Friday 6 January 2012

Bröllop Kissing Balls

Bröllop kyssar bollar eller pomanders faktiskt blombuketter transporteras med tärnor och flickor blomma på bröllop. Men nu för tiden de används som kysser bollarna visas som dekoration i bröllop som misteln. Paret måste kyssa enligt dessa bollar och de kan antingen ut på valv där paret skulle gifta eller ovanför kaka tabellen. These blomma kyssa bollar är vackra och eleganta blomsterarrangemang som kan göras med livfulla färger av blommor samtidigt hålla temat i åtanke. De är uppbundna med band att bågen eller taket och de ser mycket attraktivt med resten för handelsplatsidentifieringen. Läs mer om unika idéerna att dekorera bröllop bollarna i komma upp punkterna.
Hur göra Kissing bollar för Bröllop
Det finns många idéer göra bröllop kyssas bollar i olika sätt. Varje bröllop har olika färgtema och blommor som är efterfrågas. Således denna del av bröllop dekoration är också en sådan konst som är mycket vackert gjort. Ges nedan är några idéer för dessa bröllop kyssande bollar i många utföranden och sätt. Det grundläggande sättet att göra dessa bröllop kysser bollar är;
Saker Du Behöver; En rund blommig skum bollen; 50 nejlikor; Scissors; Färgat färgband; Vägbeskrivning; Du kan börja genom skära stammar nejlikor i önskad längder. ; Hojta några blad på stjälkar så bollen ser full. ; Push dessa blommor i skummet på det sätt du vill arrangemangen vara. ; Fyll kyssas bollen med blommor och fyllmedel av levande färger som kompletterar varandra. ; För vissa stammar av blommorna, knyt färgade band och skjut stjälkarna i skummet. Din vackra bröllop kyssar bollen är redo att visas. ; Du kan göra konstgjorda kyssas bollar med hjälp av konstgjorda blommor. Lovely silke kysser bollar kan även göras med silke blommor som ser lika attraktiva som riktiga blommor. ; Viktorianska Kissing Balls; Dessa bröllop kyssa bollar är välkända för deras elegans och kungliga utseende. De är oftast gjorda av riktiga blommor och är fyllda med band och fyllmedel. De kan hängas, innehas eller helt enkelt visas som en presentabel dekoration på bröllop. Stora bröllop blommor gillar liljor, Callas, tulpaner, rosor, nejlikor osv vilka har vibrerande och ljusa färger används att göra dessa bröllop kyssas bollar. En annan ny idé för att de kommer att använda ökade potpurri kronblad med satin och sammetsband. You kan använda blad av något slag om du vill ha ett helt fyllt kyssar boll. Dessa stilar blomma kyssa bollar föredras av många par.
Kissing Ball Buketter; Gilla dem hängde från taken och valv, kan vissa pomanders göras till buketter eller centerpieces bröllop också. De ser mycket attraktiva som enda dekorationer på borden eller som brudtärna buketter. Flesta människor vilja ha verkliga blommor för deras buketter och eftersom pomanders är ett utmärkt sätt blomsterarrangemang, dessa buketter föredra. Du kan ha röd kyssar bollar endast med röda blommor eller med andra färger gillar vitt och svart kombinerat med rött. Röd är vad många brudar gå för eftersom det ser rik och elegant. Bland blommor, när det finns en vanligt mönster som hålls hela kysser bollar, det ser great. Om du blandar blommor, ska de ser presentabel, annars gör buketter ser slitna och oorganiserade. Således endast steg kyssar bollar, eller bara liljor med fyllmedel skulle vara det bästa valet av blommor om du vill ha bara en sort.
Bröllop kyssa bollar är underbart uttryck av kärlek och fest. Så att de blir lika attraktiv som du kan och det kommer helt enkelt lägga mer skönhet på ditt bröllop (och inte glömma att kiss under dem!).

No comments:

Post a Comment