tiden själv, den kräver lång tid att hitta en parkeringsplats (ca 30 minuter) och sedan gå igenom alla motioner innan borren Hall av 8:45. Så se till att du tid dig väl.
Förteckningen; Här följer schemat så att du kan förstå vad klockan är som händelse.
TimingFunction; 6,30 amRTC grindar öppna och säkerhetskontroll påbörjas, 7 amVisitors promenad för att borra hall, 8,45 amGuests inta sina platser, 9 amRecruit Graduation börjar, 9,20 amDivisions anländer till Exercishallen, 9,45 amArrival utmärkelser, 10,30 amCeremony slutsatsen, 10:35 OnwardsLiberty samtal . Rekryterar ledighet med gäster, 8-9 pmLiberty förfaller för rekryter
Klädsel, I fall du undrar vad man ska ha till marinen boot camp graderingen ceremoni, sedan bara hålla detta i åtanke - Om du är osäker, det finns inget säkrare än affärer visstidsanställda. En formell skjorta och jeans eller byxor för killar och byxor och en blus för flickor, eller till och med jeans och en formell tröja kommer att bli bra. Gå inte över toppen med extrema visstidsanställda som slitna jeans och liknande. Du kan tala till rekrytera direkt om dessa detaljer.
Andra pekare, nr ta bilder om du inte vill att din mobiltelefon eller kamera måste konfiskeras. , Nr visar några offentligt hångel medan rekrytera är i uniform. , Navy tatueringar, men ett lockande val är såg ned på av marinen. Så försöka täcka upp det och om du har en. Och om du kan, få rekrytera från att få en, som faktiskt skulle hjälpa. ; Navy Boot Camp Graduation Presenter
Här är några gradering gåvor som du kan ge din älskade på marinen boot camp examensceremoni efter:; en marinblå godkänd klocka för att markera sin examen från Boot Camp. ; En marinblå medaljong för din dotter / flickvän. , En klippbok av alla de brev du har utväxlat medan de var på träningsläger, fylls i med bilder på examensceremoni också. ; Baka hembakade kakor eller något som rekryterar gillar och kan inte ha när han / hon är i tjänst. De kommer att älska det! , Navy Täcken med hans / hennes bilder över hela det är också en stor gåva idé. , A Mariner's kors är en symbolisk medaljong och fungerar för både pojkar och flickor som presenter. , Det är viktigt för familjen att förstå att marinen, liksom alla militära skolor är mycket strikt om de saker rekryterna hålla. Så vänta för dem att komma till sina skolor innan ta reda på vad som är tillåtet och vad som inte. Det kan bara vara att du kanske gåva dem något och det ska tas bort. Det är därför ovannämnda gåvor är säkra val. Naturligtvis, medan de är ute på frihet med dig, kan du låta dem ha allt det roliga som de vill ha - shoppa, äta och spela.
Nu när du vet vad flottan Boot Camp gradering kommer att innebära och vad man ska förvänta sig av den, kan du gå bättre förberedd! Så här är det som önskar rekrytera en glad gradering!

No comments:

Post a Comment