Saturday 28 January 2012

Ta bort Linoleum

Du är remodeling hela huset. Du vill ändra bakgrundsbilder, möblerna, allt. Men när du kommer till golv, särskilt till den del där du måste ta bort linoleum täcker, känner du att du hellre vill utkämpa ett krig än att försöka ta bort linoleum från golvet. Det är en utmaning, att ta bort linoleum utan att skada ditt golv. Det ser bra ut när du sätter det, men ta bort den, är en smärta. Vissa människor bara lämna det till experterna, som vet hur man tar bort linoleum, snarare än prova det själva och förstöra golvet. Men det kostar dig mycket. Lyckligtvis finns det några egenutvecklade lösningar som du kan prova att ta bort linoleum utan att förstöra golvet. Nedan ges några av de tips för olika typer av golv, dvs betong, lövträ, och plywood.
Vad krävs för att Ta bort Linoleum?; För borttagning av linoleum, allt du behöver för att hålla i behändigt är, en skrapa med ett handtag på cirka 48 eller längre, Knife, att skära av delar av linoleum, handskar och skyddsglasögon för ögonen och händerna (främst om du är arbetar med kemikalier), varm-vatten och, värmepistol eller hårfön, med dessa material, blir det lättare för dig att ta bort linoleum.
Sätt att ta bort Linoleum från Concrete Floor, bort linoleum från betonggolv kan vara hård. Men om du har rätt material och om du vet det korrekta förfarandet för att ta bort linoleum, kommer ditt jobb mycket lättare. ; Det första du behöver göra är att skära linoleum i 6-8 remsor med din brukskniv. , Sedan med din kniv, dra upp hörnet och börja dra. Det kommer att bli tufft eftersom lim kommer att fastna i golvet. ; När du rulla upp linoleummattor (med viss svårighet), kommer du att vara kvar med det lim som kommer att fastna i golvet och vissa delar av linoleum. ; Häll hett vatten på lim och låt den stå några minuter. Det varma vattnet mjukar upp limmet. , Ibland även efter att hälla hett vatten över det en gång, kanske du inte kan ta bort limmet. ; För sådana fläckar lägga mer varmvatten och igen lämna ett par minuter. Sedan skrot bort limmet. , Du behöver inte oroa dig för att förstöra betonggolvet under rengöring, vilket det är ett plus.
Sätt att ta bort Linoleum från trägolv, linoleum bort från parkettgolv är svårt eftersom till skillnad från betonggolvet, du måste vara extra försiktig när skrotning. Till skillnad från den betonggolv, får de inte fatta i mycket missbruk. Gör så här: ; Denna process kommer att ta tid, så gör små delar i taget. , Skär linoleum på ett hörn och börja dra upp det långsamt och försiktigt. ; Om du vill kan du ta bort limmet på samma gång. , Men ta bort linoleum klister efter avlägsnande av linoleum, är en bättre idé. , När du har tagit bort hela linoleum, allt du har kvar är limmet. ; Kontrollera vilken typ av lim har användning och därmed avgöra om du behöver ett lim remover eller bara hett vatten kommer att göra. ; Kemikalier kan skada lövträ, så det är bättre att du går för hett vatten för att avlägsna linoleum lim. ; Häll kokande vatten på limmet och låt den stå några minuter. Det kokande vattnet mjukare lim. ; Nu skrot upp den mjuka limmet. ; Var försiktig när du skrotning, som du kan skada ditt trägolv. , Det är bättre om du använder en värmepistol eller en hårtork för att värma limmet och mjuka upp det. ; Använd inte för mycket värme antingen med pistol eller torktumlare som du kan bränna lövträ. , Så där, nu vet du några egenutvecklade lösningar för att avlägsna linoleum från trägolv.
Sätt att ta bort Linoleum från Plywood, The sätt att avlägsna linoleum från plywood eller trägolv är nästan identisk med processen för att ta bort linoleum från trägolv eller betong. , Kapa bort en del av linoleum och börja dra det tills det hela försvinner. , Sedan kommer den del av avlägsna linoleum lim som du kan antingen göra med kokande vatten eller med en värmepistol eller hårtork. ; Värmen mjukar upp limmet som gör det lättare för dig att skrota den med en skrapa. , Ta av linoleum, kontrollera plywood för någon form av röta eller hål eller spjälor. Om du märker några större skador, sedan ändra plywood. , Så nu när du vet den enkla alternativa lösningar för att avlägsna linoleum, hittar du inte det utmanande längre och även du inte behöver spendera en stor summa genom att få andra att göra det åt dig. Linoleumgolv avlägsnande, jag håller med, betyder en hel del hårt arbete. Men det är värt det, efter det ändrar ditt sätt ditt hus ser ut.

No comments:

Post a Comment