Sunday 29 January 2012

Bambu golv Information

Bambu golv är ett utmärkt val av golv. Det har många fördelar och det kan se ut ungefär så hårda golv. Bambu golv är billigt jämfört med trägolv. Du kan gå till plankor av bambu golv som liknar typ parkettgolv. Eller så kan du gå för exotiska strand vävd bambu golv, och njuta av en snygg look av bambu delar på trägolv. Undrar, vad gör bambu golv billigt och överträffa andra typer av golv? Här är de olika fakta och bambu golv information, som hjälper dig att överväga bambu golv som ett val för ditt hem golv, snarare än andra typer av trägolv.
Information om bambu Flooring
Varför är Bamboo Flooring billiga?, Först av allt bambu är inte ett träd men det är faktiskt en typ av gräs. De flesta av de bambu växter som används för tillverkning bambu golv kommer från Kina, och den mångfald av bambu odlas för att göra bambu golv plankorna kallas "Moso". Denna mångfald är mycket stark och flexibel. Det växer också mycket snabbt, vilket gör det lätt tillgänglig. Bambu är ett gräs växer snabbt, och har en kort skörd på bara 3-7 år. Men å andra sidan skördeperioden av lövträd är mellan 50-120 år.
Växande bambu för vinst är miljövänligt också, eftersom bambu absorberar giftig gas koldioxid och släpper en stor mängd syre i atmosfären. Dessutom återskapar bambu är ett gräs själv, och förhindrar jorderosion. Således efter skörden, behöver man inte återplantera den eftersom den växer på egen hand igen. Ett annat skäl som gör bambu ett sådant bra val är att den inte har problem, och mycket liten mängd av gödningsmedel och bekämpningsmedel krävs för att odla bambu.
Bamboo Flooring Information Vs andra trägolv Information, bambu golv är starkare och hårdare än andra typer av trägolv. Visste du att bambu så stark att den används som armeringsjärn för armerad betong balkar, eftersom det har en draghållfasthet av 28.000 kg per kvadrattum jämfört med 23.000 för stål? Här är ett annat intressant faktum: i Limon, Costa Rica, stod bara bambu hus av det nationella Bamboo projektet efter den våldsamma jordbävning år 1992 hände. Bambu material är strukturellt stabilt som lönn och tätare än ek.
Bambu golv installationen är enkel och liknar andra typer av trägolv installation. Om du vill spara pengar kan du gå för klicket och låsa typ av plankor. Du kan installera den här typen av plank själv, och spara kostnader för att hyra en entreprenör. En annan enkel installation metoden är att använda tungan och groove plankor, som passar ihop som ett pussel. Bambu golv är lätt att rengöra och underhålla, kan du använda en vakuum eller mopp på golvet, och hålla mattor eller dörrmattor vid ingångarna för att samla fukt, sand eller grus för att undvika din bambu golv från att skadas. Bambu golv på grund av sin unika porstorlek, är mer motståndskraftig mot vatten spill än andra trä och laminatgolv.
Typer av Bamboo Flooring, Nedan de olika typerna av bambu golv, och respektive bambu proffsen golv och nackdelar. Den naturliga färgen på bambu är blond, men det kan färgas eller förkolnade att ändra den till valfri färg, så du kan matcha det med din heminredning. Naturlig bambu golv är ljus i färgen och hållbara. Det kommer runt 2 dollar per kvadratmeter. Förkolnade bambu golv finns i olika nyanser som kaffe, karamell och honung, är dessa färger produceras genom kokning bambu vid olika temperaturer, vilket gör det 20% mjukare jämfört med naturliga blonda bambu golv. Förkolnade bambu golv kostar någonstans mellan USD 2-4 per kvadratmeter. Om du vill ha en viss färg och sedan gå till färgas bambu golv, som kommer till ett pris av USD 4 per kvadratmeter.
Solid bambu golv är en annan typ av bambu golv som är fyllt med intrikata detaljer, och du kan se den fina och långa tjocka linjer. En annan typ är utvecklad bambu golv, vilket inte är 100% bambu, eftersom det innehåller olika typer av trä limmade till varandra och endast det översta lagret har bambu band. Denna typ av bambu golv är ett idealiskt val för tung trafik områden och platser som har mycket torr eller mycket fuktig väderlek. Det kommer till ett pris av USD 3 per kvadratmeter. En annan utmärkt val är strand vävd bambu golv, vilket är en mycket visuellt tilltalande golv som ni kan se ränder på golvet. Det kommer till ett pris av USD 4 per kvadratmeter. För hemmasnickare, flytande bambu golv eller laminat bambu golv är bra val, eftersom dessa är enkla att installera.
Shopping Tips, få några prover av bambu golv som du gillar och kontrollera dem för buckling. Du kan också gå med ett prov som närmast matchar din inredning. Se till att köpa plankor från en känd och betrodd leverantör, som ger en kvalitetsprodukt till ett rimligt pris. Se till att du beräkna ytterligare kostnader, såsom installation, kostnader för färgning plankor, avfasning kanterna etc. annat än bambu golv kostnaden. Och slutligen köpa en produkt som kommer med en bra garanti, som vissa bambu golv kommer med noll garanti, medan andra kommer med livstids garanti.
Detta var bambu golv information. Bambu golv är en stylist, modern, miljövänlig och prisvärd val av hem golv. Så använder du ovanstående tips och köpa rätt typ av bambu golv, och njut av en miljövänlig och snygg golv i ditt hem.

No comments:

Post a Comment